2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

ممنونم آنا جان...راستش به نظر خودم رعایت میکنم نکات تزریق رو...ولی نمیدونم شاید باید بیشتر دقت کنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مینو جون ببین نگران نباش یا کوچولو دیگه صبری کنی مرز رو رد کردی...... هفته ۲۸، ۲۹ یاداوری کن دکترت ...

اره خدا كنه اين باقيمانده راه بخير بگذر ه اتفاقا امروز به دكتر ميخام بگم يكي برا پرولوتون يكي امپول تكميل ريه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم ممنونم الهی ک شما هم بزودی انتقال بدی و اینجا برات ی جشن مفصل بگیریم و منم با ی لباس م ...

قربونتتتت عزیزم، ان شاءالله با دعای شما

ان شاءالله،ان شاءالله...مامان بهار

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

۴۶. کل عزیز ۱ اسفند

دوستای گلم امروز به نیت yasealmas  عزیز دعا میکنیم

سلام به همه دوستای گل من چند تا سوال دارم...من از روز اول انتقال تا الان که روز هشتم هستم روزی یک ل ...

عزیزم من هر روز هپارین دوبار دور ناف دارم سری پیش سرنگ هپارینم ایرانی بود و شکمم کاملا کبود شده بود ولی اینبار سرنگ خارجی گرفتم و فعلا ک اصلا کبود نشده 

سلام بچه ها ی عزیز  خوبید 

لاله جون امروز رفتی دکتر چی شد ؟  ثمین چه خبر از نی نی ؟

من فردا هشتم سیکلمه و الان هفت روزه دارم استرادیول و اکویین مصرف می کنم .

فردا برم سونو بشم  ببینم کی وقت انتقال بهم میدن 

یه ازمایشایی هم خودم خواستم که چک بشه قبل انتقال  همش اوکی بود ویتامین دی پرولاکتین ..  قند .. فقط تیروییدم نسبت به دو ماه قبل بالا رفته 

الان شده دو نیم 

بالاس ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام بچه ها ی عزیز  خوبید  لاله جون امروز رفتی دکتر چی شد ؟  ثمین چه خبر از نی نی ...

عزیزم برا تیروئیدت با دکترت مشورت کن لازم باشه برات دارو تجویز کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من هر روز هپارین دوبار دور ناف دارم سری پیش سرنگ هپارینم ایرانی بود و شکمم کاملا کبود شده بود ...

مرسی عزیزیم.این آمپول از اون مدل  آماده هاست.خارجی هم هست.بازم ممنون از توجهت خانمی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم برا تیروئیدت با دکترت مشورت کن لازم باشه برات دارو تجویز کنه.....

مرسی اناجونم

واقعا موندم این چرا بالا رفت 

من تیروییدم رو یک بود همش

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مرسی اناجونم واقعا موندم این چرا بالا رفت  من تیروییدم رو یک بود همش

عزیزم جای نگرانی نداره نهایتش اینکه اگه لووتیروکسین نداری برات تجویز میشه یا اولش نیازی بود یه کوچولو دزشو بالا میبره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها ايشالا هيچ كدومتون مثل من نباشه حالش منكه دارم ديونه ميشم بچم دوماه خود به خود افتاد انگار قرار چشم انتظارش بمونم😔😔😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤