2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام  آنا جونم این سوال منو میشه جواب بدید ممنون میشم

عزیزم کدوم سوالتو؟

لینک دسترسیشو واسم بذار عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها خیلی ناراحتم این همه این چند وقت همه چیز رو رعایت کردیم از تغذیه گرفته تا داروها و مکمل ها ...

عزیزم خوب بستگی به شرایطش داره......

ببین دکتر حلق و گوش من تو بارداریم میگفت تا جایی که ممکنه آنتی بیوتیک نمیدیم اما اگه شرایط جوری بشه بیماریت ضررش از آنتی بیوتیک بیشتر بشه باید تجویز کرد.....

حالا باید ببینی عارضه تب و عفونت رو همسرت و اسپرمش بیشتره یا آنتی بیوتیک.....

بهتره بااورولوژش مشورت کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم من دو میکروی اولم با هر پانکچرم فقط جنین فرش داشتم که متاسفانه منفی شدم..... بار سوم پنج ...

خدا رو شکر عزیزم

انشالله قسمت همه منتظرا

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
آنا جون ثمین باید سرم آی وی آی جی میزد?? من تو انتقال سومم 3 تا سرم زدم که منفی شدم و انتقال چهارم ...

عزیزم ببین من در مقام یا رده علمی ای نیستم بتونم قطعی بگم ثمین اگه سرم میزد حتما + میشد یا نمیتونم بگم صد درصد سرم نیاز داشت و براش خوبه.....

اینو باید متخصص ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری کار کرده در موردش نظر بده.....

اصلا حتی نمیتونم بگم سقطش به علت نداشتن سرمه، چون ممکنه اصلا جنین مشکل داشته.....

برا همینه بهش تاکید دارم تا جایی که امکانش هست حتما جنینو برا پاتالوژی بفرسته که بتونه با نتایجش راه حل برا رسیدن به هدفش پیدا کنه.....

عزیزم خوب شمام باید ببینی نظر دکتر و ایمونولوژت چیه.....

فکر کنم اگه اشتباه نکنم دز سرم ستایش جونم این بار آخری کم بود دز سرمو دکترته که بر اساس نتایج آز ایمنیت و شرایطت تعیین میکنه.....

خدا رو شکر عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا

آمین عزیزم......

سوالم این بود

عزیزم جوابتو چند دقیقه قبل در حد توانم دادم.....

هفته8.به خاطرش asa میخورم.که با پدکسانم تداخل پیدا کرد متاسفانه

پس سه ماهه اول بوده.....

عزیزم مگه آسپرین و پدکسان تداخل دارن؟

آزمایش هام کاملن ؟

عزیزم اینا اگه اشتباه نکنم یه سری فاکتورای انعقادی بودن.....

اگه اشتباه نکنم ژن غلظت خونو بررسی نکردی.....

ایمنیا و سی دی مارکرا چی؟

بچه ها!!کسی با مثانه خالی دکترش جنین انتقال داده؟برا من دکترم گفت باید اول بری wc بعد بیا انتقال بدم

عزیزم اگه انتقالت بدون سونو هست تا جایی که من میدونم نیازی به مثانه پر نداری منم قبل انتقال خالیش کردم.....

ندا جان من گونال 300 واحدی گرفتم هر کدومش 340 تومن بود که با بیمه شد هر کدومش 168 منوپیور قیمتش رو ...

لاله جون بیمه من تامین اجتماعی هست گونالم از این خودکاریا 450 واحد هست . قبلا سال 93 گرفتم اما الان هر جا زنگ می زنم نداره

یا امام رضا