2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
لاله جون والا برا من بعضا هیچی جواب نمیداد این راه جواب میداد میخوایی امتحان کن..... ماساژ رکتال با ...

انا جون خیلی سخته این کار برام
ماساژ یعنی چی؟ شرمنده چندشه که خیلی :(((((((

میخواستم امروز از دکتر سوال کنم در موردش اما اون قدر حالم گرفته بود یادم رفت کلا !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شياف گليسرين عاليه، داروخانه ها دارن ايرانم حتما، ولي عاليه براي يبوست، ظرف ده دقيقه عمل ميكنه. ...

ممنون نازی جان
بگم شیاف گلیسیرین یعنی ؟
برم یه سرچ کنم ببینم هست اینجا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیه من یبوست گرفته بودم تو نت سرچ کردم شیاف گلیسیرین موردی نداشت تا گذاشتم ب دو دیقه نرسید🙈

خب خوبه پس ایران هم دارن
ممنون

بچه ها با دکترم حرف زدم خیلی دلداریم داد...گفت پریود بعدیت ال دی بخور از روز سه چند تا مونده بیا.‌.. ...

خیلی کار خوبی میکنی عزیزم
وزن کم کردن خیلی اثر داره

ببین من دکتر قبلیم وقتی کسی وزنش بالا بود به هیچ وجه هیچ درمانی براش شروع نمیکرد، حتی مرحله ی اول که دارو درمانیه
وزن نرمال رو میگفت ، میگفت برو هر وقت به این وزن رسیدی برگرد بیا درمانت رو شروع کنم

مرسي از دعاها قشنگ و دل پاكتون، روز نهم پري ١١ تخمك دارم، كوچكترين ١٠ و بزرگترين ١٥، آندومتر ٧/٨، دك ...

خوبه عزیزم
هم تعدادش هم سایزش
والا دکتر من که اصلا اندومتر رو نمیبینه !! حتی خودش هم نگاه نمیکنه!!!!
خیلی جالبه برام
دیگه هر جقدر هم بی سواد باشیم میدونیم جنین باید تو اندومتر لانه گزینی کنه دیگه!!
فقط تخمدان چپ و راست رو میبینه !!

خونریزیم عادیه از وقتی دفع شد اون چیز

ثمین جان چه خبر عزیزم؟
من دیروز ص های قبل رو نخوندم ، الان دیدم بچه ها تو این چند ص مربوط به دیروز تا امروز نوشتن یه چیزی دفع کردی
خدا رو شکر که خونریزیت شروع شده

اما ساک قرمز نیستا
یه جیزی شبیه لوبیا هست یه سمتش خاکستری هست تقریبا رنگش یه سمتش هم لخته ی خونه

لاله جون چارت فقط ی چیزه آلو بخارا رو بپز و بخور مطمئنا جواب میده .

ثمین مدیونی اگه فکر کنی امتحان نکردم تا حالا :(((
اینا اصلا برام جواب نمیده
اوابوست میخوردم خیلی خوب بودم
مثل یه ادم نرمال
اما اونم که یه ماهه نایاب شده

وای الهی عزیزم هایپری خعلی بده منم تجربه کردم  چرا دارو زیاد استفاده کردی ک هایپرشی تو که بلدی ...

رز دوز داروهام بیشتر از این بود
والا کلی باهاش چونه زدم تا مریونال رو حذف کرد

اما حق داری
از دست خودم عصبانیم نباید به حرفش گوش میدادم
نباید همون 150 واحد هم میزدم
اخه من که مطمئن بودم این دوز برام زیاده  
کار احمقانه ای کردم

سلام دوستان... امیدوارم همگی خوب باشید من ی سوال دارم ...قبل سوالم ی توضیح بدم ماه آذر میکرو ک ...

اصلا قابل پیش بینی نیست
من تا قبل از میکرو همیشه سر وقت پریود میشدم
اما بعدش تو این دو سال به ندرت سر وقت میشدم
فقط ماه هایی که متفورمین میخوردم با یکی دو روز تاخیر میشدم (اگه نمیخوردم ت 2 هفته هم عقب میوفتاد )

از مهر هم اینوفولیک و اوابوست میخوردم که اونم باعث شد پریودم کاملا منظم بشه

کلا من بعد از میکرو هرگز نرمال نشد پریودم زمانش ، اما بعضی ها بعد از چند ماه مرتب میشه نظم پریودشون

بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینکه خیلی خسته ام و امروز هم خودم هم علی نوبت دکتر داشتیم

دکتر همین که سونو رو شروع کرد گفت اوههههههههههههههه چه خبره!!چرا این قدر فولیکول داری !!
یعنی دلم میخواست جیغ بزنم بگم من که گفتم این دوز داروها زیاده برام!! تازه مریونال هم نوشته بودی و اون قدر من اصرار کردم حذفش کردی!!

سمت چپ فولیهام " 17 و 15 و14 و بقیه 12  سمت راست 15، 15و13 و بقیه هم 11
اندومتر هم که کلا چک نمیکنه این دوست عزیزم!! انگار نه انگار که میخواد جنین رو تو این اندومتر رشد بده !!

امروز خیلی اعصابم رو به هم ریخت !! گفت احتمالا جنین هات رو فریز میکنم !!
گفتم خانم دکتر من سری قبل جنین خیلی داشتم اما به خاطر همین هایپری و اینکه جنین هام گریدشون خوب نبود جنین هام رو از دست دادم !! چون جنین های سی رو ریختن دور !! چون نمیشد فریز کنن ، برای همینه که این سری برام مهم بود هایپر نشم
با کمال بی توجهی گفت خب اینا رو قبلا هم برام گفتی !1 من به میکروی قبلیت کاری ندارم!! الان مشکلت چیه؟

چقدر دلم  میخواست داد بزنم سرش بگم یعنی چی به میکروی قبلم کاری نداری!! مگه میشه ، این جزو پرونده ی پزشکی منه !! یعنی چی که کاری نداری!! همین کارو کردی که بازم یه هایپری گذاشتی رو دستم .اما حیف که فعلا کارم گیره پیشش و نمیتونم حرفی بزنم

فقط گفتم اگه مثل اون سری جنین هام گریدشون پایین شد چی؟ اگه فقط چند تاش قابلیت داشتن برای فریز شدن چی؟ گفت ان شاء ا... نمیشه!!
همین !! به همین راحتی !! کاری که با دقت میتونست درست پیش ببره رو به شانس و اقبال واگذار کرد

دوز داروهامو هم کم کرد،  فک کنم اگه اشتباه نکنم فقط رو همون 6 تا که بزرگ تر هستن میخواد مانور بده ، چون گفت 4 شنبه احتمالا پانکچر داری از طرفی دوز دارو رو کم کرده ،  قطعا با 75 واحد اون ریزا رشد نمیکنن !!
حالا که هایپر شدم به هیچ وجه نمیخوام کوتاه بیام !! حد اقل بقیه تخمک هام هم بالغ بشن بعد پانکچر رو انجام بده!! این جوری با 6 تا تخمک شانسم خیلی کم میشه !!

دکتر مهر افزا دقیقا بر عکس  عمل کرد ، 4 روز اخر دوز گونال رو کم کرد و مریونال اضافه کرد!! چون گفت مریونال  باعث رشد بهتر فولیکول ها میشه به خاطر داشتن هورمون ال اچ
حالا فردا میرم پیش دکتری که تو مرکز قبلیم کار میکنه اون هم برام سونو کنه هم نظرش رو بپرسم ببینم چه کار کنم ، به نظرم اگه بخوام این فولی های ریز هم رشد کنن باید دوز داروهام همون 150 بمونه یا مریونال هم اضافه بشه

لطفا برام دعا کنین
خیلی سخته با دکتری کار کنی که نه تنها بهش اعتماد نداری، بلکه مطمئنی کارش غلطه و اصلا شرایط بیمار براش مهم نیست

سلام دوستای گلم

اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود شدم اینم بگم که6ساله بچه میخوام نشده.

دیگه از اون ب بعد پریود نشده بودم چون بیشتر وقتا سابقه عقب افتادن پریود رو داشتم

ن تستی دادم ن ازمایشی که ببینم باردارم یا ن.

دیروز رفتم پیش دکترم گفتم یه سونو انجام بدم ببینم کیست دارم یا خدایی ناکرده یائسگی زودرس گرفتم که پریود نشدم حتی با قرص.

دیروز که سونو شدم دکترم گفت حامله ای و 6هفته و1روزی قلبشم خدارو شکر تشکیل شده

یعنی ب معنای واقعی شوکه شدم

گفتم خانوم دکتر اشتباه میکنی شاید کیسته گفت ن ایناهاش قلبشم تشکیل شده.یعنی بعد این همه سختی و میکروی منفی و ناراحتی خودم بعد 6سال بدون دارو طبیعی باردار شدم.

اون موقع خییلی گریه کردم و واسه هممممتون دعا کردم که شمام ب این قشنگی سورپرایز بشین.

دعا کنید بارداریم بدون خطر و خوب باشه بچه ها

الهی قسمت تک تکتون بشه این روز.

ببخشید که زیاد شد خواسم بگم اصلا نا امید نشید خدا خیییلی مهربونه.

هیچوقت امیدتونو از دست ندین هیچوقت.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
تبریک میگم عزیزم چقدر ازین پیامها دلم شاد میشه

ممنون عزیزم

ان شالله قسمت تک تک عزیزان این سایت

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام دوستان... امیدوارم همگی خوب باشید من ی سوال دارم ...قبل سوالم ی توضیح بدم ماه آذر میکرو ک ...

بستگی داره عزیزم.....

بعضیا تاخیر نداشتن.....

بعضیا یه دوره بعضیا چند دوره.....

ایشالله که این ماه تاخیرت دلیل شیرینی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com