2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
لاله جونم نوشته بودی امروز وقت دکتر داری.... بهترینها رو برات آرزو میکنم....انشالله با کلی خبرهای خو ...

اره عزیزم امروز نوبت دارم
تازه اول راهم
سوم پریودمه
توکلم به خدا و امیدم به دعای دوستان منتظره

باشه عزیزم قبول کردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من اسامی افرادیو بردم که به ذهنم رسیدن چون شکر خدا تعداد زیاده اما هستن دوستانی که دیگه تو محی ...

خب خدا رو شکر
ان شاء ا... هر جا هستن سلامت باشن و در ارامش کامل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح بخير مامانا و ماماناي آينده، من ديروز پري شدم و امروز بايد برم دكتر براي شروع سيكل، خواهش ميكنم ...

ان شاء ا... موفق باشی عزیزم شما هم

کیفیت تخمک ها وابسته به داروها و نوع تغذیه و مصرف مکمل هایی هست که از چند ماه قبل شروع شده
 همین طور بدن هر کسی به داروها به نوع خاصی جواب میده

سلام عزیزان. من ماه پیش یه میکروی ناموفق داشتم اولین بارم بود و فقط ۲تا جنین داشتم  الان خیلی ...

عزیزم متاسفم بابت منفی شدن شما
هم شما هم شوهرتون حق دارین
هر کدوم به نوعی دارین با شرایط پیش اومده مقابله میکنین
همه ی اینا میگذره ، سعی کنین زمان بدین
بعد از اینکه بحران رو پشت سر گذاشتین کم کم به فکر اینکه دوباره اقدام کنین می افتین
همسرتون هم حتما الان تحت فشار هستن نگران نباشین
خداوند بهترین ها رو سر راهتون قرار بده

لاله جون ببخشید عزیزم من میتونم ی راهنمایی ازت بگیرم؟چند بار سوالمو مطرح کردم اینجا ولی نتونستم تصمیم قطعی بگیرم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سه سال پیش بعداز ۶ماه عروسیمون حامله شدم ولی گفتن قلب تشکیل نشده سقطش کردم. کورتاژ شدم . ازون ببعد ه ...

عزیزم همسرت مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه دوستای گل

من چند تا سوال دارم...من از روز اول انتقال تا الان که روز هشتم هستم روزی یک لیوان شیر سویا و نشاسته خوردم.مشکلی برام پیش نیومد از نظر یبوست و اینا...تا کی فایده داره بخورم؟؟؟ضرری نداره؟؟؟روزی یک لیوان هم شیر گرم میخورم صبحانه اون چی عیبی نداره؟؟؟بعدم یه سوال تکراری این که شیاف پرژسترون واقعا تا نیم ساعت جذب میشه؟؟؟آخه بعد از نیم ساعت چهل دقیقه حس میکنم همش اومده بیرون...معذرت میخوام ولی لباس زیرم کامل شیافی میشه....این ایرادی نداره واقعا؟؟و اینکه من دو روزه آمپول سلکسانم خیلی دردناک شده و حس میکنم دلم ورم کرده...شما هم تجربه مشابه داشتید؟؟

ببخشید سوالام خیلی شد😘😘😘😘

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای گل من چند تا سوال دارم...من از روز اول انتقال تا الان که روز هشتم هستم روزی یک ل ...

عزیزم سوالای قبلتو تجربشو ندارم ولی در مورد شیاف اون چیزی که میاد بیرون داروش نیست نگهدارنده شه.....

داروش جذب شده.......

در مورد تزریقتم این نکاتیو که میذارم اگه رعایت میکنی به دکترت بگو.....

عزیزم منم ی لولم بستس اف ای اچم بالاس ذخیرمم یخورده پایینه.چندسالته؟

۳۱سال من هم ذخیرم پایینه همینه که تخمدان کوچک شده دیگه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

آمپول Clexane یا enoxaparin:

سلکسان (انوکساپارین) چیست؟

این دارو برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز میشود. انوکساپارین ماده فعال سلکسان میباشد، یک هپارین با وزن مولکولی پایین که پروسه انعقاد خون را کند میکند.

طریقه تزریق:

- برای تزریق این آمپول حتما سعی کنین یه ساعت مشخصی رو در نظر بگیرید و همیشه سر همون موقع تزریق رو انجام بدید چون اینکار باعث میشه که یه مقدار مشخصی از دارو همیشه توی بدن باقی بمونه.

- این آمپول رو میشه تو سه منطقه از بدن تزریق کرد، ناحیه شکم، از آرنج تا بازو، رانها، ولی بیشتر شکم تزریق میشه چون به اندازه کافی چربی داره. برای پیدا کردن محل تزریق از اطراف ناف تقریبا ۵ سانت فاصله بدید بعد یه بار راست تزریق کردید فرداش سمت چپ میزنید.

- قبل از تزریق سر سرنگو پایین بگیرید اگه قطره دارو داره چکه میکنه خود سرنگو آروم تکون بدید تا چکه بیفته به هیچ وجه با پنبه یا الکل اون چکه رو پاک نکنین.

- این آمپول باید با زاویه ۹۰ درجه تزریق بشه، نگران ارتفاع سرنگ نباشید چون  ارتفاع آن کاملا مناسب در نظر گرفته شده.

- داخل سرنگ هوا وجود داره و نیازی به خارج کردن هوا نیست. اگر هوا مشاهده نشد یه کوچولو سرنگو تکون بدید تا اون حباب هوا ایجاد بشه، تکونای سرنگ باید خیلی آروم باشد.

- قبل از هر کار دستهارو با آب و صابون میشوریم بعد بیمار دراز میکشه ریلکس و اگر خودتون تزریق میکنید که به حالته نشسته طوریکه روی بدنتون تسلط داشته باشین، یه تیکه پنبه برمیداریم، اون ناحیه تزریق رو با الکل ضد عفونی میکنیم بعد با یک دست پوست رو میگیریم با انگشت شست و اشاره  و با دستی که مینویسیم آمپولو وارد میکنیم و کامل با ملایمت کل دارو رو تزریق میکنیم، وقتی تق صدا داد یعنی ماده تموم شده، سرنگ رو در میاریم بعد پوست رو ول میکنیم، پنبه رو آروم میذاریم روی نقطه تزریق و بر میداریم.

- به هیچ وجه محل تزریق را ماساژ نمیدیم چون کبود میشه، در ضمن مقداری هوا در سرنگ وجود دارد که نیازی به تخلیه هوا نیست.

@microinjection

عزیزم متاسفم بابت منفی شدن شما هم شما هم شوهرتون حق دارین هر کدوم به نوعی دارین با شرایط پیش اومده ...

ممنونم عزیزان بابت همدردی تون. امیدوارم هیچکس به این مشکلات برنخوره خیلی سخته

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
لاله جون ببخشید عزیزم من میتونم ی راهنمایی ازت بگیرم؟چند بار سوالمو مطرح کردم اینجا ولی نتونستم تصمی ...

بگو فدات شم اگه بدونم حتما 

عزیزم همسرت مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟

بله عزیز همون یزد مرکز مادر که گفت کمی تحرک کمه که مشکلی نیست.. دیگه نگرفتن ازمایش ازش وقتی میخواستیم میکرو کنیم فقط نمونه داد