2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
مرسی لاله جون برا جوابات.والا من از بهداشت نامه گرفتم رفتم روستا مسئول بهداشت اونجاهم برام مهر و امض ...

عزیزم من همچین حرفی نزدم.....

حتی به این اشاره نکردم که روستایی و غیر روستایی و.....

فقط گفتم شخصا حاضر نیستم حق کسی که واقعا بهش نیاز داره رو ازش بگیرم......

اینکه صاحب حق کجاست شهریه با روستاییه یا.... فرق نمیکنه.....

منظورم این بود که بالفرض من شخصا حاضر نیستم حق کسیو که واقعا نیازشه (بازم تاکید میکنم نیازشه!!!!!) ازش بگیرم در حالی که شرایط بهتری ازش دارم......

همون بحث حق الناس......

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم......

هر کسی خودش میدونه که واقعا نیاز داره یا نه!

پس اگه نیاز داره و حقش بهش داده نمیشه نمیتونم محکومش کنم چون اجرای عدالت. عایت نشده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  خانم گل ها يك سوال دارم من دوتا مطلب ميزارم كسي متوجه ميشه لطفا توضيح بده ممنونم ...

عزیزم روش جالبیه باید در موردش مطالعه کرد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مینو جون خوبی؟ ببین منم کلا لگنم سمت چپ اصلا بی حس می شه ها من ی هفته است دلدردم

قربونت اره منم امروز صبح اينطور شد نميدونم مال پراب كيسه ابمه؟يا نه اخه فقط سمت راستمه

هم خودم هم همسرم کاریوتایپ دادیم و مشکلی نداشتیم همسرم آزواسپرم آنا جون من دیگه باید چیو بررسی کنم ...

والا نظر که نمیتونم بدم هر پانکچر چند جنین برات تشکیل میشه؟

تست apca رو دادی؟

سلام به همه دوستان عزيزم ، چه قدر جالب آنا جون پريشب من هم همين حرف رو داشتم به همسرم ميزدم و ميگفتم ...

دقیقا همینه.....

ما تلاشمون رو میکنیم و تسلیم نتیجه خواهیم بود اما نتیجه منفی دلیل نمیشه دست از تلاش برداریم.....

اما زندگیمونم باید بکنیم.....

قرار نیست تک بعدی زندگی کنیم.....

باید تو پیش بردن تمام اهدافمون موازی پیش بریم.....

یه نقطه گیر نکنیم......

مثلا من شخصا تصمیم داشتم اگه بار سومم منفی شدم برم دنبال کار و ادامه تحصیلم و در کنارش دنبال راهکارم بگردم......

دقیقا حس میکنم اخیر با تعریف اهداف دیگه غیر تربیت و بزرگ کردن دخترم شادتر شدم.....

اینطوری حتی میتونم مادر بهتریم باشم.....

امیدوارم بتونم بهترین الگو براش بشم.....

انا جون بچه ها من از پنجشنبه شیاف پروژسترونم رو طبق دستور پزشک قطع کردم اما خیلی دلدرد دارم شبیه پر ...

عزیز دلم بعد این همه سختی چرا اعصابتو خورد میکنی آخه؟

اصلا بدترین رو در حقت بکنن، هر کاری میکنن بکنن کافیه بدونی تو مادری و مسولی در حق پسرت.....

سلامتیش به سلامتیت بستگی داره.....

پس هیچی رو به دل نگیر و ندیده بگذر به خاطر پسرت بگذر عزیزم......

سلام دوستان من از امروز صبح پهلوي راستم و استخوان لگنم بشدت درد داشت طوريكه بيدار شدم ازخواب الانم ح ...

عزیزم ایشالله چیزی نیست.....

تکوناش چطوره؟

عزیزم ایشالله چیزی نیست..... تکوناش چطوره؟

تكوناش خوبه خيلي علاقه داره سمت راستم جمع بشه تا وقتي دارز كشيدم رو پهلوچپ درد ندارم تا بلند ميشم كليه و استخون لگنم درد ميگيره در سمت راست

تكوناش خوبه خيلي علاقه داره سمت راستم جمع بشه تا وقتي دارز كشيدم رو پهلوچپ درد ندارم تا بلند ميشم كل ...

خوب اون ورو دوست داره چیکارش داری؟

از الان میخوایی استقلالشو ازش بگیری؟

دیگت نبینم مامان بد!!!!!!!

قربونت بشم عزیزم مهم اینه حرکتاش نرمال باشه مثل همیشه.....

ببین دختر من یه جا بند نمیشد همش داشت از دنده منده هام بالا میرفت....

حتی با تزریق ۶ تا بتامتازونم حرکاتش کم نشد.....

خخخخخخخخ.....

به خدا الانم دقیقا همینطوره همش در حال صخره نوردیه!!!!!!

بذار خوش باشه عزیزم......

رز عزیز من ماه گذشته تاییدیه گرفتم، سه تا رو 325 تومن بهم دادن با بیمه تامین اجتماعی، من رفتم روبروی ...

یسناجون مرسی عزیزم کمک بزرگی کردی 

اخه منم دوبار انتقال متفی داشتم 

باید مدرکی چیزی ببرم؟؟؟؟‌تودقیقا چی گفتی ک منم بگم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
رز جون اگه ازمایشگاه اشنا داری به خودشون بگو الکی برات تیتر بتا با رنج مثبت صادر کنن براشون توضیح ب ...

ن اشنا ندارم بدبختیم همینه 

ای خدااااا

آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو ...

عزیزم اعصابم خورد شد 

ای خدا من دارم تاامید میشم 

یسناجون مرسی عزیزم کمک بزرگی کردی  اخه منم دوبار انتقال متفی داشتم  باید مدرکی چیزی ببرم ...

عزیزم منم سابقه دو بار میکرو منفیم رو از بیمارستان گرفتم، و آزمایشاتی که همون موقع منفی شده بودم داشتم بردم، و یک نامه از پزشکم که نوشته بود سابقه منفی شدن داره.همینا رو بردم و آزمایشات انعقادی ، امیدوارم بتونی با بیمه بگیری