2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
راستی یه سوال....اینجا کسی داشتیم با آندومتریوز باردار شده باشه؟ من تازه فهمیدم آندو دارم انگار خیلی ...

عزیزم آندومتریوز من شدید بود و لگنمو درگیر کرده بود و داشت به روده هام میرسید.....

قبل آخرین میکروم لاپرا شدم و درمان شدم و شکر خدا بعدشم با کنترل مشکلات ایمنی و انعقادیم مامان شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام عزیزا‌.من فردا انتقال دارم.باید نباید های غذایی برای روز انتقال به بعد کدوم صفحه تاپیکه

مثلا نمیدونم اناناس خوبه یا نه؟؟

آب پرتقال چی؟؟

یا اینکه شیر سویا و نشاسته رو چجوری و چند روز بخورم

یا کلم بروکلی و آب هویج چطور خوبه یا نه

ممنون میشم دعا کنید  چهار تا تخمک هام حداقل سه تا جنین شده باشه💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آندومتریوز من شدید بود و لگنمو درگیر کرده بود و داشت به روده هام میرسید..... قبل آخرین میکروم ...

خداروشکر عزیزم خداروشکر مامان شدی😙😙😍😍 چقد ماهی که هنوز اینجایی و به بقیه کمک میکنی .ممنون خواهر جون 😗😗

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان 35.تورک آنای عزیز 20 بهمن 36. Shailin عزیز 21 بهمن 37. لا ...

فدات بشم عزیزم....

وای چه روز خوبیه....

یه چیزی تعریف کنم.....

دیشب خیلی خواب بدی دیدم....

برا دخترم اتفاق خیلی بدی افتاده بود.....

داشتم زجه میزدم....

خدا خوابشم قسمت هیچ مادری نکنه....

خدا شاهده اولین کاری که کردم اومدم یه پست گذاشتم و ازتون خواستم برا شفای دخترم دعا کنین.....

خدایا ممنونم که دوستای گلی دارم که برا سلامتی دردونم دعاگو هستن....

عزیزای دلم دوستای نزدیکتر از خواهرم ازتون ممنونم که امروز برا دخترم و سلامتی دایمش و شادیش دعا میکنین....

منم برا تک تک دوستان زندگیای شاد در کنار دردونه ها حال و آینده شون زیر سایه مامان باباشونو دارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزا‌.من فردا انتقال دارم.باید نباید های غذایی برای روز انتقال به بعد کدوم صفحه تاپیکه مثلا ن ...

عزیزم به سلامتی ایشالله انتقال ختم به خیری داشته باشی و نه ماه دیگه برا زایمان بدرقت کنیم.....

و اما در مورد تغذیه و باید نباید فکر کنم صفحه ۲-۳ یه چیزایی بود.....

و اما توصیه من برات.....

تغذیت فقط بر اساس طبعت و شرایطت و دارو و مشکلاتت باشه.....

مثلا آناناس من نخوردم چون یه دلیلش این بود که چیزی نبود جزء میوه های روتینم باشه و ترجیح دادم چیزیو که درست درمون اثراتشو رو خودم نمیدونم نخورم.....

والا من آب پرتقال و کلا آب مرکبات نخوردم چون طبعم شدید سرده و من کلا تا ماه سوم بارداریم لب به سردی نزدم اما خوب کسایی که طبعشون گرمه شرایطشون متفاوته نسبت به من.....

من سویا نخوردم چون کم کاری تیروئید و آندومتریوز دارم و برا هر دوشون بده.....

نشاسته نخوردم چون شدیدا مستعد یبوستم و نشاسته تشدیدش میکنه.....

کلم بروکلی نخوردم چون کلا خانواده کلم برا کم کاری خوب نیست.....

آب هویج رو میگن سه ماه اول خورده نشه بهتره....

والا دقیق نمیدونم اما ما خورشت هویج جزء غدذاهای روتینمونه.....

تو مرکزی که من میرم به در و دیوارش اطلاعیه زده اند که بدون هماهنگی با دکتر و مرکز هیچ دارویی برای شر ...

مرسی عزیزم زنگ زدم پرسیدم گفتند برای عملها مثل پانکچر و انتقال هستند فقط ویزیت دکتر ندارن که من دکترم اصلا مطبش اونجا نیست  جای دیگه ست

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

سلام آنای مهربونم. ان شالله خودت و دختر گلت همیشه شاد و سلامت باشین. من امروز مخصوص شما سوره یس میخونم. و اجر مهربونیهاتونو از خدا میخوام.

من باز سوال داشتم مزاحمت میشم. دیشب آمپول آنوکساپرینمو کمی نزدیک ناف زدیم که برخلاف شبای قبل سوزش احساس نکردم. بعدش یادم افتاد باید با ۱۳ سانت فاصله میزدیم. بنظر شما اینجوری اثری نداره؟ بعدم اینکه من چون کمی چربی شکم دارم همیشه ۹۰ درجه آمپولامو میزنم، این درسته؟ امپولای دو هفته قبلم همه برای شرکت پویش دارو بود. این سری که گرفتیم گفتن اونا تموم شده و برای شرکت اسوه رو داشتن. بنظر شما برای کدوم شرکت بهتره یا فرقی نمیکنه؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم به سلامتی ایشالله انتقال ختم به خیری داشته باشی و نه ماه دیگه برا زایمان بدرقت کنیم..... و ام ...

آنا جون میگن قبل از تخمک کشی گرمی بخوری مثل سیاهدونه و دارچین و زنجبیل و. ..من که خودم طبعم گرم و خشکه چیکار کنم؟  بخورم اینارو؟ ژل رویال چی؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
نازی جون من یه لولم بستس ذخیرم یخورده پایینه و اف اس اچ یخورده بالا ک فک کنم نشونه نارسایی زودرس تخم ...

عزیزم ایشالله باتوکل به خدا به زودی دامنت سبزمیشه وخدابهت بچه های سالم وصالح میده 

سلام عزیزا‌.من فردا انتقال دارم.باید نباید های غذایی برای روز انتقال به بعد کدوم صفحه تاپیکه مثلا ن ...

من شنیدم آناناس خوبه آب وکمپوتش 

هویج فک کنم نباید بخوری چون مضرره 

غذاهای ممنوعه هم عسل دارچین زعفران زرشک وکلا قاعده آورها 

خورشت کرفس هم نخور 

مربای به خوبه میوه ها بصورت کمپوت بهتره تا خام ولی خام هم ضرر نداره

من شنیدم آناناس خوبه آب وکمپوتش  هویج فک کنم نباید بخوری چون مضرره  غذاهای ممنوعه هم عسل ...

مرسی عزیزم.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم به سلامتی ایشالله انتقال ختم به خیری داشته باشی و نه ماه دیگه برا زایمان بدرقت کنیم..... و ام ...

مرسی مهربون...آنا جون نشاسته رو چجوری بخورم.آخه خیای جاها نوشته واسه لانه گزینی خوبه