2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
آنا جون میگم من ک جنینم بالای ۴ روز بوده و الان من ۸ انتقال هستم بی بی بزنم نشون میده؟ ب سرم زده بی ...

تو رو خدا نزن....من زدم داغون شدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سوگلی جون من 33سالمه دکترمم گفت جا داری برا اقدام طبیعی با این ذخیره تخمدان بالات .نمیدونم والا فعلا ...

من ٣٦ سالمه، شما وقت براي طبيعي داري گلم، انشالا باردار ميشي و اين روزاي سخت واست خاطره ميشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون میگم من ک جنینم بالای ۴ روز بوده و الان من ۸ انتقال هستم بی بی بزنم نشون میده؟ ب سرم زده بی ...

عزیزم به هیچ وجه بی بی نزن اگه انتظار سخته برو آز بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم امروز سونو شدم البته دکتر جان خودشون تشریف نداشتن و به جاش جانشینش بود والا من با جانشینش راحت ت ...

لاله جان شما چند تا گونال زدين؟ چند تا تخمك دارين، من تا فردا ٥ تا پرگووريس تمام ميشه و البته سينا فكت هم ميزنم، ولي هيچ نشونه اي از تحريك تخمدان ندارم، بارهاي قبل براي اي يو اي با دو تا سينال تخمدان درد ميگرفتم ولي الان هيچ، يعني بازهم آمپول بايد بزنم؟؟؟؟؟ يا خدا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
والا لاله جونم یجوری زیر دلم درد گرفت ک دیگه گفتم پریود شدم و تموم...فقط پروژسترونه نمیزاره بیاد..از ...

بهار جان امید نده اما نا امید هم نباش
چون برای این کار خیلی زوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بهار !!!!!

انا بیا این بهارو دعوا کن
فک کنم کتک لازمه !!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان شما چند تا گونال زدين؟ چند تا تخمك دارين، من تا فردا ٥ تا پرگووريس تمام ميشه و البته سينا ف ...

سوگل جان من روزی 150 واحد گونال دارم
یعنی در واقع روزی 2 تا

پرگووریس در واقع مثل یه دونه گونال هست + یه دونه مریونال (از نظر دوز دارویی میگم )

من حدودا 17 تا فولیکول دارم و درد هم یه مقدار دارم
اما نه اون قدر که فکر کنی داره اریت میکنه
یه درد عادی مثل زمان تخمک گ دارم

بازم که قطعا باید امپول بزنی
من دیروز 7 پریود بودم فکر کنم تا 12 یا 13 پریود باید بزنم امپول رو
فعلا شنبه باز باید برم برای سونوی مجدد

شما هم قطعا تا زمان بالغ شدن فولی ها باید امپول بزنی
حالا بستگی داره کی بالغ میشن
 اکثرا تا حوالی 15 دیگه فولیهاشون بالغ میشه

بچه ها اورگالتران چرا این جوریه
به خدا دستم داره فلج میشه :((
پرستار خیلی خوب تزریق کرد اما بعد از تموم شدن تزریق دردش شروع شد
خوبه دست راستم زدم ، ممکنه دردش تا فردا بمونه ، منم فردا امتحان دارم !! با این درد بعید بود بتونم 4 ساعت و نیم رو جلسه بشینم

اینم بگم که پرستار گفت حتما ستروتاید و اورگالتران و کلا مهار کننده های زیر جلدی رو هر بار محل تزریق رو عوض کنین
چون هم باعث میشه محل تزریق سفت و سخت بشه هم جذبش کم میشه
گفتم اینو هم بهتون انتقال بدم

بهار داری اذیت میکنی، بهت حق میدم که نخوای امید الکی به خودت بدی، به نظرم اگه اینجوریه پس سعی کن بی تفاوت باشی، رو علائمت زوم نکن. سرت رو یه جوری گرم کن. پازلی چیزی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانم های گل دوتاسوال دارم اگه کسی میدونه جواب بده.اول اینکه برابهبودمورفولوژی چی خوبه؟بعدم من ت ...

عزیزم ممکنه بالا باشه پرولاکتینت من پرولا کتینم بالا بود اصلنم ترشح سینه نداشتم فقط درد سینه خصوصا نزدیکای پری و تخمک گذاری از ترس همون رازیانه اصلا مصرف نمیکنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ببین ایمونولوژ من حتی گفته بود هر مرحله یه هفته طول بکشه ولی دکتر زنانم سه روز فاصله هر مرحله رو گفت ...

باشه عزیزم از سه شنبه روزی 1دونه کردمش تا سه شنبه آینده که روزی نصفش کنم آره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان دکترای تهران که بچه های اینجا میرن پیشش ، مثل رزاقی و طرازی و عارفی و نصر و پاکروش همه جزو ...

مرسی لاله جون.من اگر اشتباه نکنم تویه مرکز ابن سینا با طرازی و توکلی ویزیت شدم .مطبشون برم یا همون مرکز برم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین خوب بارداریت پوچ بوده برای خیلی ها پیش میاد کلا تو اولین بارداری این روزا خیلی این مساله رو ت ...

نه ظهیری نگفت.ی دکتر تویه تالش رفتم اون این حرف رو زد.دکتر دوم هم تالش بود اون نظر دکتر اولی رو کاملا رد کرد گفت عادیه تویه بارداریا اصلا تویه بارداریه طبیعی هم ممکنه برا مادر پیش بیاد یعنی همه مشکل رحم دارن؟بعدم گفت اون شخصی که این حرف رو زده هذیون گفته چقدر همکارام بی وجدان شدن راحت ته دل مریضی که 10ساله منتظره خالی میکنن . و از این جور حرفا .بخدا 1ساعت  برام وقت گذاشت .گفت من علمشو ندارم در مورد ایمنی نظر بدم بهتره بری پیش متخصصش ولی برا بارداری بهت قول میدم طبیعی باردار شی

ثمین خوب بارداریت پوچ بوده برای خیلی ها پیش میاد کلا تو اولین بارداری این روزا خیلی این مساله رو ت ...

نه تازگی پیش دکتر صدری نرفتم .5سال پیش رفتم که نتیجه ای هم نگرفتم

سلام دوستان گلم...من تا دیروز علایمی نداشتم فقط روز دوم انتقالم ی ترشح زرد رنگ غلیظ داشتم و روز ۴ ان ...

بسم الله الرحمن الرحیم.بهار خل میشود .بهار عقلت سرجاشه خواهر؟آمپولامو قطع کنم چیه؟؟میدونی بعضیا لانه گزینیشون با درد شدید همراهه .نه نه تو میخوای از زیر بار شیرینی خریدن شونه خالی کنی من میدونم اینجوری میگی برامون نخری .ولی من شده بیام دم در خونتون دستمو بذارم روی زنگتون و آبروتونو تویه کوچه و خیابون ببرم ازت شیرینی میگیرم من ثمینم به هیچ عنوانم از حقم نمیگذرم