2777
2789
عنوان

شوهر پرخاشگر و عصبی

161 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ۸ ساله ازدواج کردم ، از همون روز اول شوهرم پرخاشگر بود ، همش سر هرچی بحث میکنیم به خانوادم بی احترامی و فحاشی میکنه ، حالت عادیشم که همش میشینه خانوادمو مسخره میکنه ، یا میگه من نمیام خونشون ، اوایل همش سکوت میکردم ولی فرقی نداره بحث و سکوت هر سری بدذات تر میشه ،، انگار دو شخصیتی باشه یا خیلی خوبه میشه یا مثع سگ

خستم کرده همش به آدم احساس ناکافی بودن میده تحقیر میکنه آدمو ،، یه حرفای خیلی زشت افسرده م کرده شرایط طلاق هم ندارم، همش میترسم یه حرفی بزنم یا بپره بهم یا به خانوادم بی احترامی کنه خیلی آدم حقیری هستش ،، با این اخلاق مضخرفش و اسپرم ضعیفش بچه هم میخواد!!!! همش حرف مردمو میزنه و قضاوت میکنه برعکس من دوست ندارم اصلا درمورد کسی چیزی بشنوم یا قضاوتش کنم ، اومدم درد و دل کنم میدونم راه و چاره ای برای آدمای بد ذات نیست ، دخترا خواهش میکنم چشم بسته ازدواج نکنید.... حداقل ۲سال باهم برید و بیاین تا به این روز نیفتید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ی جورایی شرایط تو رو داشتم الان چند ساله ن خونه پدرم میبرمش و ن خودش روش میشه بگه بیام

منم از خدامه نبرمش ، باز نیادش یه حرف دیگه در میاره ، یا خانوادم هی سوال پیچم میکنن با اینکه میدونن این اخلاق نداره

ن من خودم عین شوهر تو‌بود رفتارم خیلی شوهرمو اذیت کردم رفتم روانپزشک و مشاور درمانی خیلی خوب شدم بعد ...

باز خوبه خودت قبول کردی ، کسی که فکر میکنه خوبه ، عالیه مگه درست میشه

باز خوبه خودت قبول کردی ، کسی که فکر میکنه خوبه ، عالیه مگه درست میشه

مم همین حسو‌نداشتم فک میکردم خیلی عالیم 

میدونی چیشد؟

از طرف خانوادم خیلی سرزنش شدم‌دیدم‌مامان بابام بهم دیگه اهمیت نمیدن خودمو‌جمع کردم 

بنظرم با خانوادش درمیون بزا اگه خوب باشن خیلی کمک کنندس

منم از خدامه نبرمش ، باز نیادش یه حرف دیگه در میاره ، یا خانوادم هی سوال پیچم میکنن با اینکه میدونن ...

منم همون اوایل با من بحثش شد بعد اسم خانوادمم آورد البته ب خانوادمم گفتم در جریان بودن الان میرم دو سه هفته می مونم البته خانوادم شهر دیگه هستن.اوایل نیومد مثه سگ میخورد بعد ک میومدیم چرت و پرت میکرد اسم مامان بابامو آورد دیگه ب هیچ عنوان نمیبرمش خیلی وقته

مم همین حسو‌نداشتم فک میکردم خیلی عالیم میدونی چیشد؟از طرف خانوادم خیلی سرزنش شدم‌دیدم‌مامان بابام ب ...

نه بابا اونام مثل خودشن قبولش دارن ، مامانش که انقدر لوسش کرده ، رفتارای باباشم مثل خودشه دقیقا

منم همون اوایل با من بحثش شد بعد اسم خانوادمم آورد البته ب خانوادمم گفتم در جریان بودن الان میرم دو ...

چقدر خوب خب من مامان بابامم پیله ن چرا نمیاد چرا فلانه مگه چیکارش کردیم 

چقدر خوب خب من مامان بابامم پیله ن چرا نمیاد چرا فلانه مگه چیکارش کردیم

ن من ب مامان بابام گفتم البته بعداز یکسال چون روم نمیشد و روشون تعصب دارم خودش می‌دونه خانوادم خط قرمز م هستن الان راحتم خودم میرم خودمم میام روز سوم چهارم ک میشه زنگ میزنه بیا دلم تنگ شده