2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
انا جون دیروز یه چیز جالب فهمیدم این دکتر عزیز با اینکه نه برا مشکل ایمنی سرم رو لازم میدونه نه برای ...

پی آر پی چیه که تویه مطب انجام میده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزيزم :

لاله سرخ عزيز اين قدر استرس و نگراني نداشته باش ان شا الله كه اين بار جنينهاي خوبي برات تشكيل ميشه و حتما نتيجه ميگيري عزيزم .

افسون جون خيلي خوشحال شدم كه انتقال دادي خانمي ، اصلا نگران گريد جنينهات نباش ، من كه كلا هيچ كدوم از ١٤ تا جنينم رو نميدونستم چه گريدي داشتن . ان شا الله كه اين دفعه حتما فرشته هات مامانشون رو تنها نميگذارن .

رز سفيد عزيز شما چطوري خانمي ؟ دلمون برات تنگ شده بود . 

شايلين جون خيلي خيلي خوشحال شدم كه معجزه خدا شامل حالت شده ، گواراي وجودت خانمي .

ثمين جان ان شا الله معجزه خدا شامل حال شما هم ميشه خانمي و اين روزهاي تلخ برات ميگذره .

بقيه دوستان هم ان شا الله توي هر مرحله اي هستين موفق باشين . 

خب خوبه عزیزم اما حتما یه سونو بشو تا مطمئن بشی دفع شده الان که خونریزی داری بهترین فرصته که اگه ...

دکتر گفت شنبه بیا برا سونو.یعنی 12 اسفند.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینکه خیلی خسته ام و ...

خیلی ناراحت شدم بخدا

متاسفانه دکترا براسون این مسائل عادی و پیش پا افتادس...براشون زجر و عذاب و هزینهایی ک میکنیم مهم نیست

اله ک خدا جواب صبرت رو با اولین انتقال مثبت بهت بده😘

ثمین جان پیگیری کن فدات شم ببین دیگه گذشته ها گذشته کاریش هم نمیشه کرد متاسفانه جنین هم نداری متاس ...

لاله جون متاسفانه من همیشه همینطورم من بدنم در مقابل تموم داروها واکنش نشون میده من با 13تا منوتروپین فقط 4تا فولیکول 10داشتم که از روز 10 رشدشون متوقف شد.و برا دکتر ظهیری هم توضیح دادم که وضعیت من اینجوریه تویه دادن دارو به من دقت کن دوز داروهامو زیاد کن و اینکه من اصلا هیچوقت تحت هیچ شرایطی کیست بدنم تولید نمیکنه .نمیدونم دقیقا مشکلم چیه که اصلا به دارو جواب نمیدم دیگه

سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم برات

اشک تو چشمام جمع شد

الهی قدمش برات خیر باشه و بارداری و زایمان راحتی داشته باشی

بچه ها جواب ازمايش دريادل چي شد ؟؟  چند صفحه عقب رفتم نديدم فقط براي پريا خيلييي ناراحتم😢

10 اسفند باید آز بده عزیزم.چه جوابی میخوای باشه +هستش انشالله دیگه

سلام دوستاي عزيزمم من ديروز رفتم جوجه هامو اوردم خونه انقدددد حس خوبي دارم ارامش گرفتم اومدن پي ...

الهی که تا ابد پیشت بمونن.دلت شاد شه 

بستگی داره عزیزم..... بعضیا تاخیر نداشتن..... بعضیا یه دوره بعضیا چند دوره..... ایشالله که این ما ...

خدا از دهنت بشنوه آنا جان

تاخیر برام عجیبه
عاخه اصولا زودتر از موعدم پریود میشدم...البته قبل میکرو عمل هیسترو انجام داده بودم بخاطر وجود پلیپ...شاید علت خونریزای زود و زیادم پلیپم بوده ...اما خب در کل تاخیر نداشتم

بخدا جرات رفتن سمت بی بی چک رو هم ندارم...تا یک هفته تاخیر صبر میکنم بعدش اگر پریود نشدم بی بی چک میزنم

دوستای گلم یه چیزی یادم افتاد..... ببینین من به ندرت دیدم دکتری شماره موبایلشو در اختیار بیماراش بد ...

آنا ببین باز تبلیغ کردیا این برمیگرده به اون قرارداد کاریت خخخخ

سلام به همه دوستان عزيزم : لاله سرخ عزيز اين قدر استرس و نگراني نداشته باش ان شا الله كه اين بار جن ...

ممنونم عزیزم فعلا منتظرم رویه ماه پرنسست رو ببینم 

سلام من بازم با کلی سوال اومدم ببخشید که فقط برا سوالام میام اخه زیاد وقت نمیکنم 

من عمل پانکچر شدم ۲۰ تا تخمک داشتم و بعدش هم اتقالم عقب افتاد دکترم گفت پریود اول بعد از عمل قرص بخورم یک بسته تا کیستی اگه هست پاکسازی بشه و روز دوم پریود دومم برم مطب . حالا من حساب کردم که روز دوم پریود دومم میشه اول عید دکترم هم بعد از ۱۳ میاد مطب . 

زنگ زدم پرسیدم منشی خیلی بد بود اصلا درست سوالم را از دکتر نپرسید اصلا نگفت برای انتقال .

دکتر گفت دو بسته قرص بخورم بجای یکی 

حالا سوالم اینه مشکلی پیش نمیاد؟ من دو بسته قرص ال دی بخورم و بعدش پریود بشم برم دکتر برای شروع داروهای انتقالم؟ من استرس دارم اخه چرا همش به تعطیلی ها میخورم من ؟ 

یه سوال دیگه بسته اول قرص را خوردم به نظرتون باید قطع کنم پریود بشم و دوباره شروع کنم ؟ یا پشت سر هم بخورم قرص ها را ؟ 

خواهش میکنم زود جواب بدین 

کسی این تجربه را داشته که دو بسته قرص بخوره ؟ 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
لاله جون متاسفانه من همیشه همینطورم من بدنم در مقابل تموم داروها واکنش نشون میده من با 13تا منوتروپی ...

ثمین جون من نمیدونم برداشتم از حرف دکترم چقدر درسته اما یادمه یه بار دکترم همچین چیزی گفت.......

من دو سری اول گونال داشتم با سایر داروها (منوتروپین، منوگون و.....) یادمه برا بار آخر گفت بهم گونال نمیده و یه همچین چیزی گفت:"گیرنده های گونالت دیگه پر شدن" حالا یه کم بالا پایین اما من از حرفش اینو متوجه شدم که انگاری نمیشه پشت سر هم بعضی داروهارو تکرار کرد......

بازم میگم دقیق نمیدونم چی گفت برا همین گفتم ازت بپرسم چون تو تعداد دفعات پانکچرت زیاد بوده آیا به همچین چیزی دقت شده بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا از دهنت بشنوه آنا جان تاخیر برام عجیبه عاخه اصولا زودتر از موعدم پریود میشدم...البته قبل میکرو ...

ایشالله مثل شایلین جون سورپرایز میشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com