عزیزم مطمئنا حرفت منطقیه اما متاسفانه با دقت نخوندی چیزایی که لااقل من نوشتمو.....
اولا من تحت هیچ شرایطی پروژسترون که چه عرض کنم حتی مکملم تاکید میکنم بدون تجویز مصرف نکنین.....
عزیزم من روز اولی که دوستمون به خونریزی افتاد خیلی قبل آزش بهش گفتم عزیزم آزمایش بده تا معلوم شه بارداریه یا نه.....
نبود که خیالت راحته اما ممکنه بارداری باشی و خونریزیت پریودی نباشه.....
عزیز دلم اگه اون روزی که من به خونریزی افتادم شما بهم توصیه میکردی که بیخیال دیگه تموم شد که من الان دختر نانازیمو که از هوش بالایی هم برخورداره نداشتم و دستی دستی به سقطش کمک میکردم.....
عزیز دلم ببین من دکتر نیستم و ته اکثر حرفام تاکید میکنم ته تهش از دکترت مشورت بگیر چون اون علمشو داره.....
این دوستمونم من حتی اگه به نوشته هام دقت کرده باشی دیگه خیلی امید به ادامه بارداریش ندارم اما صد درصدم ناامید نیست تا زمانی که بتاشو تکرار نکنه.....
عزیزم هر خونریزی ای سقط نیست مطمئنم تو بهتر از منی که علمشو ندارم و فقط تجربش کردم میدونی.....
لااقل یه نوعشو که من تجربه کردم به خاطر هماتوم بود و کاملا خونریزی داشتم و با اضافه کردن شیاف و بالاپایین کردن ضد انعقادیام دکترم شرایطم رو استیبل کرد......
عزیزم من تا الان یه پست نذاشتم که گفته باشم برین سر خود شیاف اضافه کنین.....
چون با اینکه سوادشو ندارم اما میدونم که استفاده سر خودش میتونه بعضا خیلی مشکلساز بشه.....
اینکه خارج رحمی باشه و شیاف شرایط رو خطرناکتر بکنه.....
اینکه قرار نیست جنین موندگار بشه و جنین به در نخور رو الکی زمان بیشتری بهش بدیم و رحم رو به خطر بندازیم.....
مطمئنم موارد بیشتری هست که من علمشو که کلا تجربشم نداشتم و شاهدم نبودم.........
اما اگه خونریزیا به خاطر پایین بودن پروژسترون باشه و با اضافه کردنش به تجویز دکتر بشه یه جنین سالمو از سقط نجات داد چرا که نه؟
یعنی به حکم شما من الان نباید دختر نازمو میداشتم!!!!!!!