2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045237 بازدید | 684440 پست
سلام به همگی دوستان خوبم متاسفانه من اینبارهم دست خالیم..نتونستم طاقت بیارم تا شنبه صبر کنم دیشب رف ...

اتریسا جان فدات بشم
ناراحتیم اصلا قابل توصیف نیست
اصلا نمیدونم چی باید بگم
خیلی سخت و دردناکه
قشنگ درکت میکنم
خدا به همه مون رحم کنه
حداقل توانش رو بده کنار بیایم اگه نمیخواد بده خواسته هامون رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان دکتر درست و درمون با توجه به مشکل من تویه تهران سراغ داری؟مثلا دکتر طرازی به درد مشکل من می ...

ثمین جان دکترای تهران که بچه های اینجا میرن پیشش ، مثل رزاقی و طرازی و عارفی و نصر و پاکروش همه جزو دکترای خوب هستن
برای بررسی رحم شاید نیازه یه سونو با دکتر نصر بشی بعد نظر یکی دو تا دکتر خوب رو بپرسی
برای این میگم نظر دکترای دیگه رو بپرسی، چون دکتر نصر به ایمنی و انعقادی اصلا اعتقاد نداره
برای ایمنی هم که خب دکتر توکلی و زرنانی رو بچه ها میرن پیشش و فکر کنم از هر دو راضی ان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جان بذار کل متن سونو رو برات بذارم بعد برات توضیح بدم. در داخل کاویتی رحم یک ساک حاملگی به قطر ...

ثمین خوب بارداریت پوچ بوده
برای خیلی ها پیش میاد
کلا تو اولین بارداری این روزا خیلی این مساله رو تجربه میکنن

من فکر میکردم فتال پل بوده ولی ضربان نداشته

کدوم دکتر گفته بود مشکل از رحمه؟ همین دکتر ظهیری یا یکی دیگه

این دکتر جدید کیه؟ پیش صدری رفتی؟

سلام دوستان گلم...من تا دیروز علایمی نداشتم فقط روز دوم انتقالم ی ترشح زرد رنگ غلیظ داشتم و روز ۴ انتقالم ی تیری رحمم کشید و زیر دلم درد گرفت همین بود تا دیروز ک رسما زیر دلم درد پریودی گرفت تخمدان راستم جوری درد گرفت ک ب پهلوی راست دیشب نمیتونستم بخوابم بهش فشار میومد امروزم کلا دیگه نا امید شدم آخه دو روز دیگه موقع پری من هست سری پیشم همینطوری شدم منتها ۵ روز زودتر این دفعه سه روز زودتر بود خلاصه ک دیگه نا امید شدم و امروز گردگیری کردم☺خیلی دلم میخواست ک آمپولامم قطع کنم ولی مجبورم تا روز آز بزنم 😐

مرکز مهر؟آفرین پیشرفت کردن قبلا فقط آریا . و الزهرا پانکچر میکردن.نگفتی میخوام برم الزهرا؟

چرا دیگه گفتم
فقط نمیفهمم چه طور تونسته خودش رو داخل مهر کنه !!

سلام خانم های گل دوتاسوال دارم اگه کسی میدونه جواب بده.اول اینکه برابهبودمورفولوژی چی خوبه؟بعدم من ت ...

عزیزم مورفولوژی متاسفانه خیلی به درمان مقاومه
چند تا مکمل هستن که تا حدودی بهتر میکنن شرایط رو اما خب قطعی نیست
اما چیزی که دیدم اکثرا ازش نتیجه گرفتن ، زالو درمانیه
البته تاکید میکنم حتما جایی بری که از نظر مجوز داشتن و مساله ی بهداشتی قابل اعتماد باشه
یادتم باشه زالو رو بعد از اینکهجدا میشه جلو چشم خودتون نمک روش بپاشن !!
خیلی جاها این کارو نمیکنن و میریزن دوباره تو شیشه و میبرن
این یعنی از همین زالو ها بعدا (بعد از چند ماه) دوباره استفاده میکنن

در مورد رازیانه هم جدا تاکید میکنم نخوری
عزیزم هم میتونه به شدت پرولاکتین رو ببره بالا هم برای کسانی که سینه هاشون  فیبروکیستیک هست خیلی ضرر داره
چون باعث بزرگ شدن و بیشتر شدن تعداد کیست ها میشه

سلام دوستان گلم...من تا دیروز علایمی نداشتم فقط روز دوم انتقالم ی ترشح زرد رنگ غلیظ داشتم و روز ۴ ان ...

بهار حرفای بد بد میزنیها !!
یادت نره من خط کشای بلندی دارم که از همین جا واستم میرسه بهت
دستاتو بیار جلو ببینم!!
گرد گیری کردم یعنی چی!!

سلام خانم های گل دوتاسوال دارم اگه کسی میدونه جواب بده.اول اینکه برابهبودمورفولوژی چی خوبه؟بعدم من ت ...

عزیزم حتما چکش کن چون اگه بالا باشه رازیانه واست خوب نیست.....

برا مورفو هم علاوه بر مکملای تجویزی دکتر حتما اینارو همسرت رعایت کنه:

میوه (خصوصا آنتی اکسیدان دارا) و سالاد زیاد بخوره.....

سرخ کردنی نخوره یا کمتر بخوره.....

شلوار لی و تنگ نپوشه....

لباس زیر چسبناک نپوشه....

خودشو با آب سرد حتما بشوره.....

حموم داغ و سونا و جکوزی ممنوعه.....

شبها کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها به ربع قبل خواب خیلی خوبه.....

گوشب موبایلشو تو جیب شلوارش نذاره.....

لب تاپشو رو پاهاش نذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم...من تا دیروز علایمی نداشتم فقط روز دوم انتقالم ی ترشح زرد رنگ غلیظ داشتم و روز ۴ ان ...

عزیزم میام میزنمتا!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم. هویج رو مثل سیب زمینی خلال میکنن بمقدار زیاد اندازه خورشت. قبلش گوشت رو میپزن مثل قیمه. گ ...

یاس عزیز شما بودین که دورت 24 روزه بود اگه اینطور هست روز چند رفتین آزمایش بتا

خدایا شکرت😙
بهار حرفای بد بد میزنیها !! یادت نره من خط کشای بلندی دارم که از همین جا واستم میرسه بهت دستاتو بیا ...

والا لاله جونم یجوری زیر دلم درد گرفت ک دیگه گفتم پریود شدم و تموم...فقط پروژسترونه نمیزاره بیاد..از امید الکی دادن ب خودم بدم میاد بدتر اذیت میشم