2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
خوب پس دقيقا منظورش چي بود؟ حرف آخر؟ راه حلي چيزي نداد؟

والا دکتر دومم کلا نظر اولی رو رد کرد گفت ایشون هذیون گفتن .نمیدونم والا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون خدا رو شکر کاش با همین دکتر ادامه بدی عزیزم

پریا جون والا نمیدونم امید الکی داد یا نه ولی هرچی بود حالمو خوب کرد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضمناً منم مينورم و واسه همين روزي يه دونه فوليك ٥ ميخورم سااالهاست البته! انوكسا هم تعجب ميكنم نداشت ...

نمیدونم والا پرپر جون.به من بعد مثبت شدن فقط و فقط یدوفولیک داد همین و بس

نمیدونم والا پرپر جون.به من بعد مثبت شدن فقط و فقط یدوفولیک داد همین و بس

ثمین جان چطور هیچی بهتون نداده.دکتر من از روز اول پریود انوکسپارین و از دو هفته جلوی پریودی اسپرین و از 5 روز جلوی انتقال شروع امپول پروژسترون! .واقعا دکتر هیچ نفهمی تشریف داشته

ثمین جان چطور هیچی بهتون نداده.دکتر من از روز اول پریود انوکسپارین و از دو هفته جلوی پریودی اسپرین و ...

خدا شاهده روز اول اینجا مطرح کردم که داروهامو استرادیول داد روزی 3تا.شیاف سیکلوژست داد روزی 3تا بعدم که مثبت شدم یدوفولیک داد روزی 1دونه.دکتر اینجا گفت مولتی پریناتال بخور و کلسیم برا رشد .نه هپارین نه ا اس ا هیچی بخدا آهان پردنیزولونم میخوردم

خدا شاهده روز اول اینجا مطرح کردم که داروهامو استرادیول داد روزی 3تا.شیاف سیکلوژست داد روزی 3تا بعدم ...

انشاله سری بعد با یک دکتر بهتر ادامه بدین انشاله که جواب بگیرین عزیزدلم.خدا بزرگه.انشاله هرچه زودتر جواب زحماتتو میده

پریا جون والا نمیدونم امید الکی داد یا نه ولی هرچی بود حالمو خوب کرد

عزیزم آخه تشخیصش خیلی منطقی تره...نه اینکه چون امیدوارانه حرف زده

آخه مگه میشه با یه سونو بگی رحمت مشکل داره...پس هیسترو و لاپرا و عکس رنگی واسه چیه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها شما تجربه ای از بی بی چک با نمونه خون در منزل دارید؟؟؟اینکه دقیقه؟؟؟از چه زمانی بارداری رو نشون میده؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
والا دکتر دومم کلا نظر اولی رو رد کرد گفت ایشون هذیون گفتن .نمیدونم والا

ثمين عزيزم من و همسرم مشكل نداريم ولي چون سنم كمي بالاست زود رفتم سراغ ميكرو، ولي اگه شما سنت راه ميده طبيعي اقدام كن، وقتي يه بار مثبت شدي انشالا طبيعي هم باردار ميشي، دكتر دومت به نظرم انرژي مثبت ميده و اين خيلي عاليه براي ما كه دوست داريم كسي دلمون رو به مادر شدن دلگرم كنه و به نظرم نظرش منطقي هستش كه رحمت مشكل نداره، موفق باشي خواهري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام 

من امشب رفتم مطب طرازی و سیکلم شرکع شد دوتا امپول گونادوپین زدم ب نافم تا سه شنبه باید هرروز ساعت ٤تا٦عصربزنم دوشنبه هفته بعدستروتاید صبح هابزنم .....سه شنبه برم ببینه و۱ع تخمکهاچیه

خعلی برام دعا کنید دوبار انتقال منفی داشتم 

خداکنه این سری جنین خوب برام تشکیل شه ومن مادرشم .......

راستی ستروتاید زنگ زوم ١٣‌ابان نداشت داروخانه کنار مطبم نداشت ......کجاها داره بنطرتون ؟‌کمک کنید 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
لاله جان الان میتونم کیسه یخ روش بزارم؟دیشب سومیش تزریق کردم.

24 ساعت اول کیسه یخ
بعد از 24 حوله یا کیسه اب گرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جونم سلام لاله به نظرت من با سه تا شیاف و دو تا استرادیول پریود نمیشم اگه نگرفته باشه؟؟؟ بی ب ...

ببین پریا جان واقعا نمیشه نظر داد اصلا چون اصر هورمونا از هر کسی به فرد دیگه فرق داره
حتی از خود فرد تو یه بازه زمانی با یه بازه ی دیگه هم فرق داره
ان شاءا... شنبه خبر خوش میاری برامون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم دقیقا همسر منم قبل از پانکچر سرما شدید خورد ولی دکترم گفت اصلا آنتی بیوتیک ایرادی نداره...دو س ...

خب خدا رو شکر خیالم راحت شد 

عزیزم خوب بستگی به شرایطش داره...... ببین دکتر حلق و گوش من تو بارداریم میگفت تا جایی که ممکنه آنتی ...

ممنون انا جون
والا به اورولوژ دسترسی ندارم
دیشبم چون نصف شب بود و تب و لرز داشت و گلو درد وحشتناک دیگه اموکسی سیلین رو دادم
شکر خدا امروز خوبه