2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
خوب اون ورو دوست داره چیکارش داری؟ از الان میخوایی استقلالشو ازش بگیری؟ دیگت نبینم مامان بد!!!!!!! ...

اره واقعا😁فقط زود نياد هرجا ميخاد بره اون تو  از ترسم انروز فقط روي پهلو چپم  وتكون نميخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اشنا ندارم بدبختیم همینه  ای خدااااا

رز تهران نتونستی بگو همسرت بره مثلا قم بگیره واست.....

شهرستان راحتتر تایید میکنن ظاهرا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امپول بتامتازونو شما كي زدي انا جون؟دكتر من خوب هيچي نميده

من ۲۹ هفته فکر کنم زدم.....

سه تا یه روز سه تا ۲۴ ساعت بعدش.....

با اینکه گفته بودن احتمال داره چند روز خرکتش کن بشه یا حتی حرکت نکنه دختر منگفت اینا منو سر جام نمیشونه قراره قله اورست رو فتح کنم تمرین دارما......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من دلدرد و حالت تهوع دارم، طبيعيه؟ متاسفانه دكترم نيست، چه كنم؟

عزیزم منو واقعا ببخش الان حضور ذهن ندارم.....

بعصا مغزم تعطیل میشه الان تو چه مرحله ای هستی؟

مامانی؟

تو سیکلی؟

والا نظر که نمیتونم بدم هر پانکچر چند جنین برات تشکیل میشه؟ تست apca رو دادی؟

سری قبل 10 تا تخمک داشتم که 6 تاش جنین شد

3 تاشو تیرماه فرش انتقال دادم

3 تاشم  فریز شد که این سری انتقال دادم

تست apcs  چیه؟ اطلاعاتی  در موردش ندارم

عزیزم منو واقعا ببخش الان حضور ذهن ندارم..... بعصا مغزم تعطیل میشه الان تو چه مرحله ای هستی؟ مامان ...

فدات بشم حق داري، من تو سيكلم، روز ١١، امروز حالم نرمال نيست

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سری قبل 10 تا تخمک داشتم که 6 تاش جنین شد 3 تاشو تیرماه فرش انتقال دادم 3 تاشم  فریز شد ...

عزیزم همین تستی که یکی دو صفحه قبل یکی از دوستان نوشت و باعث میشه برا بعضیا جنین توسط بدن مادر پس زده بشه.....

تعدادم پرسیدم ببینم میصرفه جنیناتو تعیین سلامت جنین کنی؟

خیلی متاسفم دوستم خوب درکت میکنم مخصوصا اینکه خودم سه روزه انتقال دادم خدا به هممون صبر و انرژ ...

عزیزم مبارک باشه. انشالله این دفعه مامان شی و همه چیز بر وقف مرادت باشه و جبران پارسال عید بشه واست 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام بر همگی من برای دومین بار پانکچر شدم. هشت تا تخمک داشتم و هشت تاش جنین شد. بهم گفتن چهارتا کیفیت A/B. و چهارتا B برام تشکیل شده. خوب اول اینکه اگر يادتون باشه مشکل اندمتر داشتم که خدارو شکر این ماه هشت شده بود روز دوازده.... دوم اینکه چرا همه جنین هام تو یک بسته برام فریز کردن آخه انتقالم برای بعد عید شد، و اینکه کیفیت جنین هام A ندارم اصلا...... آیا کسی با بی هم باردار شده؟ قرار شد این ماه انتقال داشته باشم ولی متاسفانه کنسل شد چون پروژسترونم بالا بود دکتر گفت اگر ماه انتقال اندمتر ت رشد نکرد ماه بعد با آمپول تحریک تخمدان اندمتر ت رو درست می کنم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
فدات بشم حق داري، من تو سيكلم، روز ١١، امروز حالم نرمال نيست

چرا نرمال نیستی گلم... منم گفتن تخمک زیاد نداری هشت تا داشتم و هشت تا جنین شد 

دلدرد و تهوع دارم، همش دلم گريه ميخواد!!!!!

گریه چرا الان باید خوشحال باشی. ناراحت نباش بابت کم بودن تعداد. همین یکی کارت راه می ندازه ها. بازم شکر سیکل کنسل نشد. من سراغ دارم اصلا فولیکول ندارند بعد کلی آمپول.گريه، گریه مياره ها... خوشحال باش خدارو شکر کن که اگر این مشکل داری راه درمان و هزینه. شرایط رو برات مهیا کرده