2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

من اصلا نمیدونم چکار کنم 

میترسم خوب نباشه ۲ بسته قرص بخورم میترسم اثر بدی بذاره و مشکلی پیش بیاد و اصلا مثبت نشه اخه ما خیلی تحت فشار بودیم برا هزینه ها همش هم وام گرفتیم دوس ندارم خیلی طول بکشه دیگه نمیتونیم هزینه کنیم واقعا 

تو رو خدا بیاین بهم توضیح بدین هرکسی میدونه و یا اینطوری بوده برام کامل توضیح بده چکار کنم 

مرسی دوست جونیا 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
آنا ببین باز تبلیغ کردیا این برمیگرده به اون قرارداد کاریت خخخخ

وای ثمین جون چه زرنگی زودی مچمو گرفتی ناقلا.......

پورسانتت محفوظه صداشو در نیاررررررررر.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من بازم با کلی سوال اومدم ببخشید که فقط برا سوالام میام اخه زیاد وقت نمیکنم  من عمل پانکچ ...

عزیزم از دوستان بله بودن......

ببین چون هایپر شدی اتفاقا بهتره فاصله بیشتر بشه......

عزیزم بهترین راه اینه مجدد زنگ بزنی بپرسی اما اگه دیدی جوابی نمیاد به نظرم بعد اولین ال دیت پریود که شدی یه سونو انجام بده اگه کیست نداشتی طبیعی اقدام کن خدارو چه دیدی شاید طبیعی باردار شدی!!!!!!

نه که، هم میتونی فاصله بدی پریود بشی مجدد یه دوره دیگه ال دی بخوری یا اینکه میتونی دو دوره پشت سر هم بدون وقفه بخوری اما بهترین راه اینه ببینی نظر دکترت چیه اما اگه دوست داری شانس طبیعیتو امتحان کنی راهکاری که گفتمم بد نیست در صورت چک کردن قضیه کیست امتحان کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من اینو درباره پی ار پی پیدا کردم امیدوارم به دردتون بخوره راستی سلام😊

ممنون ققنوس جون.

دست گلت درد نکنه......

عزیزم از دوستان بله بودن...... ببین چون هایپر شدی اتفاقا بهتره فاصله بیشتر بشه...... عزیزم بهترین ...

اسپرم شوهر من وضعیتی داره که اصلا امکان بارداری طبیعی را نداریم . من فقط میخوام بدونم دو بسته ال دی بخورم تو انتقالم تاثیر منفی نداشته باشه

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
ممنون ققنوس جون. دست گلت درد نکنه......

خواهش می کنم گلم،فعلا که خواننده خاموش تاپیک شما هستم مرتب چک می کنم و پیامهاتونو می خونم با منفی شدن بعضی از دوستان ناراحت و با خوشحالی شون خوشحال میشم،

راستی تبلیغ اینجارو هم تو تاپیکایی که مسائلی از این دست دارن می کنم😁

موفق باشین همه عزیزانم😘

اسپرم شوهر من وضعیتی داره که اصلا امکان بارداری طبیعی را نداریم . من فقط میخوام بدونم دو بسته ال دی ...

والا از دوستان بودن که دو دوره پشت سر هم هم خوردن من دقیق یادم نیست کیا بودن......

پس احتیاطا مجدد زنگ بزن و دقیق بپرس.......

ببین نترس تو صاحب حقی حق ندارن باهات بد رفتار کنن......

بگو اگه جواب قانع کننده ندین مجبورم پاشم بیام اون موقع دیگه مسولیت عدم پاسخگویی درست با شماست......

ضمنا به منشی بگو صداشو ضبط میکنی و برخوردش خوب نباشه حتما ویزیت بعدیت به دکترت انتقال خواهی داد......

خواهش می کنم گلم،فعلا که خواننده خاموش تاپیک شما هستم مرتب چک می کنم و پیامهاتونو می خونم با منفی شد ...

پس شماره حساب بده پورسانتتو پرداخت کنم جیگررررررر.......

خخخخخخخخخخخ......

رز سفید عزیز قربونت بشم عزیزم دلم برات یه ذره شده..... عزیزم تنها نمون بهمون سر بزن....

فدات شم انای مهربونم...من بیشتر دلتنگتونم ولی اینجا و هرجایی که منو به یاد ناباروری و بچه میندازه حالم رو بد میکنه...برای همین مجبورم دلتنگی براشما عزیزانم رو به جون بخرم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فدات شم انای مهربونم...من بیشتر دلتنگتونم ولی اینجا و هرجایی که منو به یاد ناباروری و بچه میندازه حا ...

فدات بشم عزیزم......

کاملا میفهمت.......

ایشالله به زودی شادی وصف ناپذیریو تجربه خواهی کرد......

سلام رز سفید،دلم برات تنگ شده بود چن وقتی که نبودی جای خالیت حس میشد،عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه و ...

سلام عزیزدلم...ممنون که بیادم بودی.منم دلتنگتونم....یه لحظه شیطنت کردم اومدم ببینم چه خبره...بیشتر از دو صفحه اخر اعصابم نکشید بخونم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز سفیدم کجایی خواهر این مدت نبودی نمیدونی چه بلاهایی سرم اومد با هزار امید و آرزو گفتم خدا بهم نظر ...

الهی بمیرم برات خواهری...همش ذوق مادر شدنت رو داشتم ...واقعا نمیدونم چی بگم...کاش منفی شده بودی همون...امیدوارم خدا بهترین رو تو تقدیر تو و همه دوستای نازنینم قرار بده...

من برم که زیر قولم به همسر جان زدم و اومدم اینجا...قول دادم حتی بهش فکرم نکنم...و شکر خدا حالم اینجوری خیلی خوبه..انگار تازه دارم زندگی میکنم