2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
نه والا هیچی نگفت .گفت بازم همین میشه وضعت .گفتم رحمم قادر نیست بچه بوجود بیاره گفت من اینو نگفتم

خوب پس دقيقا منظورش چي بود؟ حرف آخر؟ راه حلي چيزي نداد؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آخ آخ ستاره جون منم روز دوازده انتقالم...از پادرد و ضعف پا شبا خواب ندارم...ایشالا خیره...واسه کم تح ...

همدردیم عزیزم من از شب سوم انتقال پاهام ناآروم شده بخصوص پای راستم امروز ۴ انتقال بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه .از دکتر میام الان.گفت رحمم کمی هلالیه که البته خیلی زیاد نیست.به نظرتون مشکل ساز میشه ب ...

تا الان هیچ وقت توی سونوها چیزی نگفته بودن.یعنی تا الان اینجوری نبوده.بعد شده

لی لا خبرای خوش هم داشتیما پر پر جون و یاس عزیز طبیعی باردار شدن🤗😍

واقعا؟ خب خدارو شکر.پر پر جون و یاس عزیز،مبارکتون باشه

ایشالا به زودی خبر بارداری خودتو بدی عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا؟ خب خدارو شکر.پر پر جون و یاس عزیز،مبارکتون باشه ایشالا به زودی خبر بارداری خودتو بدی عزیز دل ...

مرسي عزيزم ان شاءالله بارداريه همممه دوستاي منتظرمون به زودي، واسم دعا كن عزيزم به خوبي پيش بره

عزیزم بی رودربایستی نمیتونم چیزی بگم چون منظور دکترت رو از اینکه رحمت از لحاظ خونرسانی مشکل داره متو ...

مرسی آنا جون.رفتم پیش دکتر دوم .نظر دکتر اول رو کاملا رد کرد گفت عزیزم این چه حرفیه رحم شما کاملا سالمه .گفت تا شنبه صبر کن ممکنه به خونریزی بیوفتی چون ساک شما فقط 7میل هستش اگر تا شنبه اتفاقی نیوفتاد شیاف و قرص زیر زبانی .گفت کورتاژ آخرین مرحلست گفت وقتی از شر این جریان خلاص شدی ی ازمایش انعقادی میدی . و تمام.گفت 3ماه بی جلوگیری اقدام میکنی اگر نشد محرک تخمدان میدیم اخه ازمایش پژمانم دید گفت شما پلی کیستیک خفیف داری اصلا چرا رفتی میکرو؟گفتم دیگه خسته شده بودم هیچ دلیلی نداشت بعدم فهمیدم مشکلم ایمنیه .گفت تا شنبه بصبر اگر به خونریزی افتادی که هیچ اگر نیوفتادی شیاف و قرص زیر زبانی .بعدم که ازمایش انعقادی میدی و سه ماه بی جلوگیری اقدام طبیعی میکنی من با این ازمایشات و شرایطت به بارداریه طبیعی امیدوارم به شرطی که بعد سقط اول ی ازمایش انعقادی بدی و بعدم سریع بری پیش دکتر فوق تخصص برا ایمنیت.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جونم خوبی عزیزم روبراهی؟😙 ثمین آ اس آ و هپارین مگه نداشتی اینا برای رقیق کردن خون و خونرسانی ب ...

نه بهارم به من نه آ اس آ داد نه هپارین.من فقط استرادیول داشتم و پروژسترون و پردنیزولون 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی آنا جون.رفتم پیش دکتر دوم .نظر دکتر اول رو کاملا رد کرد گفت عزیزم این چه حرفیه رحم شما کاملا سا ...

ثمین جون خدا رو شکر

کاش با همین دکتر ادامه بدی عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ای وای چرا دکتر نداده بود بهش...عجبا

نمیدونم والا .کاش خودم سرخود خورده بود ایشون که وقت نداشت فکر کنه من چی احتیاج داشتم

ثمين جون عزيزم به احتمال زياد شما بايد داروي ضدانعقاد هم مصرف ميكردي چون بعد از انتقال تحركمون كم مي ...

من مشکل تالاسمیه مینور هم داشتم ولی دکتر اصلا اهمیت نداد .نمیدونم والا نفرینش کنم نکنم والا نمیدونم فقط اگر قصوری ازش سر زده خدا نبخشتش

و اما دوستای عزیزم ، اومدم امروز ببینم پیام دارم از روی پست بچه ها این پست اون دوست رو دیدم و جواب د ...

ممنونم لیلا جان .

من مشکل تالاسمیه مینور هم داشتم ولی دکتر اصلا اهمیت نداد .نمیدونم والا نفرینش کنم نکنم والا نمیدونم ...

عزيزدلم ميدونم خسته ي اين راه طولاني هستي ولي واقعا گاهي ما به خاطر ندونستن و ناآگاهيمون (كه البته مقصرم نيستيم چون هممون مثل هميم روز اول از هيييچي سر در نمي اورديم و تو سختي خيلي چيزارو ياد گرفتيم) كم سوادي و يا بي تفاوتيه بعضي پزشكا و يا عدم دسترسي به دكتري خوب مجبوووور ميشيم يه راه طولاااني و واقعا طاقت فرسا رو بريم و دست خالي بمونيم و بدتر از همه اينكه فكر كنيم مشكلمون خيلي حاده و حل نشدنيه و نااميد ميشيم غافل ازينكه ممكنه يه جا راهو اشتباه رفته باشيم و ندونسته سالها ادامه داده باشيم... شما هم مثل من يا خيلياي ديگه همينجوري شدي حالا طولانيتر و سختتر... ولي مهم اينه كه به نظر من تو راه درست افتادي، ممكنه سقط بعد از مثبت شدنش دردناكتر باشه تا منفي شدن ولي طلسم منفي رو شكستي عزيزم و به نظر من به پيروزي خيلي نزديكي...

من مشکل تالاسمیه مینور هم داشتم ولی دکتر اصلا اهمیت نداد .نمیدونم والا نفرینش کنم نکنم والا نمیدونم ...

ضمناً منم مينورم و واسه همين روزي يه دونه فوليك ٥ ميخورم سااالهاست البته! انوكسا هم تعجب ميكنم نداشتي چون توي دوتا سيكلم ديدم به همه اي وي افي ها ميدادن آمپولو