2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
من همه راه ها رو رفتم دکتر رستمی بهم گفت باید از تخمک اهدایی کمک بگیری اما دکتر کریم زاده گفت با خود ...

شراره جان سلام عزیزم منم دوست شیرازیت، الان بهترین راهت اینه ک بری یه آزمایش بدی تاتکلیفت روشن بشه

عزیزم به سلامتی ایشالله انتقال ختم به خیری داشته باشی و نه ماه دیگه برا زایمان بدرقت کنیم..... و ام ...

سلام عزیزم چقدر خانم مهربونی هستین.من خیلی وقته تاپیکتون رو پیگیری میکنم.عزیزم یه سوال داشتم من قصد دارم واسه تعیین جنسیت پی جی دی کنم .بنطرتون مرکز ناباروری این سینا خوبه؟؟؟ انشالله واسه بعدا میخوام اطلاعات جمع کنم که مطمین باشم .هزینه اش رو بهم گفتن سقفش ۱۲ میلیون هست.یه خانمی به همین مرکز مراجعه کرده بود و کل هزینه اش ۸ تومن شده البته ایشون هم واسه جنسیت انجام داده بودن و همون بار اول انتقال باردار شده بود.باتوجه به تجربیات شما به اینجور مراکز اگه زن و شوهر هر دو سالم باشن امکانش هست بار اول بگیره؟؟به من گفتن ۳۵ درصد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شراره جان سلام عزیزم منم دوست شیرازیت، الان بهترین راهت اینه ک بری یه آزمایش بدی تاتکلیفت روشن بشه

فکر نمیکنم چیزی باشه من همیشه با آمپول پری میشدم فکر کنم این ماه چون پروژسترون استفاده کردم زود پری شدم

فکر نمیکنم چیزی باشه من همیشه با آمپول پری میشدم فکر کنم این ماه چون پروژسترون استفاده کردم زود پری ...

شراره جون بهترین کار همون آزمایش هس ک دوستمون گفتن فردا صبح برو آز بده با توجه ب اینکه فردا روز ۱۴ انتقال شما هس ب احتمال زیاد نشون میده الهی ک آزمایشت مثبته و دلت شاد میشه

سلام به آنای مهربون و دیگر خانم های عزیزی که در این تاپیک هستند.

من یک سوال درباره قرص اکویین داشتم آیا کسی از خانم ها از این قرص برای افزایش ضخامت آندومتر استفاده کرده و نتیجه گرفته باشه؟من رحمم زیاد به قرص استرادیول جواب نمیده می خوام به دکترم پیشنهاد این قرص رو بدم لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان عزیزم،دیروز صبح روز11انتقالم دوتا بی بی گذاشتم دوتاش هاله انداخت همین الانم گذاشتم پررنگ ...

عزیزم مبارکه منم روژان زدم کاذب نداره ایشالا مثبتی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام به آنای مهربون و دیگر خانم های عزیزی که در این تاپیک هستند. من یک سوال درباره قرص اکویین داشتم ...

عزیزم من استفاده کردم به نظرم جواب داد . ایشالا واسه شما هم جواب بده . ولی من  ازون موقع دارم میخورم همش ترس قط کردنش رو دارم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستای خوبم.به لطف خدای بزرگ و مهربون و دعا ها و انرژی مثبت شما عزیزای دل هر چهار تا تخمکام جنین شد.دگتر گفت خوب بودن.چهار تاشو انتقال داد.گفت بیشتر بود فریز میکردم.خودمو سپردم به خدا....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
پریا جان صدتا صلوات هم واسه حاجت روایی تو فرستادم انشالله که اینبار مامانی

مرسی عزیزمممممم💞💞💞💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
فدای محبتت،مهم آزمایشه تازه پرتوقعم هستم انتظاردارم دوقلو باشه😍😁

عزیزمممم‌چقدر خوشحال شدم بی بی چکتو دیدم...ایشالا دو قلو باشه و صحیح و سلامت بیان بغلت مامان جونشون