سلام به همه دوستان عزيزم ، حرفهاي همتون رو خوندم ، نازي جون عزيزم يه جاهايي رو شما درست ميگي كه اينجا واقعا نبايد چيزي رو صد در صد به همديگه نسخه كنيم چون واقعا همه ما اطلاعاتمون در حد تجربه هست ولي اين حرفتون رو هم كه بايد صد در صد خودمون رو بسپاريم به دست دكترها اصلا قبول ندارم چون اونها هم به دلايل بسيار كه يكيش همين شلوغيهاي زياد مطبهاشونه كه باعث حواس پرتي بسيارشون ميشه واقعا خطاهاي زيادي دارن حالا ممكنه حتي خطاهاشون از روي عمد هم نباشه ولي بايد اجازه بدن حداقل بهشون يادآوري كنيم .
از تجربه خودم بگم كه سري قبل كه جنينم سقط شد واقعا به نظر خودم به خاطر همين نداشتن داروي ضدانعقاد بود چون من رشد بتاي پاييني نداشتم وحتي قلب جنينم هم تشكيل شد و اگر تجربه الانم رو داشتم حداقلش اين بود كه اگر داروي ضد انعقاد هم مصرف نميكردم بعد از تشكيل قلب فقط استراحت نميكردم چون خونريزيم هم قطع شده بود و آسپرينم رو قطع نميكردم و آب و مايعات بيشتري ميخوردم ، حالا خدا خواست و من خيلي زود بعدش باردار شدم ولي اگر ديگه باردار نميشدم هميشه توي ذهنم اين بود كاش اطلاعاتم رو بيشتر كرده بودم و اين چند تا كار كوچيك رو انجام داده بودم .
ديگه همين الان توي دوران بارداري هم من از اول بارداري رفتم پيش يك دكتري كه توي همين كرج هست و توي كار آي وي اف خيلي معروفه و با بهترين دكترهاي تهران تيمي كار ميكنه ، من هم چون نميخواستم برم تهران و بيام همين دكتر رو انتخاب كردم و البته از قبل هم پيششون ميرفتم ، نميگم هم كه كلا دكتر بدي هست ، خيلي خصوصيات مثبتي هم داره و براي من توي اوايل بارداري به خاطر مسير نزديكش به خونمون بهترين گزينه بود ولي از اواسط بارداري ديدم واقعا توي يك سري مسايل خيلي بي توجه هست و اگر من باهاش ادامه بدم ممكنه به سلامت خودم و دخترم ضربه وارد بشه ، خوب نميتونستم بگم نه من بايد ١٠٠ در ١٠٠ بهش اعتماد كنم ، خيلي راحت با تحقيق دكتر ديگه اي رو انتخاب كردم و مجبور هم شدم بيام تهران و برگردم ولي حداقلش خيالم راحته كه توي بارداري همه چيز رو برام بررسي ميكنه .
به نظر من ما خودمون هم بايد اطلاعاتمون رو ببريم بالا و كارهايي كه لازم هست رو انجام بديم ولي خوب واقعا يه جاهايي هم كه مشخصه توي بدنمون و براي جنينمون چه اتفاقي داره ميفته و ديگه كاري هم نه از دست خودمون و نه از دست دكتر برنمياد بايد تسليم اراده خدا بشيم .
ان شا الله كه براي همه دوستان خوبم بهترينها اتفاق بيفته .
راستي ليلا جون دلم برات خيلي تنگ شده بود ، من هميشه خيلي به يادت هستم عزيزم .