2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

سلام به همه.

ببخشید یک سوال دارم. اگر یک بسته ی ۶ تایی جنین فریز داشته باشیم. و موقع انتقال همشون خوب باشن. فقط سه تاشون رو انتقال میدن و بعد اون سه تای دیگه رو فریز میکنن؟؟؟ یعنی میشه همچین چیزی.

خدایا شکرت🙏
سلام به همه. ببخشید یک سوال دارم. اگر یک بسته ی ۶ تایی جنین فریز داشته باشیم. و موقع انتقال همشون خ ...

اره عزيزم ميشه فريز ميكنند و يكسال نگهداري ميكنند وبعد دوباره بايد بري پول بدي  كه نگهداري كنند يا اگه نخواستي اهدا كني 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزيزم ميشه فريز ميكنند و يكسال نگهداري ميكنند وبعد دوباره بايد بري پول بدي  كه نگهداري كنند ...

یعنی یه بسته ی ۶ تایی رو باز میکنن ۳تاشو میذارن بعد اون سه تا رو دوباره فریز میکنن؟ درسته؟

خدایا شکرت🙏
رز دوز داروهام بیشتر از این بود والا کلی باهاش چونه زدم تا مریونال رو حذف کرد اما حق داری از دست ...

اره منم همین میگم 

کی پانکچرمیشی؟؟؟؟

‌راستی من دوتا گونادوپین میزنم هرروز بنطرت خوبه؟؟؟؟

‌راجع سرم اطلاعات نداری ؟؟؟‌

دوستم میگ گفته نیاز داره سرم گرفته از بیمه

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عزیزم نمیگم مال تو حتما از سردی رحمت بوده اما اگه علایمش داشتی باید نکات درمان رحم سرد رو رعایت کنی. ...

عزیزم من فقط بعد از انتقال باد واژن داشتم کلا بعدش دیگه نه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها منم شرح حال خودم رو بدم و برم بخوابم اون قدر ناراحتم که خوابم نمیگیره با اینکه خیلی خسته ام و ...

لاله جون ناراحت شدم بخدا چقدرسهل انگار اخه

چرا این دکترانتخاب کردی 

سلام دوستای گلم اگه یادتون باشه من نوزدهم اذر میکرو کردم واسه اولین بار که میکروم منفی شد و پریود ش ...

خعلی خوشال شدم برات عزیزم مبارکه

این بدون خدا خعلی دوست داشته ک نزاشته اینقد سختی بکشی 

سلام به همه دوستان من 6 عدد قرص دوفاستون خوردم و قرار شد بعد از قطعشون و شروع پریود برای شروع آمپول ...

عزیزم پریود بشی دیگه زود زود فکر کنم ۱۱-۱۲ سیکلت پانکچر بشی......

برا پریود شدنت ببین دکترت تجویز پروژسترونو برات مناسب میدونه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون ی سوال داشتم،قرص متفورمین باعث کیست تخمدان میشه؟واین که فرقی میکنه از چه روزی شروع به مصرف کر ...

عزیزم من تجربه متفورمین ندارم اصلا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه. ببخشید یک سوال دارم. اگر یک بسته ی ۶ تایی جنین فریز داشته باشیم. و موقع انتقال همشون خ ...

عزیزم فکر کنم به روال کار مرکزت ربط داره.....

عزیزم من فقط بعد از انتقال باد واژن داشتم کلا بعدش دیگه نه

عزیزم منم بعد هر دو انتقالم داشتم قبلشم گهگاه بود اما بعد انتقالم شدید و بارز بود.....

ثمینم چی شده عزیزم؟نی نی چی شد؟وای خدا سرم داغ کرد

رز سفیدم کجایی خواهر این مدت نبودی نمیدونی چه بلاهایی سرم اومد با هزار امید و آرزو گفتم خدا بهم نظر انداخته خدا دیگه دستمو گرفته از بالایه قله پرتم کرد ته دره.رشد نکرد و نهایتا سقط .حیف اونهمه شادی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....