2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
[QUOTE=53920864]عزيزم چند نفر اضافه شدن .[/QUOاگه میشه لیستو بزارید منم ببینم ممنون

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان
40.حلما 73 عزیز 25 بهمن
41. Sara17 عزیز26بهمن  
42.پریا 63عزیز27بهمن
43.yasealmas عزیز 28 بهمن
۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن
۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن
۴۶. کل عزیز ۱ اسفند

راستی من سوال خودم یادم رفت یعنی اون قدر من خوش شانس هستم که حد نداره بیاین به من دخیل ببندین که ...

لاله جون عزیزم ستروتایدو بگو لااقل دو تا دو تا یا حتی شده یکی یکی واست نسخه کنه چون ممکنه سخت پیدا کنی لااقل از هر داروخونه شاید یکیشو بتونی پیدا کنی.....

والا اون زمان آزادش ۱۶۰ بود فکر کنم اما با تایید خیلی پایینتر میشد فکر کنم حدودای ۴۰ اگه اشتباه نکنم از رنج الانش خبر ندارم.....

تهران داروخونه های مهمشو من صفحه ۶ یا ۴ دقیق یادم نیست گذاشتم علی الحساب اینارو داشته باش.....

بازم دوستان میان اطلاعات میدن.....

داروهای دیگتم اگه دیدی مشکل تایید داری از داروخونه ای که طرف قرارداده و داروتم داره داروی یکی دو روزو آزاد بگیر بعد تایید کن و مابین تفواتش بگیر. البته اگه نیازی به تایید داشت چون بعضا اگه تعداد پایین باشه داروخونه تایید میکنه......

از روال الان خیلی اطلاع ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی من سوال خودم یادم رفت یعنی اون قدر من خوش شانس هستم که حد نداره بیاین به من دخیل ببندین که ...

لاله جون ستروتاید من نتونستم پیدا کنم و اورگالتران خریدم هر نسخه دوتا تایید میشد و با بیمه حدود شست و خورده ای و ازادش ۱۶۷ تومن

ثمين جان انا حاملگيش تاييد شده بود كه خونريزيهاش شروع شده بود دكترم بهش نگفته بود پريود شدي يا تمومه ...

چه جبران ناپذیری اخه.1هفته اینور و اونور چه فرقی میکنه.حداقل اینجوری بعد دیگه نمیگم اگر 1هفته بیشتر صبر کرده بودم قلب بچش میزد و من زود سقطش کردم.من امیدوارم و اصلا به کورتاژ فکرم نمیکنم نهایتا هم اگر چیزی قرار باشه اتفاق بیوفته منی که اینقدر پروژسترون مصرف کردم که محاله با ی قرص و شیاف ساده سقط شه پس نهایتا هم کارم به کورتاژ میرسه .من مثل شما فکر نمیکنم مطمئنم به معجزه ی خدا .انشالله برام نگهش میداره و چیز جبران ناپذیری قرار نیست برام اتفاق بیوفته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون ستروتاید من نتونستم پیدا کنم و اورگالتران خریدم هر نسخه دوتا تایید میشد و با بیمه حدود شست ...

در ضمن من تمام داروها مو از داروخانه دکتر محبی میدان ونک ابتدای خیابان ملاصدرا خریدم قبلش بهشون زنگ بزن

ثمين جان انا حاملگيش تاييد شده بود كه خونريزيهاش شروع شده بود دكترم بهش نگفته بود پريود شدي يا تمومه ...

شراره جونم اگر زودتر میرفت ازمایش بتا میداد خوب بارداریش تایید میشد و شیاف و آمپولشو افزایش میدادن.از کجا معلوم ما که خدا نیستیم شاید بتاشون بالا بود و الان افت کرده شایدم اینطور نباشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

با سلام 

اگر نازی جون حرفی زده تماااام حرفاش حرفای منم هست ، دونستن بالا بردن آگاهی لازمه تو هر چیزی ، چند روز پیش یه پست گذاشتم و نوشتم همونطور که معلم بیسواد داشتیم معلم خوب هم توی مدرسه داشتیم. پزشک ، معمار ، نقاش ساختمون، مهندس ، خیاط آرایشگرو ... همه توشون هم خوب هست و ماهر هم کسی که کارشو بلد نیست ، پس این جو بی اعتمادی درست نیست و عواقبش فقط دامن خودتونو میگیره ،با دقت پزشک رو انتخاب کنین کمی هم آگاهی داشتن خیلی خیلی خوبه .

بتای زیر 5 منفیه ، بدن ما در شرایطی مثل تب و استرس هم کمی بتا ترشح میکنه.

برای سقط اولم روز 12 بتا دادم کم بود ولی مثبت بود بعد بهم گفتن 48 ساعت بعد باید چک بشه برای سلامتی خودت اول از همه ، دقیقا منم پریود شدم مثل شراره بتا رو تکرار کردم دو برابر شد 42 بود ولی دکتر گفت باید صبر کنی منم اصلا اصرار نکردم پروژسترون رو زیاد کن یا فلان بده اون جنین سالم نبود و سقط شد. انقدر چیزای وحشتناک توی بیمارستان دیدم که فقط میخواستم رحمم تمیز باشه ، چند بار بتا رو تکرار کردم تا برسه به 5 ، خیالم راحت باشه ، خدای نکرده بعضی از بارداری ها و بعضی از بقایای سقط اگر به موقع رفع نشه مثل توده توی بدن میشه و باید شیمی درمانی کرد. اگر حنینی بخواد رشد کنه و سالم باشه بتا درست ترشح میکنه. روند بارداری سالم پیش میره. 

شراره جونم اگر زودتر میرفت ازمایش بتا میداد خوب بارداریش تایید میشد و شیاف و آمپولشو افزایش میدادن.ا ...

ثمین جان بتایی که درست و به موقع ترشح نشه و بیاد پایین نشانه جنین ناسالم ، با آمپولو قرص و پروژسترون نمیشه ساختار کروموزومی جنین ناسالم رو درست کرد. سقط در اثر کمبود پروژسترون فرق داره . 

یکی جواب بده لطفا ختم دعای توسل دیروز تمومدشد؟

نه عزیزم فکر کنم لااقل تا آخر ماه هست.....

لیست رو دوستمون میذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

۴۶. کل عزیز ۱ اسفند

دوستای گلم امروز به نیت sara17 عزیز دعا میکنیم

سلام دوستان من ساعت ۷/۴۰دقیقه پانکچر داشتم گفتن ۶ تا تخمک دارم شنبه باید زنگ بزنم از وضعیت جنین بپر ...

عزیزم اگه زیر جلدی احتمالا نیم ساعت قبل انتقال بزنی برا من که اینطوری بود مگه اینکه داخل رحمی باسه از دکترت زنگ بزن بپرس......

ضمتا مبارکه عزیزم ایشالله همه شون جنینای عالی بشن واست......

بهار جون چطوره؟

ازش خبری نیست؟

ستروتاید رو فقط و فقط داروخونه ی دکتر دادرس نبش چهارراه میکائیل داره و داروخونه ی مرکز مهر خانم دکتر مهرافزا.من کل انزلی رو هم گشتم ولی نبود هیچ جایی رو نگرد فقط دادرس و مهر

[QUOTE=53918799]عزیزم :(((( چه قدر اذیت شدی پس چیزایی که دیروز تو پستت نگفتی و فقط به مواردی که اذیتت کردن اشاره کر ...[/QUOTE

نه لاله جان فقط اینا نبود که...روز انتقال از 8 صبح که رفتم 2 ظهر انتقال دادم و چون از بعد جراحی زود احساس میکنم مثانه ام پره تا آب خوردم حس کردم اوکی شده و دیگه نمیتونستم تحمل کنم و خب تا ساعت 2 دیگه داغون شدم..بعد به محضی که دکتر اومد و فهمید مثانه ام پر نیست انقدر دعوا کردن و گفتن نمیدونم لوبیای قورمه رو هم میرن سرچ میکنن که خوبه یا نه و...اونوقت..بعد گفتم ببخشید دکتر لازمه برم چند تا لیوان اب بخورم گفتن که نه خانوم حرف نزن خلاصه اصلا نفهمیدم کی انتقال داد بس که گفتن که...خلاصه که اینهمه معطلی از صبح جوابش یه انتقال جانانه بود همراه با کلی بدرفتاری اصلا باورم نمیشه که پزشک مهربون و خوش قلبم اینطور برخورد کنن.

درسته که مثانه بابد نیمه پر باشه اما خب من چون حس درد داشتم فک کردم..مبدونم دکترم حق دارن ناراحت بشن ولی خب حالا که دیگه اتفاق افتاده راه حل چیه؟؟؟ .البته دلم شکست که به جای بسم ا... و آرزوی موفقیت این جملات رو دریافت کردم ولی خب من قویتر از این حرفام..اینارو گفتم به همسرم خیلی ناراحت شد و عصبی..متاسفانه اشتباه کردم درد دل کردم..بعدم فردای انتقال با همسرم جر و بحث داشتیم که البته میدونم از استرس بود ولی خب چرا الان آخه...بازهم دلم شکست من تازه یک روز بود انتقال داده بودم..هرچند که بعد گفتش که از فشار عصبی بوده و بهش حق میدم..خلاصه که مسائل مختلفی رو از سر گذروندم و خیلی زود پرونده این سری رو هم بستم و دیگه نمیرم دنبال این قضیه خیلی خسته و درماندم خیلی زیاااد]

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
چه جبران ناپذیری اخه.1هفته اینور و اونور چه فرقی میکنه.حداقل اینجوری بعد دیگه نمیگم اگر 1هفته بیشتر ...

ثمین جان عزیز دلم شاید منظور دوستمون نازی جان اینه که از جنین اطلاعی داشته باشه دکتر،که اگه لازمه مراقبت های بیشتری واست اعمال بشه..هیچکدوم نمیتونیم الان دقیقا بگیم چه راهی درسته کدوم غلط. ..حتی الان دو تا دکتر شما نظراتشون متفاوته...اما خب انجام سونو یه جور بررسی سلامت جنین هست همین که خیالت راحت بشه داره همه چی خوب پیش میره و یا مثلا تست بتا که بدونی روند رو به رشد داره...والا این 30 بهمن واسه منم شده روز شمار..چندبار اومدم بگم عزیزم برو سونو شو حداقل از بابت رشد جنین اما بعد گفتم نظر دکتر جدیدت ارجح تره ولی خب مراقبت های ماه های اول بارداری به نظرم لحظه ای و با توجه به شرایط مثلا هفته به هفته مادر و جنین هست..دوستان از این بابت میگن که باید زودتر ویزیت بشی عزیزم..

در هر صورت بهترین روزها و لحظات رو واست آرزو دارم دوست خوبم ...موفق باشی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اتریسا جان به نظرم تجویز های دکترای ایمونولوژت رو حتما مصرف کن دکتر قبلی من یکی از بهترین خصلت هاش ا ...

لاله جان ایمونولوژ گفتن یک ماه قبل پردنیزولون داشته باشم که نشد..دیگه گفتم بعد جواب آزمایش ویزیت بشم باهاشون الان که فایده ای نداره..