2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
ببخشید بازم سوال😅 برای پایین آوردن پرولاکتین چیا بخوریم؟راسته ک رازیانه پرولاکتینو بالا میبره؟بعدش ...

نیوا جان داروهای پرولاکتین بالا مشخصه
اصولا داستینکس یا کابرگولین یا برمو کریپتین تجویز میشه، حالا هر دکتری یه دارویی رو بیشتر قبول داره
باید ببینی دکترت چه دارویی با چه دوزی برات تجویز میکنه

رازیانه میتونه پرولاکتین رو ببره بالا مخصوصا کسانی که مستعد هستن

برا ضخامت هم تو سیکل میکرو دارو میدن دیگه عزیزم ، نیاز نیست حتما چیز خاصی جز داروهایی که دکتر میده مصرف کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

اولین مورد و تجربه شخصی خودم:و انتظار دارم نظرتون رو بگید در اینباره 

1.درست دو روز قبل پانکچر پزشک سرشناس اون هم درست زمانیکه گفتم اینبار میخوام تمام و کمال به دکتر اعتماد کنم ازمایش سی بی سی نوشته شد انجام دادم و فک کروم روتین قبل پانکچره و مثه همیشه اوکیم وفتی جواب اومد شوک شدم کم خونی داشتم که در اثر آخرین عملم بوجود اومده بود و بعد 4 سال که مدام ازمایش میدادم میدونستم که مشکلی ندارم..

بعد از جراحی آخرتو بیمارستان خونریزی کردم و اورژانسی چک کردنو یه سری ایتم های خونی مشکل پیدا کرده بود ومن انقدر درگیر مسائل مختلف بورم که بهش فک نکردم حالابعد جراحی دو بار دیگه انتقال داشتم..خلاصه که پزشک جراح میتونستن خیلی راحت مکمل آهن و دستور غذایی بدن که ندادن و من هم نمیدونستم گفتم لازم باشه تجویز میشه... خلاصه که همین قضیه داستانی شد چون همسرم مینور هستن و خلاصه از طرف کادر بیمارستان حساسیت ایجاد شده بود رو این موضوع 

با پزشکم صحبت کردن و گفتن نه اصلا لازم نیست در صورتیکه کاملا مشهوده کم خونی حالا ریپورت رو میگذارم ابنجا..بعد چند روز واسه ماما فرستادم و گفتن لازمه دارو بگیری گفتم بهشون که دکتر گفتن نمیخواد..این از این

بعدم یه نامه دادن که برم و با متخصص انکولوژ ویزیت شم و مجوز انتقال بدن..منم گفتم نمیرم به پزشکم اعتماد میکنم..به نظرتون کار درستیه؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من تعتمل پزشک و بیمار باید کاملا دو سویه باشه شاید از دید دکتر چیزی پنهان بمونه و من با ساده لوحی و اکتفا به این که دکتر در حد خداست و همه چیز رو میدونه بگذرم ازش

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اولین مورد و تجربه شخصی خودم:و انتظار دارم نظرتون رو بگید در اینباره  1.درست دو روز قبل پان ...

من نظرم اینه که حتما با انکولوژ ویزیت بشی
همین که دکتر معروفی قبل از سیکل آزهای روتین رو انجام نداده برای شما، خودش اعتبارش رو میبره زیر سوال

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چند روز پیش متوجه شدم یکی از اقوام رحم اجاره کرده بودن 40 میلیون هنوز بچه هنوز به دنیا نیومده شوهره ...

نادی جون این جریان منو یاد دوست قدیممون گونش انداخت
که متاسفانه همسرش دو سال قبل تو جریان تصاوف تو کما رفت و بعدش فوت کرد

مورد دوم:

پزشکم اصلا به ایمنی و انعقادی اعتقادی ندارن و دقیقا لفظ اینا همش چرته رو به کار بردن..البته چرت که نه در حد تحقیقات اولیه ی و یه سری مطالعات میدانی

خلاصه که گفتم به روی چشم و کلاا تخصص ایمونولوژ رو هم نادیده گرفتم و گفتم حتما جرته و الکی واسه خالی از عریضه نبودن ایجاد شده...حالا جالبه که ماهیت اندومتربوز التهابیه و باید سرکوب کننده در کنار درمان باشه طبق نظر ایمونولوژ..حالا این هیچ بریم سر انعقادی

سه تا فاکتور هترو هست..باز ایشون گفتن دارو لازم نیست منم گفتم چشم..فقط گفتن نهایتا انوکسا 4000 حالا قبلا 6000 بود اسپرین و..بود

گفتم چشم. ..بعد دو روز چنان سردرد عجیبی گرفتم و همینطور دست درد اونم سمت چپ با خودم گفتم مهم نیست حتما طبیعیه آخه هینبار همه چیز رو طبیعی در نظر گرفتم..خب جناب دکتر فقط گفتن 20 دقیقه استراحت و برید به سلامت منم گفتم چه بهتر...

خلاصه که دیگه تنها بودم گفتم یا خدا سکته نکنم در این حد مشکل داشتم یهو یادم افتاد نکنه بابت غلظت خون باشه واسپرین لازمم دیگه به ماما گفتم و ایشون گفتن بله میل بفرمایید خوب نشدید تشریف ببرید نورولوژ!!!!!!اقا خوردن همانا و بعد یک ساعت اروم شون درد سه روزه همانا..تازه نوبت هم گرفتم تشریف ببرم نورولوژ همینم کم بود انکولوژ نورولوژ دیگه چی اونم زمانیکه به ارامش نیاز دارم

فرداش دوباره کمی درد گرفت و به یکباره خوب شدم..خداشاهده قبلش چقدر گفتم دکتر لازم ندارم اسپرین دکتر انوکسا با دوز بالاتر چی..از من اصرار از ایشون انکار و چون میخواستم اینبار به پزشکم اعتماد کنم سرخود نخوردم درصورتیکه مجوز ایمونولوژ داشتم اما باز گفتم دکتر بهتر از هر کسی میدونه و من الان که تنها امیدم بعد خدا به ایشونه هر چی صلاح بدونن انجام بدن...اگه خدای نکرده مشکلی ولسم پیش میومد بعدا قطعا در اثر این اهمال می بود

مورد دوم: پزشکم اصلا به ایمنی و انعقادی اعتقادی ندارن و دقیقا لفظ اینا همش چرته رو به کار بردن.. ...

عزیزم :(((( چه قدر اذیت شدی
پس چیزایی که دیروز تو پستت نگفتی و فقط به مواردی که اذیتت کردن اشاره کردی همینا بودن؟

حالا چه کار کردی؟
رفتی انکولوژ و نفرولوژ رو؟

مسئله بعدی درباره نسخه پیچی واسه همدیگه و..فقط در صورتی کارسازه که اینها رو به گوش دکتر برسونیم شاید هز نظرشون پنهان مونده باشه..

نظر شخصی من حتی درباره آز بتا مانیتورینگش از حدود روز 10 با توجه به سن جنین هست صرفا واسه اینکه روند داخل بدنمون رو بفهمیم چون هنوز پیشرفت علمی نداریم تو این زمینه که مثلا از طربق سونو بفهمن کی تقسیمات جنین متوقف میشه

خودم روز 12 رفتم سونو 4.75 روز 14 2.5 بعد دکتر گفتن احتمالا داشته اتفاقاتی می افتاده و بعد...خب این واسه من خیلی مهمه چون میتونم مثلا به ایمونلوژ بگم جنین 5 روزه گرید aبلاست عالی این اتعاق افتاده واسش نکنه بایت بحث ایمنی باشه..بلهههههه

من که احساس بهتری دارم هر چند تلخه ولی خب فک میکنم شاید کمک کننده باشه

حالا درباره تشویق به سونو نشدن و..واقعا نظری ندارم. .چون اگه خودم بودم قطعااا پیگیر میشدم و زودتر انجام میدادم کلا از خوش خیالی حس خوبی ندارم. ..چون شاید لازمه مثلا تو این فاصله واسه رشد جنین کاری کرد یا واسه سلامتی مادر

مورد دوم: پزشکم اصلا به ایمنی و انعقادی اعتقادی ندارن و دقیقا لفظ اینا همش چرته رو به کار بردن.. ...

اتریسا جان به نظرم تجویز های دکترای ایمونولوژت رو حتما مصرف کن
دکتر قبلی من یکی از بهترین خصلت هاش این بود که وقتی میگفتم دکتر ایمونولوژم این دارو رو تجویز کرده یا دکتر مغز اعصابم فلان دارو رو داده اصلا مخالفت نمیکرد و تو کار دکترای دیگه دخالت نمیکرد

حتی یادمه وقتی بهش گفتم دکتر کلینیک پستان بهم گفته بهتره به جای امپول پروژسترون، شیاف داشته باشم (به خاطر مشکلات پستان که تو خانواده ما شایع هست ) چون ریسک خطر ساز بودن شیاف به علت نوع مکانیسم جذبش کمتره، دکتر برام فرق امپول و شیاف رو توضیح داد، اینکه کارکرد کدوم امن تره و به چه علت هم تشریح کرد و در نهایت گفت چون میترسی و دکتر پستان هم گفته ترجیحا شیاف مصرف کن، هر کدومش خودت خواستی برات مینویسم

و این در حالیه که دکتر مهر افزا تو ناحیه شمال کشور حرف اول رو میزنه
اون وقت این دکتر با این سطح علمی هرگز حرف هیچ دکتر دیگه ای زیر سوال نبرده و نگفته فلان تحقیق چرته

نازی جان با تمام احترامی که برای شما قائلم ، اما من اکیدا توصیه میکنم دوستان در حد لزوم حتما اطلاعات ...

لاله جون منم شدیدا سر انتخاب دکتر وسواس پیدا کردم.....

خدا شاهده الان یه سرماخوردگی معمولیم داشته باشم یه راست میرم پیش متخصص حلق و گوش و بینیم که چند سال پیش جونمو با یه ویزیتش نجات داد.....

در حالیکه قبلش هزار تا دکتر رفته بودم.....

ترجیح میدم برا یه سرماخوردگی ویزیت خیلی بالای این دکترو بدم اما بدونم با خیال راحت میتونم داروهای تجویزیشو استفاده کنم.....

چون واقعا دیمی نسخه نمینویسه.....

چند سال پیش نگو من ذات الریه کردم هر دکتری رفتم یکی گفت سرماخوردگی ویروسیه یکی گفت آلرژیه و روز به روزنفسم بالا نمی اومد و از شدت سرفه هام نه خواب داشتم نه جونی واسم مونده بود.....

خدا شاهده معاینش انقدر دقیق بود که حرف نداشت.....

من برا اولین بار اون موقع دیدم که موقع ویزیت غدد لنفاویم ممکنه چک کنن وگرنه قبلش فکر میکردم فقط از راه دور و وایرلس دکترا معاینه میکنن.....

خدا شاهده دکتر قبلی که رفتم از فاصله دو متری شایدم بیشتر ویزیتم کرد......

خلاصه درسته این دکتر عزیزم نجاتم داد اما بهم سپرده باید خیلی مراقب باشیچون دیگه ریه هات حساس شدن و با کوچکترین عدم رعایت میتونن اذیت بشن.....

حالا از این بگیر برو به بیماریهای حساستری که واقعا زندگی انسانهارو تحت الشعاع قرار میده.....

هیچ وقت یادم نمیره بعد اینکه نیم ساعت وقت گذاشت و تشخیصشو داد بازم احتیاطا برام رادیولوژی تجویز کرد و و گفت درسته تشخیصمو دادم اما میخوام مطمئن مطمئن بشم.....

حتی قبل بردن جواب رادیولوژی با اینکه کلی وقت گذاشته بود ویزیت نگرفت و گفت بعد تشخیص نهایی و تجویز ویزیت میگیره.....

شکر خدا همچین دکتراییم هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ببخشید خیلی طولانی شد اما خواستم کمکی کرده باشم تو آگاهی بخشی به عزیزانم...انا جان از شما هم تشکر میکنم بابت لطف همیشگی تون به تک تک ما🌼🌸🌷🌹

امیدوارم مطالب جسته گریخته ای که هر کدوم از ما بدست میاریم از هر منبعی فقط برای بالابردن اطلاعاتمون باشه که بتونیم با دکترمون در میون بگذاریم و نتیجه بهتری بگیریم نسبت به بی اطلاعی و نا آگاهی و اینکه چشممون به پزشک باشه فقط...اما هرگز با خوددرمانی بدون توصیه پزشک هم موافق نیستم 

خیلی خیلی ممنونم از همگی

عزیزم :(((( چه قدر اذیت شدی پس چیزایی که دیروز تو پستت نگفتی و فقط به مواردی که اذیتت کردن اشاره کر ...

لاله جون دکتر زنان منم وقتی ازمایشاتم رو نشون دادم گفتن طبیعیه دکتر ایمونولوژ هم پیدا نکردم بیشتر متخصص اسم و آلرژی هستن از یه دکتر پرسیدم گفت برای بزرگسالان روماتولوژ هست درسته؟

خدایا شکرت😙