2777
2789

هر چی از بد جنسی و ذات خراب این زن بگم کم گفتم

اصلا برام مفهومی نداره کسی میگه مادرم مثل فرشته هاس غمم دو میخوره

بجز بدی و آزار و اذیت و تبعیض هیچی ندیدم

از بچگی بگیررر تا الان یک بارم منو نبوسید کوچیک ترین محبتی به من نکرد 

شدیدا پسر دوسته

الان که دیگه پا به سن گذاشته بازم ول کن من نیست انقدر بدبختی منو میبینه بازم دست از سرم ور نمیداره 

دورو ور ما بچه ای بخواد از پدرمادر نگه داری کنه در پیری یه چیزی بیشتر بهش میدن

حالا این تو جمع برمیگرده میگه تو منو نگه دار ولی من چیزی به نامت نمیزنم شاید یه روزی نگهم نداشتی ارث داداشات کم میشه 

هر وقت مُردم بعدن بهت میدن

اولا که با اینوه شدیدا نیازمندم ولی دنیا رو بدن اینا دو نگه نمیدارم من به اندازه کافی بدبختی کشیدم

ولی صحبتم اینه که لب مرگم میخواد کلاه سرم بزاره مطمینم بعد مرگشم به پسراش میگه این خوب ازم نگه نداشت بهش هیچی ندین

منم برگشتم گفتم تو با پیزات بیشتر راحتی اونا نگهت میدارن یا نه دنیا پول داری واسه خودت پرستار بگیر من الان خودم احتیاج دارم یکی نگم داره‌(واقعا هم داغون هستم)

رنگ و روش عوض شد یعنی حتا دل نداره اندازه پول پرستار از ارث پسراش کم بشه یا یک روز به عروس زحمت بده بره خونش با اینکه هر چی داره داده بهشون نمیزاره یخچالشون خالی باشه هر جا بخواد بره اونا رو میبره بهترین سوعاتی و کادو مال اوناست

همیشه گفتم خدا به ادم هیجی نده فقط یه مادر دلسوز بده دیگه تو زندگی چیزی نمیخواد اون شخص چون همه چی رو داره

خدایا 

چقدر بدشانس بودم من اخه.چند روز پیش یه کلیپ دیدم یه قسمت از یه فیلم سینمایی رو نشون میداد که ادمت قبل از تولد ازشون میپرسیدن چی میخوایین تو دنیا و به جاش حاصرین چی بدین.یکی گفت پول زیاد میخوام بجاش اینو میدم که کسی منو قلبا دوست نداشته باشه و همه بخاطر پولم منو بخوان

و ....

نمیدونم من چی خواستم واقعا😂

خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته حق داری 

اینجور ادمها عوض نمیشن ، دقیقا همونجور که گفتی تا پیری و دم مرگ هم همینن

کم کم ازش فاصله بگیر و برو سرکار و مستقل شو 

ان شالله خدا همه کس ت باشه و بهترین ها رو برات رقم بزنه

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

متاسفانه ما هم یدونه داریم 

بگم بهت من رفتم خونه ش 

من بدبخت انگار چه گناهی کردم 

چهار روز،اونجا بودم 

از صبح ساعت بخدا نه ده صبح تا ده شب اشپزخونه تمیز کردم 

اخر گفتم چته هی کار میگی خسته شدم 

بچه م هم اسهال شده بود نمیدونستم به این برسم 

وسواس داره از من کار میکشه 

سه تا خواهرام عین خانم اومدن رفتن 

چقدر بهشون وسیله داد 

منو دست خالی 

خدا نکنه محتاج بشیم به این 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
طرف ما وظیفه دختر نیست نگه داری از پدر و مادر معمولا پسر طرف نگهش میداره یا خرج زندگیش رو میده

اینجا فرقی نمیکنه 

ولی هر کی نگه داره یه چیزی بهش میدن

ولی این میخواد تا لحطه آخر سرم کلاه بزاره 

این درد جگر سوزه جگر سوز

خدایا 
چقدر بدشانس بودم من اخه.چند روز پیش یه کلیپ دیدم یه قسمت از یه فیلم سینمایی رو نشون میداد که ادمت قب ...

من مادرم چهارساله ازم خبر نداره با اینکه زندگیم پر بحرانه.بره به درک اصلا مهم نیست برام

ببین عزیزم دنیا برااساس انرژیه شما براساس شخصیت خودت پیش برو قطعا خدا برات جبران میکنه من از نزدیکان ...

اون قدیم بود الان انقدر گرونی هست که 

بعد من دنیا رو هم بهم بدم یک لحطه اینو نگه نمیدارم

صحبت دات خرابش نسبت به من تا لحظه اخرشه

خدایا 

عزيزم ناراحت نباش شما هم خوب جوابش رو دادىهمون پسراش نگه دارنش 

شماهم فكر خودت باش 

يه روز به خودش مياد كه چه اشتباهى كرده ولى ديگه ديره 

اگر قرار به فكر پيريش باشهبيشتر بايد هواى دختر و داشته باشه نه پسر 

بيخيال 

توهم فكر خودت و زندگيت باش 

من مادرم چهارساله ازم خبر نداره با اینکه زندگیم پر بحرانه.بره به درک اصلا مهم نیست برام

من روانپزشک میرم 

برگشت گفت کلا بذارش کنار 

منم رفتم یه شهر دور خونه خریدم برم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰