2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که انتقال داشتین روز انتقال چه امپولی موقع انتقال تزریق کردین و چند ساعت بیمارستان موندین

بستگی داره عزیزم.....

مثلامن جی سی اس اف، انوکسوپارین و پروژسترون بهم زدن.....

بستگی به داروهای جنبی هم داره که ممکنه خیلیا نداشته باشن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جان دکترصیادی دکترقبلیه منه وخیلی دکتر خوبیه بخاطرهمینم سرش بینهایت شلوغه وبدیش هم همینه،ولی هم ...

عزیزم من چون دکتر صیادی رو میشناسم حتما میگم بخور
اگه نمیشناختم هم نمیگفتم نخور ، اما توصیه به خوردنش هم نمیکردم (همون جور که چند بار سوال کردین و نظر ندادم )
اما حالا که گفتی دکتر صیادی توصیه کردن بخوری، میگم بخور گلم چون میشناسم ایشون رو و روند درمانشون رو

دوفاستون یه نوع پروژسترون هست اما عوارض و خطراتش کمتره
پروژسترون انواع مشابه زیاد داره و از همه کم خطر تر و کم عارضه تر همین نوعش هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا کنه برای من هم همینطور باشه

ایشالله که برا شمام این اتفاق می افته......

و بتای+ و ختم به خیری خواهین داشت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ایشالا به سلامتی پیش بره و زایمان خوبی داشته باشی میشه لطف کنی بگی داروهات چی بودن از اول و کی ...

سلامت باشی خانومی، انشاالله واسه شمام همه چی تا آخرش خوب پیش بره

اگه داروهای بعد از بارداری منظورته من روزی دو تا شیاف پروژسترون داشتم تا تقریبا هفته ی ۱۳_۱۴ که خودم دو هفته قبل از اینکه دکتر بگه یکیش کرده بودم چون صبحا اذیت میشدم و فقط شبا میذاشتم بعدشم که قطع شد، تا هفته ۲۴ فولیک اسید داشتم ، از هفته ۱۶ هم آهن و مولتی پریناتال دارم ،و البته قرص نیفدیپین هم واسه جلوگیری از زایمان زودرس از هفته ۲۶ تا الان دارم

طول سرويكس منم ٢٩بود فردا ميرم دكتر ببينم چند شده دكتر سركلاژم نكرد استراحت هستم بيرون اصلا نميرم فق ...

من غربالگری اول ۳۷ بودم، ۱۵ هفته شد ۳۲ ، ۱۸ هفته آنومالی شد ۳۱ ، ۲۵ هفته شد ۲۹_۳۰ بعدشم دیگه اندازه نگفتن فقط بسته بودنشو چک کردن،من اون بار که شد حدودای ۲۹ ،۳۰ به دکتر گفتم خطرناک نیست که گفت بارداری اولی و بالای ۲۵ ای خوبه! راستی فک کنم بعد از ۲۰ هفته دیگه سرکلاژ نمیکنن چون ریسکش بالا میره و الان به نظرم وضعیت شما هم خوبه، درسته میگن زیر ۳۰ احتیاط داره ولی گویا تا ۲۵ هم جا داره واسه اونایی که بارداری اولشونه 

سلام مامان شدنت مبااارک ازاین روزا لذت ببر عزیزم منم دعا کن 😘😘😘😘😘

سلام ب روی ماهت مامان دوهفته بعد😂😍عزیزم اگه قابل باشم چشم دعا میکنم ک عید امسالو با نی نی جون جشن بگیری🙇‍♀️😍

سلام بهارم، به سلامتی عزیزم، ان شاءالله نی نی توپولیامون محکم بچسبن به مامانشون بعدم نگران نباش ،یک ...

سلام عزیز دلم ممنونم الهی ک شما هم بزودی انتقال بدی و اینجا برات ی جشن مفصل بگیریم و منم با ی لباس ماکسی حاملگی برات ریز قر بدم😁😁😍😍

مامان سبحان جون ممنون میشم درخواست دوستمیو اکسپت کنی......

😭😭😭😭😭😭
بچه ها من فردا نوبت دارم
چرا شوق ندارم
همه اش استرسه !!

امشب دلم خیلی گرفته بود
رفتم یه دور ص های دو سال قبل رو خوندم
حوالی مثبت شدن انا جون که یکی دو روز بعدش زمان آز دادن من هم بود

چقدر دوست دارم از حال تک تک بچه های اون زمان خبر داشته باشم
بدونم کیا بچه دار شدن و انتظار و سختی هاشون به سر اومده
کیا هنوز منتظر هستن

امید زندگیم ، عزیزم انگار شما جزو دوستای اون موقع هستی
خیلی خوشحالم برات که هفته های اخر رو میگذرونی عزیز دلم و قراره به زودی عزیز دلت بیاد بغلت

انا جون شما از بچه های قدیم خبر نداری فدات شم ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
😭😭😭😭😭😭 بچه ها من فردا نوبت دارم چرا شوق ندارم همه اش استرسه !! امشب دلم خیلی گرفته بود رفت ...

عزیزم خیلیاشون مامان شدن.....

بعضیام هنوز منتظرن.....

بهار، سوگل، ستاره، مامانی ۶۳،......

اووووووو خیلین.....

ایشالله بیشترم میشن تعداد مامانامون......

سوگل رو میدونم
ستاره همونی منظورت هست که 3 قلو داره؟
اونم میدونم

عزیزم جایی سیو کردی اطلاعات اعضای قبلی رو؟