لاله جون منم شدیدا سر انتخاب دکتر وسواس پیدا کردم.....
خدا شاهده الان یه سرماخوردگی معمولیم داشته باشم یه راست میرم پیش متخصص حلق و گوش و بینیم که چند سال پیش جونمو با یه ویزیتش نجات داد.....
در حالیکه قبلش هزار تا دکتر رفته بودم.....
ترجیح میدم برا یه سرماخوردگی ویزیت خیلی بالای این دکترو بدم اما بدونم با خیال راحت میتونم داروهای تجویزیشو استفاده کنم.....
چون واقعا دیمی نسخه نمینویسه.....
چند سال پیش نگو من ذات الریه کردم هر دکتری رفتم یکی گفت سرماخوردگی ویروسیه یکی گفت آلرژیه و روز به روزنفسم بالا نمی اومد و از شدت سرفه هام نه خواب داشتم نه جونی واسم مونده بود.....
خدا شاهده معاینش انقدر دقیق بود که حرف نداشت.....
من برا اولین بار اون موقع دیدم که موقع ویزیت غدد لنفاویم ممکنه چک کنن وگرنه قبلش فکر میکردم فقط از راه دور و وایرلس دکترا معاینه میکنن.....
خدا شاهده دکتر قبلی که رفتم از فاصله دو متری شایدم بیشتر ویزیتم کرد......
خلاصه درسته این دکتر عزیزم نجاتم داد اما بهم سپرده باید خیلی مراقب باشیچون دیگه ریه هات حساس شدن و با کوچکترین عدم رعایت میتونن اذیت بشن.....
حالا از این بگیر برو به بیماریهای حساستری که واقعا زندگی انسانهارو تحت الشعاع قرار میده.....
هیچ وقت یادم نمیره بعد اینکه نیم ساعت وقت گذاشت و تشخیصشو داد بازم احتیاطا برام رادیولوژی تجویز کرد و و گفت درسته تشخیصمو دادم اما میخوام مطمئن مطمئن بشم.....
حتی قبل بردن جواب رادیولوژی با اینکه کلی وقت گذاشته بود ویزیت نگرفت و گفت بعد تشخیص نهایی و تجویز ویزیت میگیره.....
شکر خدا همچین دکتراییم هستن.....