2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
فدایی داری

لطف داری عزیزم.....

تنها کاریه که ازم بر میاد.....

از خدا میخوام توات بده بتونن خیلی خیلی بیشتر بتونم کمکی بکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام لیلا جون،قربونت برم،شما چطوری؟ باور کن هر روز که بچه ها رو دعا میکنم شما رو هم گوشه دلم در نظر ...

سلام به ر وی ماهت ، منم خیلی ندیده دوست دارم ، خیلی خانومی ، هنوز یادمه روزی که بی بی زدی و مثبت شد ،رفتی نماز خوندی تا نتییجه بتا بیاد ، همون موقع حس خوبی ازت گرفتم، خیلی ازت ممنونم که منو دعا میکنی ، واقعا شکر که همچین دوستایی دارم ،انشالله زایمان راحتی هم داشته باشی . 😘😘

تمام حرفاتم قبول دارم و دقیقا درست میگی.😘❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرپررررررری جوووونم مامااااااان شدی ، مباااااااارک باشه ، الهی شکر ، وااااای انقدر ذوق کردم پستاتو خوندم ، انشاله بارداری سالم و خوبی داشته باشی و با یه زایمان راحت بغلش کنی . 😘😘❤❤❤

ببخشید بازم سوال😅

برای پایین آوردن پرولاکتین چیا بخوریم؟راسته ک رازیانه پرولاکتینو بالا میبره؟بعدش برا بالا بردن ضخامت آندومتر چی خوبه بخوریم؟

همش خوردن😂😂😂😂

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واي بچه ها من باورم نميشه شماها انقدر با اعتماد به نفس ميايد اين حرفها رو ميزنيد. من كه دكترم ف ...

نازی جان با تمام احترامی که برای شما قائلم ، اما من اکیدا توصیه میکنم دوستان در حد لزوم حتما اطلاعات کافی داشته باشن
چون متاسفانه به دکترای الان هیچ اعتمادی نیست
همین عموی به رحمت خدا رفته ی من ، 3 سال بود سرطان داشت!! دخترش و دامادش هم هر دو جراح هستن!! تو بیمارستان های خصوصی هم مثلا تحت نظر بهترین تیم بود !! اما تازه وقتی فهمیدن سرطان داره که 2 روز بعدش وارد بخش ای سی یو شد و دیگه هیچ امیدی بهش نبود !!
عموی من هم به حرف دکتراش گوش داد دقیقا عزیزم

شوهر خاله ی 44 ساله ام که اردیبهشت امسال فوت شدن و خاله ام رو با 3 بچه ی قد و نیم قد تنها گذاشتن ، کار پزشکشون بود!! چون گفت کی گفته شما فشار خون داری؟ دکتری که برات تجویز کرده چرت گفته!!
شوهر خاله ام هم رو حساب حرف همین دکتر داروهای فشارش رو قطع کرد و به دو سال نکشیده سکته مغزی کرد و تو نصف روز فوت کرد!!

شوهرم عمل قلب داره و تا حالا چند تا دکتر مختلف دیدنش
در نهایت تصمیم گرفتیم بر اساس شناخت بیمارا و توصیه بقیه پزشکا پیش یکی عمل کنیم، اما یه جایی از قضیه برام خیلی گنگ بود، اونم اینکه دکتر چطور بدون اینکه با ام آر ای قلبی بخواد سایز سوزاخ پی دی ای رو اندازه بگیره میخواد قطعه سفارش بده!!
همین عامل باعث شد دکترش رو عوض کنیم، بعد از اینکه نوبت عمل داده بود و قطعه هم سفارش داده بود اونم خیلی دیمی!!
بعدا وقتی تحقیق کردم دیدم شکی که کردم درست بوده و حتما باید ام ار ای انجام میشده و این دکتر هم کارش همینه که دیمی با یه سایزی قطعه میذاره و ممکنه بعد از چند سال اون قطعه از جاش حرکت کنه
اون وقت دیگه نمیشه با انژیوپلاستی قطعه رو خارج و قطعه جدید رو کار گذاشت و فقط راه حلش عمل قلب بازه

اگر میبینین من و امثال من اینجا توصیه میکنیم به راحتی حرف پزشکتون رو گوش نکنین و سوال جواب کنین از دکتر یا نظر پزشکهای  دیگه رو بخواین به خاطر همین دست مواردی هست که به وفور تو زندگیمون دیدیم و ضررهایی هست که دکترای عزیز به ما وارد کردن

این تنها چند مورد بود که گفتم اما از این دست اتفاقا تو زندگی خودم و دور و بریهام بسیار زیاد دیدم
اون قدر زیاد که حتی برای یه سرماخوردگی ساده هم 100 درصد به دکتر و گفته هاش اعتماد نمیکنم
مگر دکتری که قبلا اعتمادم رو جلب کرده باشه !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی سقط شده

نه عزیزم منظورم این نیست.منظورم اینه خودت رو سرزنش نکن و برای هر چیزی آماده باش.خدا خیلی بزرگه عزیزم....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم متوجه شدم ببخش که بدون خوندن کامل پستها نظرمو گفتم..... عزیزم من همون روزی که شراره جون به خو ...

انا جون من کاملا حرفات رو درک میکنم چون خودم و خانواده ام بسیار زیاد از جانب دکترا متضرر شدیم
و اصلا هم نیازی نیست رودربایستی داشته باشم برای اینکه بگم به دکترا اعتماد ندارم !!
به نظرم یه واقعیته اونم یه واقعیت تلخ

متاسفانه تو کمپینی که هستیم، شما هم در جریان کمپین ما هستی ، یه خانومی هست که تو هفته 37 جنین سالمش رو از دست داد
چون مشکل انعقادی داشته و تو هفته های اخر شدت گرفته بوده !!
این رو جدیدا تو ازهای ایمنی انعقادی که داد متوجه شدن ( البته من باید از شما تشکر کنم چون ازهای ایمنی انعقادی رو من چند سال قبل از خودت یاد گرفتم )
معرفیش کردم به دکترای تهران و ایشون هم دکتر طرازی رو انتخاب کرد و دکتر طرازی داروهای مناسب رو براش تجویز کرد و گفت به محض بارداری باید داروهاش تغییر کنه
این دوستمون مجبوره من بعد از مشهد تا تهران بیاد هر سری
و این کاملا مصداق بارز بی اعتمادی به دکترای شهر خودش هست که صد البته حق هم داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنونم عزیزدلم.تنها اشتباهم فکر میکنم اینه که بعد از تزریق با پنبه یکم فشارش میدم شاید بخاطر این باش ...

سارا جان بعد از تزریق محل تزریق هپارین و انوکسا و سلکسان و داروهای مشابه رو نباید فشار بدین
اصلا نباید فشار داد ، فقط اروم روش چسب بزن

سلام خانوما، اميدوارم همه چيز مطابق خواسته خداوند و آرزوي شما انجام بشه، منم ديروز چكاپ روز ١٩ رو دا ...

منم این آز و داده بودم اصلا درد نداره،منکه متوجه نشدم کی لاله گوشم تیغ زده شد،آزمایش گیرنده زمان میگیره و هرز گاهی لاله گوشتو پاک میکنه بااین آزمایش زمان لخته شدن خونت مشخص میشه

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
بعدش اینکه ویتامین دی3 شوهرم روی باروری تاثیر داره حتی اگه آز اسپرم خوب باشه؟و آز psaبرای آقایون چند ...

نیوا جان طبق نظر دکتر قبلی خودم و شوهرم ، همه شون ویتامین دی میدادن به هر دومون
و گفتن تاثیر داره و خیلی هم مهمه

سلام به دوستان خوبم

درباره اطلاعاتی که رد و بدل شد لازمه من هم تجربه شخصی خودم رو عنوان کنم..اما خب خیلی خوبه که این مسائل به چالش کشیده بشه و نظرات متفاوت و هر کدوم به جا لازمه که اینجا مطرح بشه که در عین حالی که قراره خودمون رو تمام و کمال در اختیار پزشک قرار بدیم همون قدر هم هم سهیم باشیم در نوع درمانمون با توجه به شناختی که از خودمون به دست آوردیم از طریق آزمایش ها و پایش های مداوم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اندازه پروستات نرمالش زده بین20تا25 اگه30 باشه مشکل هست؟علائمم نداشته باشه

تا جایی که میدونم عکس رنگی از کلیه و مثانه و و پروستات میگیرن تا کامل شرایط رو چک کنن
گاهی یه سری تست های تکمیلی هم انجام میشه