2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من غربالگری اول ۳۷ بودم، ۱۵ هفته شد ۳۲ ، ۱۸ هفته آنومالی شد ۳۱ ، ۲۵ هفته شد ۲۹_۳۰ بعدشم دیگه اندازه ...

ممنون عزيزم منم امروز ميرم چك ببينم چقدر شده البته فكركنم برا سركلاژ دير باشه الانوارد ٢٥هفته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میتونین راحت نبوت بگیرین البته الان نزدیک عید هست نمیدونم چطوره شرایطش البته خودش دیگه میکرو ...

لاله جونم نوشته بودی امروز وقت دکتر داری.... بهترینها رو برات آرزو میکنم....انشالله با کلی خبرهای خوب برگردی...

لاله جان برات درخواست دوستی فرستادم...ممنون میشم تاییدش کنی تا بتونم برای ادرس داروخونه مزاحمت بشم.

د 

سوگل رو میدونم ستاره همونی منظورت هست که 3 قلو داره؟ اونم میدونم عزیزم جایی سیو کردی اطلاعات اعضا ...

عزیزم من اسامی افرادیو بردم که به ذهنم رسیدن چون شکر خدا تعداد زیاده اما هستن دوستانی که دیگه تو محیط عمومی پست نذاشتن و من بابت امانتداری در موردشون چیزی نگفتم....

چون بعضا یادم نمیاد کیا فقط تو پی وی پست گذاشتن سعی میکنم به نام نگم مگه اینگه مطمئن باشم.....

راضی، شکلات عسلی.....

اینام الان یادم افتادن.....

ترانه جون هم آخرین پستی که گذاشته بود خبر از بارداریش بود.....

سئودا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزم منم امروز ميرم چك ببينم چقدر شده البته فكركنم برا سركلاژ دير باشه الانوارد ٢٥هفته شدم

مینو جون ببین نگران نباش یا کوچولو دیگه صبری کنی مرز رو رد کردی......

هفته ۲۸، ۲۹ یاداوری کن دکترت اگه صلاح میدونه بتامتازونو تجویز کنه.....

بزنی خیالت راحتتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

صبح بخير مامانا و ماماناي آينده، من ديروز پري شدم و امروز بايد برم دكتر براي شروع سيكل، خواهش ميكنم هر كس ميدونه چي باعث ميشه تخمكاي تپل و خوبي داشته باشم راهنماييم كنه، ممنون از آنا جون و لاله جون و بقيه دوستاي با محبت، لاله جون انشالا شما هم امروز با انرژي مثبت از دكتر بر ميگردي.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام به روی ماه تک تک دوستان.....

خیلی وقته دلم میخواست این پست رو بذارم.....

دوستای گلم، چه مامانامون چه دوستای منتظرمون که قراره به زودی ایشالله مامان بشن ازتون یه خواهش دارم.....

ببینین هر اتفاقی که براتون میفته اولین چیزی که به ذهنتون میرسه این باشه که حتما طبیعیه مگه اینکه خلافش ثابت بشه......

یعنی دیفالت ذهنتون رو رو طبیعی بودنش بذارین و ضمنا در کنارشم پیگیری کنین و از کسایی که فکر میکنین میتونن تجربش کرده باشن سوال کنین.....

هیچ وقت از سوال کردن نه بترسین نه خجالت بکشین.....

بالاخره میتونین یه دوست معتمد پیدا کنین که تو محیط خصوصی سوالتونو باهاش مطرح کنین.....

نمیخوام خیلی دیگه قضیه رو باز کنم اما اینجوری یه مثال اغراق آمیز میزنم......

اصلا فرض کنین یهویی یه شاخ در آوردین.....

اولین کار اینه هول نکنین!!!!!!!

یعنی سعی کنین و تا حد ممکن استرستونو کنترل کنین بعد از هر کسی که میدونین میتونه رازدار باشه سوالتونو مطرح کنین چون ممکنه با یه سوال کوتاه همه دغدغه تون فوری فروکش کنه و بفهمین بابا این مشکل اصلا مشکل محسوب نمیشده و خیلی راحت و سریع قراره رفع بشه......

من شخصا خیلی وقتا به هر نحوی شده جواب سوالمو از عمو گوگل پرسیدم و جوابمو گرفتم اما بعضا حتی نمیدونی برا سوالت چی سرچ کنی پس سعی کنین چه مستقیم چه غیر مستقیم از انتقال اطلاعات و تجربیاتتون برا کمک به مدیریت استرس خودتون و بقیه دوستانتون استفاده کنین.....

و همیشه بدونین اگه تجربه شما ممکنه راه گشای دیگران باشه ممکنه تجربه دیگرانم چراغ راه شما بشه یه روزی.....

صبح بخير مامانا و ماماناي آينده، من ديروز پري شدم و امروز بايد برم دكتر براي شروع سيكل، خواهش ميكنم ...

عزیزم قانونی که همیشه میگم اینه:

آب زیاد بخور.....

پیاده روی داشته باش......

سفیده تخم مرغ روزی یکی دو تا خوبه سرشار از پروتئینه.....

مناسب طبعت و شرایطت رژیم غذاییتو تنظیم کن و با میگنا کار نداشته باش و ببین شرایط تو چی میطلبه!!!!!

سلام عزیزان. من ماه پیش یه میکروی ناموفق داشتم اولین بارم بود و فقط ۲تا جنین داشتم

الان خیلی ناامیدم و همش دلم میخواد بشینم گریه کنم. شبا با گریه خواب میرم. ناامیدم چون دیگه جنین ندارم و شوهرم هم قبول نمیکنه دیگه بریم درمان. نمیدونم چکار کنم راهنماییم کنیم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام عزیزان. من ماه پیش یه میکروی ناموفق داشتم اولین بارم بود و فقط ۲تا جنین داشتم  الان خیلی ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم بخاطر منفی شدنت و اولا اینکه سعی کن ب خودت آرامش بدی و اصلا عجله نداشته باش یکم فرصت بده ب خودت و همسرت ک خاطره این انتقال منفی از یادتون بره بعدش هر وقت دیدی اوضاع مناسبه اونموقه آروم آروم سعی کن با همسرت صحبت کنی و متقاعدش کنی خیلی اصرار نکن چون نتیجه عکس میگیری من تا حالا میکرو و اینا نداشتم ولی4 ساله دارم درمان میکنم و خوب میدونم نباید ی مرد رو مجبور ب پذیرش چیزی کرد و تا خودشون نخوان حرف زدن باهاشون بی فایدس باید یجوری باهاش صحبت کنی ک خودش پیگیر شه گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزم واقعا متاسفم بخاطر منفی شدنت و اولا اینکه سعی کن ب خودت آرامش بدی و اصلا عجله نداشته باش ...

ممنون عزیزم. آخه ما راه طولانی داشتیم تا مرکز و حالا که نتیجه نگرفتیم خیلی بهم ریختیم. اصلن باوزم نمیشه به همین راحتی تموم شده. خدا نخواست برامون

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام دوستان

دکتر به من داروی تحریک تخمک گذاری فقط  fsh داده یعنی روزی ۳ تا فوستیمون میزنم. چرا سینا فکت و بقیه داروها برای من تجویز نشده؟

روز ۸ سونوگرافی انجام دادم یک فولیکول ۱۳، یکی ۱۱ وبقیه ۸ بودن

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
ممنون عزیزم. آخه ما راه طولانی داشتیم تا مرکز و حالا که نتیجه نگرفتیم خیلی بهم ریختیم. اصلن باوزم نم ...

مشکلت چی بوده شما؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزان. من ماه پیش یه میکروی ناموفق داشتم اولین بارم بود و فقط ۲تا جنین داشتم  الان خیلی ...

عزیزم اول از همه بدون ایشالله به لطف خدا مامان خواهی شد.....

عزیزم یه مدت درمانو رها کن تا روح و جسمت آروم بگیره.....

اینطوری حتی ممکنه دور از استرس بشیو معجزه خدا شامل حالت بشه نه که مطمین باش به زودی همسرتم دلش رو ادامه.درمان خواهد بود.....

پس فعلا یه مدت به خودت استراحت بده.....

ایشالله به زودی زود خبر معجزه شیرینتو بدی.....