2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
چرا دیگه گفتم فقط نمیفهمم چه طور تونسته خودش رو داخل مهر کنه !!

میتونه دیگه خواهر.ظهیری هرکاری میکنی برا زیاد کردن آمار میکروهاش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون میگم من ک جنینم بالای ۴ روز بوده و الان من ۸ انتقال هستم بی بی بزنم نشون میده؟ ب سرم زده بی ...

بهار باز بیبی خریدی؟بیبی زدن نداریم اه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اورگالتران چرا این جوریه به خدا دستم داره فلج میشه :(( پرستار خیلی خوب تزریق کرد اما بعد از ...

چرا دور ناف نزدی؟جذبش بیشتره ها 

ضمناً منم مينورم و واسه همين روزي يه دونه فوليك ٥ ميخورم سااالهاست البته! انوكسا هم تعجب ميكنم نداشت ...

پرپر جون شما سیکلتونو با دکتر نقاب انجام دادین؟

من میخام اندومتریوز و مشکل ایمنی انعقادی یه بار دیگه بررسی کنم بعد مجدد انتقال بدم....

شما واسه اندومتریوز چه کردین؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
پرپر جون شما سیکلتونو با دکتر نقاب انجام دادین؟ من میخام اندومتریوز و مشکل ایمنی انعقادی یه بار دیگ ...

نه عزيزم من اول سال وارد سيكل شدم خرداد با دكتر نيكبخت انتقال فرش داشتم مرداد انتقال فريز باهاشون، جنينام خوب بودن ولي منفي شدم، شهريور رفتم تهران با دكتر آصف جاه عمل شدم هيسترو لاپرا كه چسبندگي و چهارتاكيست اندو و يه فيبروم و يه ميوم ظاهرا در اوردن، سه ماه جلوگيري خوردم و دو ماه طبيعي اقدام كردم كه نشد رفتم پيش دكتر نقاب كه همين ماه وارد سيكل بشم كه خدا خواست و باردار شدم، دكتر ايمني هم رفتم نظرش اين بود كه اندومتريوز عامل ناباروريمه

نه عزيزم من اول سال وارد سيكل شدم خرداد با دكتر نيكبخت انتقال فرش داشتم مرداد انتقال فريز باهاشون، ج ...

دکتر آصف جاه به من گفتن نیاز به عمل نداری و وارد سیکل میکرو شو

حال با عدم موفقیت میکرو نمیدونم چه کنم؟؟؟

نه عزيزم من اول سال وارد سيكل شدم خرداد با دكتر نيكبخت انتقال فرش داشتم مرداد انتقال فريز باهاشون، ج ...

خداییش از دکتر نقاب واسه انتقالم راضی بودم

بهار داری اذیت میکنی، بهت حق میدم که نخوای امید الکی به خودت بدی، به نظرم اگه اینجوریه پس سعی کن بی ...

لی لا جون الان ک بدنم رفته تو حالت سایلنت و سکوت کامل انگار ی طوفانی اومد و رفت...نمیدونم بخدا فقط میتونم امید داشته باشم همین

دکتر آصف جاه به من گفتن نیاز به عمل نداری و وارد سیکل میکرو شو حال با عدم موفقیت میکرو نمیدونم چه ک ...

من كه به دكتر اعتماد كردم چون پزشك زنانم گفته بود قبل از عمل حتما فريز كن ١٠ تا جنين ولي دكتر گفت عمل ميكنيم، اگه دوتا بچه داشتي نميخواست عملت كنم و فقط دارو ميدادم، حتما اوضاع من خيلي بد بوده ديگه، خداييش نتيجه عمل از سونوهايي كه قبلش ميشدم خيلي بدتر بود

پرپر جون تو اهواز دکتر ایمنی خوب هست؟ من تهران دکتر توکلی تو ابن سینا گفتن مشکل ایمنی ندارم فقط یه ...

نه اينجا من كه پيدا نكردم يكي هست استاد دانشگاه جندي شاپوره اسمشو شنيدم ولي نميشناسم، منم تهران رفتم دكتر زرناني كه گفت ايمني از نظر من مشكلي نيست فقط آسپرين و انوكسا... دكتر نقاب هم همينو گفت منم ادامه ميدم ببينم خدا چي ميخواد

بسم الله الرحمن الرحیم.بهار خل میشود .بهار عقلت سرجاشه خواهر؟آمپولامو قطع کنم چیه؟؟میدونی بعضیا لانه ...

ثمین اره والا دیوونه شده بودم اخه نمیدونی چه دل دردی گرفتم از درد پریودیم بدتر بود ولی الان آرامش بعد از طوفانه...چشم بخدا تو دعا کن من مامان بشم هر طوری شده شیرینی هم برات میگیرم فقط دعام کن🙇‍♀️

پرپر جون تو اهواز دکتر ایمنی خوب هست؟ من تهران دکتر توکلی تو ابن سینا گفتن مشکل ایمنی ندارم فقط یه ...

عزيزمممم لي لي اون تاپيكي كه منو راهنمايي كرد ؟ انتقالت منفي شد ماه پيش ؟؟؟ مشكل دقيقت چيه الان ؟

بهار باز بیبی خریدی؟بیبی زدن نداریم اه

ثمین اتفاقا من اصلا اهل بیبی نیستم چون استرس میده بهم اون موقع هم ک گفتم بیبی بزنم از حرصم گفتم ولی الان دیگه آرومم و عاقل شدم😂😁میدونم ک بیبی خر است