سلام به روی ماه تک تک دوستان.....
خیلی وقته دلم میخواست این پست رو بذارم.....
دوستای گلم، چه مامانامون چه دوستای منتظرمون که قراره به زودی ایشالله مامان بشن ازتون یه خواهش دارم.....
ببینین هر اتفاقی که براتون میفته اولین چیزی که به ذهنتون میرسه این باشه که حتما طبیعیه مگه اینکه خلافش ثابت بشه......
یعنی دیفالت ذهنتون رو رو طبیعی بودنش بذارین و ضمنا در کنارشم پیگیری کنین و از کسایی که فکر میکنین میتونن تجربش کرده باشن سوال کنین.....
هیچ وقت از سوال کردن نه بترسین نه خجالت بکشین.....
بالاخره میتونین یه دوست معتمد پیدا کنین که تو محیط خصوصی سوالتونو باهاش مطرح کنین.....
نمیخوام خیلی دیگه قضیه رو باز کنم اما اینجوری یه مثال اغراق آمیز میزنم......
اصلا فرض کنین یهویی یه شاخ در آوردین.....
اولین کار اینه هول نکنین!!!!!!!
یعنی سعی کنین و تا حد ممکن استرستونو کنترل کنین بعد از هر کسی که میدونین میتونه رازدار باشه سوالتونو مطرح کنین چون ممکنه با یه سوال کوتاه همه دغدغه تون فوری فروکش کنه و بفهمین بابا این مشکل اصلا مشکل محسوب نمیشده و خیلی راحت و سریع قراره رفع بشه......
من شخصا خیلی وقتا به هر نحوی شده جواب سوالمو از عمو گوگل پرسیدم و جوابمو گرفتم اما بعضا حتی نمیدونی برا سوالت چی سرچ کنی پس سعی کنین چه مستقیم چه غیر مستقیم از انتقال اطلاعات و تجربیاتتون برا کمک به مدیریت استرس خودتون و بقیه دوستانتون استفاده کنین.....
و همیشه بدونین اگه تجربه شما ممکنه راه گشای دیگران باشه ممکنه تجربه دیگرانم چراغ راه شما بشه یه روزی.....