2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
دکترا چرت و پرت زیاد میگن .آنا جون چندین بار گفت من تا دوماه خونریزی کامل داشتم و الانم پرنسسم کنارم ...

ثمين جان انا حاملگيش تاييد شده بود كه خونريزيهاش شروع شده بود دكترم بهش نگفته بود پريود شدي يا تمومه، بهش استراحت مطلق داد و داروهاش رو تنظيم كرد. 

بعدش عزيزم شما كه مياي به شراره ميگي اگر زودتر پيگير شده بودي اينجوري نميشد خودت فكر كردي كه خيلي داري دست دست ميكني و دير داري ميري سونو و ممكنه جبران ناپذير باشه اينكارت برات؟! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي بچه ها من باورم نميشه شماها انقدر با اعتماد به نفس ميايد اين حرفها رو ميزنيد. من كه دكترم ف ...

عزیزم شما درست میگی باید به پزشک اعتماد کرد و سرخود چیزی تجویز نکرد ولی حقیقت اینه که همه ماها که اینجاییم به نوعی زخم خورده کم کاری و بی توجهی دکترا هستیم، و دوستان چون نمیخوان تجربه های ناگوار خودشون از این بی توجهی ها واسه کس دیگه ای هم تکرار بشه به این شکل دغدغه خودشون رو عنوان میکنن و البته دادن آزمایش تجویز خطرناکی نیست! به هر حال هر کسی هم که اینجا سوال یا استرسشو مطرح می‌کنه به قصد مشورته و حتما با جمع بندی نظرات ، خودش بهترین تصمیمو میگیره،انشاالله

عزیزم شما درست میگی باید به پزشک اعتماد کرد و سرخود چیزی تجویز نکرد ولی حقیقت اینه که همه ماها که ای ...

سلام فاطمه جان ، خوبی ؟ 

انشالله که روزای آخر بارداریت به خوبی طی بشه.

هر از گاهی به تاپیک سر میزنم ، الانم پیام نازی جونو دیدم که حرفای منم هست ، منظور نازی جون آزمایش مجدد نیست ، منظورش اینکه نباید نسخه خودمون رو برای بقیه بپیچیم اونم.با این قاطعیت . این دکتر گوگل که این حرفارو میزنه ، اگر جنینی خوب نباشه با پروژسترون نمیشه نقص جنین رو برطرف کرد ، ببخشید تو پست تو اینارو گفتم ، باید راهنمایی باشه ولی پیچیدن نسخه خودمون برای یه نفر دیگه اونم با قاطعیت فقط ممکنه فقط به اون طرف آسیب بزنیم .و این کمک نیست.

انشاالله

شراره جان متاسفم از اتفاقی که افتاده برات ولی شما مطمئن باش کوتاهی نکردی ، اگر دستور دکترت اینه و گفته شما پریود شدی باید چک کنی حتما که بتا بیاد پایین و محصولات بارداری نمونه ، چون هر بارداری سالم نیست ، این شرایط شما برای من هم پیشش اومد دوبار برای خیلی از دوستان پیش اومده ، و خیلی خیلی وحشتناک بود ، ولی اگر خدای نکرده محصول بارداری باقی بمونه سقط به هر دلیلی به موقع صورت نگیره زبونم لال تبدیل به توده میشه ، درسته روحیه دادن خوبه امیدوار کردن خوبه ولی سلامتی رحمت و خودت از همه چیز بالاتره. امیدوارم از حرفای من و نازی جون ناراحت نشی.

فاطمه جان، درست ميگي كه بچه ها ميان تجربه و نظرشون رو ميگن و در نهايت اون شخصي كه مشورت خواسته تصميم گيرنده است. ولي تو اين شرايط روحي و با اين اسيب پذيري كه ماها داريم تو همچين موقعيتهايي فقط دنبال يك روزنه يا حرف هستيم كه اميد بگيريم كه اين اميد بي اسلس خيلي جاها اشتباه هست و اسيب بدي ميزنه. به اضافه اينكه اخيرا من خيلي تو تاپيك ديدم كه بچه ها بعضا فقط نميان تجربه شون رو بگن كاملا ميان نسخه تجويز ميكنن و كلا توصيه پزشك رو ناديده ميگيرند و الباقي. 

امروزم كه ديدم عملا حالت سرزنش كردن براي شراره پيش اومد تو تاپيك بدون توجه به اينكه كسي كه تو اين شرايط هست خواه نا خواه خودش همش داره دنبال اين ميگرده كه چيكار بايد ميكرده كه نكرده ديگه به اين كه بيخود و بي جهت سرزنش بشه نياز نداره. يكي مياد ميگه خوب تجربه شد براي دفعه بعد؟؟؟! انگار ميشده كاري كرد ولي نكرده! 

يكي مياد ميگه زودتر جنبيده بودي اينجوري نميشد؟؟؟! اخه اين رفتارها درسته، اصلا اين حرفها رو چه اساسي زده ميشه؟! تجربه ؟! 

واي بچه ها من باورم نميشه شماها انقدر با اعتماد به نفس ميايد اين حرفها رو ميزنيد. من كه دكترم ف ...

عزیزم مطمئنا حرفت منطقیه اما متاسفانه با دقت نخوندی چیزایی که لااقل من نوشتمو.....

اولا من تحت هیچ شرایطی پروژسترون که چه عرض کنم حتی مکملم تاکید میکنم بدون تجویز مصرف نکنین.....

عزیزم من روز اولی که دوستمون به خونریزی افتاد خیلی قبل آزش بهش گفتم عزیزم آزمایش بده تا معلوم شه بارداریه یا نه.....

نبود که خیالت راحته اما ممکنه بارداری باشی و خونریزیت پریودی نباشه.....

عزیز دلم اگه اون روزی که من به خونریزی افتادم شما بهم توصیه میکردی که بیخیال دیگه تموم شد که من الان دختر نانازیمو که از هوش بالایی هم برخورداره نداشتم و دستی دستی به سقطش کمک میکردم.....

عزیز دلم ببین من دکتر نیستم و ته اکثر حرفام تاکید میکنم ته تهش از دکترت مشورت بگیر چون اون علمشو داره.....

این دوستمونم من حتی اگه به نوشته هام دقت کرده باشی دیگه خیلی امید به ادامه بارداریش ندارم اما صد درصدم ناامید نیست تا زمانی که بتاشو تکرار نکنه.....

عزیزم هر خونریزی ای سقط نیست مطمئنم تو بهتر از منی که علمشو ندارم و فقط تجربش کردم میدونی.....

لااقل یه نوعشو که من تجربه کردم به خاطر هماتوم بود و کاملا خونریزی داشتم و با اضافه کردن شیاف و بالاپایین کردن ضد انعقادیام دکترم شرایطم رو استیبل کرد......

عزیزم من تا الان یه پست نذاشتم که گفته باشم برین سر خود شیاف اضافه کنین.....

چون با اینکه سوادشو ندارم اما میدونم که استفاده سر خودش میتونه بعضا خیلی مشکلساز بشه.....

اینکه خارج رحمی باشه و شیاف شرایط رو خطرناکتر بکنه.....

اینکه قرار نیست جنین موندگار بشه و جنین به در نخور رو الکی زمان بیشتری بهش بدیم و رحم رو به خطر بندازیم.....

مطمئنم موارد بیشتری هست که من علمشو که کلا تجربشم نداشتم و شاهدم نبودم.........

اما اگه خونریزیا به خاطر پایین بودن پروژسترون باشه و با اضافه کردنش به تجویز دکتر بشه یه جنین سالمو از سقط نجات داد چرا که نه؟

یعنی به حکم شما من الان نباید دختر نازمو میداشتم!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مطمئنا حرفت منطقیه اما متاسفانه با دقت نخوندی چیزایی که لااقل من نوشتمو..... اولا من تحت هیچ ...

انا جون من واسميستم بقيه پستها رو بخوني تا منظورم رو بفهمي، اشتباه برداشت كردي. توصيه شما كه گفتي تكرار كن ازمايش رو كاملا به جا و اينكه توصيه من تو همچين شرايطي اين نيست كه دارو قطع بشه مگه اينكه پزشكت بگه چون من از تمام جزييات درماني و مرحله اي كه هستيد خبر ندارم. مگر اينكه كاملا با جزييات ازت بپرسم بتونم توصيه كنم صبر كني يا تكرار كني يا ديگه تمومه. همونطور كه شما به حرف دكترت گوش كردي و الان خدا رو شكر دخترت كنارت هست بقيه هم به نفعشون هست كه به دكترشون گوش كنند. 

واي بچه ها من باورم نميشه شماها انقدر با اعتماد به نفس ميايد اين حرفها رو ميزنيد. من كه دكترم ف ...

ضمنا من علتی که گفتم بتارو تکرار کنه برا این بود ببینم بتا قبلش بالا بوده یا نه....

اگه بالا بوده و الان رسیده به این عدد و سیر نزولی داره یعنی بتای نسبتا خوبی داشته اما جنینش رشدش متوقف شده.....

حالا به هر دلیلی این رشد متوقف شده.....

نه که اگه بتا بره بالا یعنی بتای بالایی نداره و عملا از این به بعدش به رشدش بستگی داره که شانس رشدش دیگه خیلی کمه اما لااقل با انجامش یه سری اطلاعات بهش میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ضمنا من علتی که گفتم بتارو تکرار کنه برا این بود ببینم بتا قبلش بالا بوده یا نه.... اگه بالا بوده و ...

انا جون خيلي مهربون و دلسوزي و هميشه هواي همه رو داشتي و داري، منم هميشه به خاطر اين پشتكار و محبتت ازت ممنون بودم و هستم. 

ولي حرفم اين نيست كه چرا گفتي از رو تكرار كن؟!؟  ولي مثلا وقتي شما ميگيد اونايي كه كم كاري كردن رو بايد سرزنش مرد و اونا بايد ناراحت باشند!؟ اين رو چه اساسيه؟؟ جز اينكه حس بي اعتمادي به پزشك رو ايجاد ميكنه؟! همه حاملگيها يا بهتر بگم همه جنينها خوب نيستند پس اگر نميمونه اهمال و كم كاري كسي نيست، جنيني كه قرار هست نمونه با هيچي نميشه نگهش داشتو اين رو فقط پزشك با علمش ميتونه تشخيص بده و معمولا هم همون اول ميدونند دكترا كه چطور بيش ميره ولي چون هيچ چيز صد در صد نيست يك بازه صبر و تكرار رو ميگذارند خودشون بدون نياز به اينكه مريض بخواد در خواست بده. 

من ميگم خوبه تجربه هامون رو به هم بگيم اما حس بي اعتمادي به پزشك رو نبايد ايجاد كرد، در نهايت ديگه اينكه حرفهاي من رو چطور برداشت ميكنيد خيلي مهم نيست. من بايد اينا رو ميگفتم. 

انا جون من واسميستم بقيه پستها رو بخوني تا منظورم رو بفهمي، اشتباه برداشت كردي. توصيه شما كه گفتي تك ...

عزیزم متوجه شدم ببخش که بدون خوندن کامل پستها نظرمو گفتم.....

عزیزم من همون روزی که شراره جون به خونریزی افتاد بهش گفتم حتما از دکترش مشورت بگیره ولی متاسفانه فقط تونسته بود با ماماش صحبت کنه.....

حالا خوب یا بدش من شخصا (البته قصد توهین ندارم) با حرف ماماها یا منشی و غیره در مورد روند درمانم تصمیم نمیگرفتم و عملا طرف حسابم فقط دکترم بود که به علمش و کارش تا حد زیادی ایمان داشتم و تحت هر شرایطی بود دکترو پیدا میکردم و از اون راهکار میگرفتم....

به هر حال شراره جون دسترسی نداشته و این عدم دسترسی خودش یه ضعف برا دکترش محسوب میشه.....

من نمیتونم نظر قطعی بدم چون به قول شما نه به شرایط شراره جون اشراف دارم نه علمشو دارم اما یه درصد اگه علت سقط پایین بودن پروژسترون باشه خوب میتونه خیلی آزار دهنده باشه......

عزیزم ببین تجربیات من اکثرا تجربین نه علمی اما خدا شاهده مورد زیادی رو شاهد بودم که سقط به خاطر کم کاری بوده.....

هیچ وقت یادم نمیره که یکی از دوستامون جنین سالمش۳ ماهه سقط شد به خاطر نداشتن داروی ضد انعقاد....

به سالم بودنشبه این دلیل تاکید کردم به خاطر جواب پاتالوژیش.....

اما متاسفانه بعدا فهمید ممکنه دیگه هرگز جنین سالم نداشته باشه چون مشکل کرومزومی داشت.....

یعنی شانسی که در خونشو زده بود با نداشتن یه آسپرین یا هپارین از دست داد.....

یا اینکه درسته خونریزی من بعد سونوی قلب شروع شد اما موردای زیادیو شاهد بودم قبل آز خونریزیشون شروع شده ولی بارداری ختم به خیری داشتن یا دارن.....

تاکید من فقط برا این بود که حتما پیگیری بشه که بعدا جای اما و اگر نمونه و به موقع بهترین تجویز از طرف پزشک انجام بشه.....

من معمولا تا حد ممکن سعی میکنم با کمترین اعمال استرس در حد توانم دوستامو راهنمایی کنم اما خوب بعضیا گوش شنوا ندارن.....

یا شکسته بسته یه چیزایی از حرفام برداشت میکنن.....

بازم در حد توانم تا وقتی توان دارم در کنار دوستان هستم و سعی میکنم روز به روز اطلاعاتمو بالاتر ببرم و پایه علمی بهشون بدم.....