2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترش دکتر ثمین جونه!!!!!

انا جون دیروز یه چیز جالب فهمیدم
این دکتر عزیز با اینکه نه برا مشکل ایمنی سرم رو لازم میدونه نه برای مساله انعقادی دارو میده ، از دم همه ی اونایی که انتقال جنین فریز دارن رو داره این سیکل پی آر پی میکنه، جالبه هنوز تایید نشده پی آر پی میتونه اثر گذار باشه ف و در حد تحقیقاته فقط!!
خودش تو مطب انجام میده ، قطعا نمیشه گفت ربطی به دست مزدش  نداره!!

یه چیز دیگه ، اگه یادتون باشه دومین بار که رفتم و قرار شد وارد سیکل میکرو بشم، یه خانومی اونجا بود داشت کارای تزش روانجام میداد، گفته بود میخوام بهتون دارو بدم بعد ببینم تاثیرش چیه ، حاضرین همکاری کنین، منم گفته بودم مشکلی نیست ، گفت بیا بهت داروها رو بدم ، دیدم داروها باز هستن، گفتم ببخشید ایرانی ان؟ گفت نه ، عکسشو نشون داد، گفتم من استفاده میکنم مشکلی نیست اما من یه بسته ی کاملش رو میخوام، میخوام مطمئن باشم همینیه که داخل عکسه !!
بعد شماره اش هم گرفتم که بهش خبر بدم نوبت بعدیم رو
باهاش هماهنگ کردم و قرار گذاشت ، اول سعی کرد منو راضی کنه  همون که تو مطب داره استفاده کنم
منم راستش شک کردم گفتم عزیزم من میخوام شما کارت راه بیوفته، از طرفی شما هم بذار من استرس نداشته باشم همون بسته ی کامل رو بده بهم
گفت باشه  مشکلی نیست با خانوم خوشنود هماهنگ کنین
ولی کلا منو خط زدن از این پروسه :))))))))))
یعنی دقیقا شک منو  بیشتر کردن !! وگرنه اگه داروی تو مطب همونه که تو عکس نشون داد چرا حاضر نشد یه بسته کاملش رو بهم بده ؟
دیگه من به چشام هم اعتماد ندارم والا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان میدونم که روزهای سخت و پر استرسی رو داری میگذرونی...از صمیم قلبم از خدا میخوام تخمکهای خوبی ...

ممنون عزیزم
دقیقا استرسم برا همینه
مشکل نه تعداد تخمکه در نهایت نه اینکه الان انتقال میدن یا دو ماه دیگه
نگرانی اصلی من شزایط علی هست و اینکه چه جنین هایی تشکیل میشه با چه گریدی

ممنون بابت دعای خوبت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون نه بابا درسته خیلی ازش حرصیم و الان خونش حلاله بکشمش ولی خدایی آندومتر رو نگاه میکرد هربار ...

ثمین جان پرسیدم
ماما گفت در مورد اندومتر چیزی نگفته

اره لاله جان دقیقا همین جوری بود ی سمتش شبیه لوبیا بود کوچیک ی سمتش لخته بود ی سمتش ی چیزی بود به قو ...

خب خوبه عزیزم
اما حتما یه سونو بشو
تا مطمئن بشی دفع شده
الان که خونریزی داری بهترین فرصته که اگه خدای نکرده دفع نشده دکتر دارو بده ،  چون بعدا که تموم بشه خونریزی دیگه کار سخت میشه

اوابوست برا چی خوبه لاله جون؟دیدم دیروز دکتر به مریضا میداد.انگاری قیمتشم بالا بود

برای تقویت تخمدان و کیفیت تخمک ها
یه جور مکمله
من اون رو میخوردم کلا مشکل نداشتم از بابت مساله ای که گفتم

قیمتش اره بالاست 200 تومنه
اما الان دیگه نمیتونم پیدا کنم حدودا یه ماهه

انا جون دیروز یه چیز جالب فهمیدم این دکتر عزیز با اینکه نه برا مشکل ایمنی سرم رو لازم میدونه نه برای ...

لاله جون والا چی بگم؟

خدا خودش بهمون رحم کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربون دهنت.این جمله ی آخر رو کاملا قبول دارم اصلا اصلا اصلا وضعیت مریضا براش مهم نیست فقط و فقط جامع ...

ثمین جان پیگیری کن فدات شم
ببین دیگه گذشته ها گذشته کاریش هم نمیشه کرد متاسفانه
جنین هم نداری متاسفانه
شاید پوچ بودن بارداریت واقعا هیچ ربطی به دکتر نداشته باشه
مثلا بیا احتمال بدیم اگه داروهای ضد انعقادی هم داشتی باز هم این شرایط تو این بارداری برات پیش میومد، اما قطعا نداشتن تعداد تخمک مناسب، و اینکه الان جنین نداری اشتباه دکتر بوده ، باید دوز دارو رو جوری تنظیم میکرد که فولیکول هات بهتر و مناسب تر باشن
چون تا جایی که یادمه دوز داروهای شما هم بالا بود

بنابراین این سری خیلی حواست رو بیشتر جمع کن

خوشحالم که حرف از تلاش مجدد میزنی
ان شاء ا... خدا کمکت کنه عزیزم

پریا جون ثمین جون واقعا ناراحت شدم منم حس شمارو دارم چن روز دیگه آز دارم ولی 1درصدم امید ندارم😔آنا جون دکتر موقع انتقال گف جنینانو لیزر کردیم برات شما میدونی چرا؟

یه روزی منم مامان میشم  
پریا جون ثمین جون واقعا ناراحت شدم منم حس شمارو دارم چن روز دیگه آز دارم ولی 1درصدم امید ندارم😔آنا ...

احتمالا منظورش هچینگ بوده.....یعنی پوسته رو شکافتن کمک کنن به شکافتن پوسته و در نهایت لانه گزینی راحتتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمالا منظورش هچینگ بوده.....یعنی پوسته رو شکافتن کمک کنن به شکافتن پوسته و در نهایت لانه گزینی راح ...

راستي دكتر بهم گفت كه ميكرو ميكنه برام گفتم ivfنميخوام بعد دستيارش گفت كه همه رو ميكرو ميكنه احتمالا همين كه شما گفتي

سلام به منم دكتر داده دارم روزي سه تا ميخورم 

مکمل خیلی خوبیه
ان شاء ا... کلی تاثیر مبذاره رو کیفیت تخمک شما

سلام دوستاي عزيزمم

من ديروز رفتم جوجه هامو اوردم خونه

انقدددد حس خوبي دارم ارامش گرفتم اومدن پيشم

عرضم ب حضورتون دوتاش كامپكت يكيش گريد B

كسي با گريذ B جواب گرفته؟؟

منتظر جواباتونم🌸🌸🌸🌸

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...