2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
لاله جون منم شدیدا سر انتخاب دکتر وسواس پیدا کردم..... خدا شاهده الان یه سرماخوردگی معمولیم داشته ب ...

خدا رو شکر که به خیر گذشت
حتما مراقب باش عزیزم
منم مامانم تجربه همین مشکل رو داره اما چون متاسفانه دکترا دیر تشخیص دادن مامانم ریه اش عفونت کرده بود و بیمارستان بستری شد یه هفته !!!!
چون همه ی دکترا با انفولانزا معمولی اشتباه گرفته بودن!! جالبه که دایی خودم پزشکه و زمانی که این اتفاق برای مامانم افتاد مراسم ختم پدر بزرگم بود و ما تو خونه پزشک داشتیم اما دایی تشخیص نداد متاسفانه
مامانم به علت مشکل قند و فشار خون بالا حتی در معرض سکته مغزی و قلبی هم بود و واقعا شانس اورد که جونش نجات پیدا کرد

بله همچین دکترایی هم داریم اما متاسفانه بسیار انگشت شمار هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون دکتر زنان منم وقتی ازمایشاتم رو نشون دادم گفتن طبیعیه دکتر ایمونولوژ هم پیدا نکردم بیشتر مت ...

نادی جان روماتولوژ مواردی مثل انا و ای اس آر و یه سری فاکتورای ایمنی رو میتونه نظر بده در موردش
اما همه اش رو نمیتونه

بچه های اینجا اصولا پیش دکتر ایمونولوژ تو تهران ویزیت شدن برای مبحث ایمنی
من خودم تو استن خودمون تحت نظر ایمونولوژ هستم که خب هر چند تخصصش ناباروری نیست اما خوشبختانه اون قدر اطلاعاتش به روز هست که میتونم بهش اعتماد کنم

شما مگه ایتم ایمنیتون مشکل داره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی من سوال خودم یادم رفت

یعنی اون قدر من خوش شانس هستم که حد نداره
بیاین به من دخیل ببندین که کمی از خوش شانسی من نصیب شما بشه !!!!

من بعد از میکروی دو سال قبل همیشه پریودام نا مرتب بودن!!
از مهر ماه که اینوفولیک و اوابوست خوردم تقریبا مرتب بودن اما اکثرا یه روز تاخیر رو داشت

حالا دقیقا این ماه که میخوام وارد سیکل بشم و برام مهم بود که شنبه پریود بشم!! از قضا دو روز زودتر پریود شدم

دیشب اخر شب پریود شدم و امروز میشه اولین روز پریودم
حالا شنبه برم دکتر از همون روز داروهام شروع میشه
الانم قحطی دارو اومده
نمیدونم اصلا چه کار کنم

اولین سوالم اینه که ستروتاید کسی فرق قیمت ازادش با بیمه اش رو میدونه؟ یا اورگالوتران ؟

دومین سوالم اینه که تهران چند تا داروخونه معرفی میکنین لطفا که داروهای ناباروری رو داشته باشه؟
اگه میشه ادرسش هم ذکر کنین بی زحمت
چون علی گفت اگه اینجا پیدا نشد میاد تهران میخره و بر میگرده یه روزه

ثمین جون سوال سومم از شماست
به جز آراد اون یکی داروخونه ای که گفتی داروهاتو میخریدی کدوم بود؟ اراد رو اونبار پرسیدم گفت نداریم ستروتاید

سلام به دوستان خوبم درباره اطلاعاتی که رد و بدل شد لازمه من هم تجربه شخصی خودم رو عنوان کنم..اما خب ...

آتریسا جون همونطور که دکترا از ما انتظار دارن تجویز سر خود نکنیم باید اونام به تخصصهای هم احترام بذارن......

وقتی اکثر دکترا برا همدیگه ارزش قائل نیستن و به هم اعتماد ندارن انتظار دارن ما دربست بهشون اعتماد کنیم......

من شخصا تو هر شاخه نظر متخصص اون شاخه برام تو اولویته.....

حالا مثلا شاید بین نظر دو ایمونولوژ بخوام به یکی بیشتر اعتماد کنم اما هیچ وقت نظر ایمونولوژو با نظر متخصص زنان زیر سوال نمیبرم.....

و برعکسشم صدق میکنه.....

خدا شاهده من برا مامان شدنم هم زیر نظر متخصص زنان بودم هم ایمونولوژ، آنکولوژ، آندومتریوز، حتی دکتر طب سنتیم رفتم......

اگه قرار بود یه دکتر به تخصصهای مختلف اشراف داشته باشه خوب چرا این همه تخصص های مختلف هست؟

به نظر منم به نظر ایمونولوژ و آنکولوژت هم عمل کن و زیر نظرشون باش که تجویزات موازیو برات داشته باشن.....

خدای نکرده اتفاقی برات بیفته دکترت میخواد جواب پس بده؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه دوستان عزيزم ، حرفهاي همتون رو خوندم ، نازي جون عزيزم يه جاهايي رو شما درست ميگي كه اينجا واقعا نبايد چيزي رو صد در صد به همديگه نسخه كنيم چون واقعا همه ما اطلاعاتمون در حد تجربه هست ولي اين حرفتون رو هم كه بايد صد در صد خودمون رو بسپاريم به دست دكترها اصلا قبول ندارم چون اونها هم به دلايل بسيار كه يكيش همين شلوغيهاي زياد مطبهاشونه كه باعث حواس پرتي بسيارشون ميشه واقعا خطاهاي زيادي دارن حالا ممكنه حتي خطاهاشون از روي عمد هم نباشه ولي بايد اجازه بدن حداقل بهشون يادآوري كنيم .

از تجربه خودم بگم كه سري قبل كه جنينم سقط شد واقعا به نظر خودم به خاطر همين نداشتن داروي ضدانعقاد بود چون من رشد بتاي پاييني نداشتم وحتي قلب جنينم هم تشكيل شد و اگر تجربه الانم رو داشتم حداقلش اين بود كه اگر داروي ضد انعقاد هم مصرف نميكردم بعد از تشكيل قلب فقط استراحت نميكردم چون خونريزيم هم قطع شده بود و آسپرينم رو قطع نميكردم و آب و مايعات بيشتري ميخوردم ، حالا خدا خواست و من خيلي زود بعدش باردار شدم ولي اگر ديگه باردار نميشدم هميشه توي ذهنم اين بود كاش اطلاعاتم رو بيشتر كرده بودم و اين چند تا كار كوچيك رو انجام داده بودم .

ديگه همين الان توي دوران بارداري هم من از اول بارداري رفتم پيش يك دكتري كه توي همين كرج هست و توي كار آي وي اف خيلي معروفه و با بهترين دكترهاي تهران تيمي كار ميكنه ، من هم چون نميخواستم برم تهران و بيام همين دكتر رو انتخاب كردم و البته از قبل هم پيششون ميرفتم ، نميگم هم كه كلا دكتر بدي هست ، خيلي خصوصيات مثبتي هم داره و براي من توي اوايل بارداري به خاطر مسير نزديكش به خونمون بهترين گزينه بود ولي از اواسط بارداري ديدم واقعا توي يك سري مسايل خيلي بي توجه هست و اگر من باهاش ادامه بدم ممكنه به سلامت خودم و دخترم ضربه وارد بشه ، خوب نميتونستم بگم نه من بايد ١٠٠ در ١٠٠ بهش اعتماد كنم ، خيلي راحت با تحقيق دكتر ديگه اي رو انتخاب كردم و مجبور هم شدم بيام تهران و برگردم ولي حداقلش خيالم راحته كه توي بارداري همه چيز رو برام بررسي ميكنه .

به نظر من ما خودمون هم بايد اطلاعاتمون رو ببريم بالا و كارهايي كه لازم هست رو انجام بديم ولي خوب واقعا يه جاهايي هم كه مشخصه توي بدنمون و براي جنينمون چه اتفاقي داره ميفته و ديگه كاري هم نه از دست خودمون و نه از دست دكتر برنمياد بايد تسليم اراده خدا بشيم .

ان شا الله كه براي همه دوستان خوبم بهترينها اتفاق بيفته .

راستي ليلا جون دلم برات خيلي تنگ شده بود ، من هميشه خيلي به يادت هستم عزيزم .

چند روز پیش متوجه شدم یکی از اقوام رحم اجاره کرده بودن 40 میلیون هنوز بچه هنوز به دنیا نیومده شوهره ...

وای چه قدر درناکه؟

حالم خیلی بد شد......

خدایا خودت بهشون صبر بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مسئله بعدی درباره نسخه پیچی واسه همدیگه و..فقط در صورتی کارسازه که اینها رو به گوش دکتر برسونیم شاید ...

آتریسا جون اتفاقا آز بتا دادن خوبه به شرطی که تواناییشو داشته باشیم اما من تحت هیچ شرایطی بی بی رو توصیه نمیکنم چون اطلاعات درست درمونی نمیده فقط استرس میده اما بتا میتونه خیلی کمک کننده باشه....

راستی من سوال خودم یادم رفت یعنی اون قدر من خوش شانس هستم که حد نداره بیاین به من دخیل ببندین که ...

لاله جون من از تهران معمولا يا از خود داروخانه رويان داروهام رو ميگرفتم يا يك داروخانه نزديك رويان به نام داروخانه قائميه و همينطور از داروخانه دكتر الهام بهشتي در شهرك غرب ، داخل كرج هم داروخانه پگاه ميدان آزادگان معمولا داروهاي ناباروري رو داره ، البته باز هم هميشه با ١٤٩٠ چك ميكردم در مورد موجودي داروها .

ببخشید خیلی طولانی شد اما خواستم کمکی کرده باشم تو آگاهی بخشی به عزیزانم...انا جان از شما هم تشکر می ...

منم آتریسا جون شدیدا با خود درمانی مخالفم.....

شده مجبور بشم ده تا دکتر میرم که از تجویزش قانع بشم اما شخصا مکملم سر خود نمیخورم....

اخیرا یه مطلبی میخوندم در مورد تجزیه سلولز و اینکه آنزیم تجزیه کننده شو بدن ماها مستقیما نمیسازه و یه سری باکتریا تو سیستم گوارشی این کارو تقبل میکنن و گلوگز تجزیه شده رو هم خودشون استفاده میکنن عوضش به جاش ویتامین ب و کا تولید میکنن و تهش تاکید کرده بود مصرف بی رویه آنتی بیوتیک میتونه مشکل ساز باشه.....

این تازه یه مورد خیلی کوچیکه که نشون میده چه قدر کار کسایی که با یه سرماخوردگی سریعا خوددرمانی میکنن و آنتی بیوتیک برا خودشون تجویز میکنن میتونه غلط باشه.....

برا همین من شخصا تجویز سر خود حتی تو موارد پیش پا افتاده رو هم قبول ندارم.....

سلام دوستان

من ساعت ۷/۴۰دقیقه پانکچر داشتم گفتن ۶ تا تخمک دارم شنبه باید زنگ بزنم از وضعیت جنین بپرسم 

راستی امپولGcsfبرای روز انتقال باید ببرم این واسه چیه اطلاعی دارین؟

و امپول انوکساپارین ؟؟