2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیردلم مرسی مامان ثمین جون مهربون فردا موقع انتقال همه رو یاد میکنم....دعا میکنم هممون دلمون شاد ش ...

پریا جان صدتا صلوات هم واسه حاجت روایی تو فرستادم انشالله که اینبار مامانی

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم عزیزم،بخدا ازته دلم برای همه منتظرادعا میکنم چون خودم خیلی حسرت کشیدم وقتی تک تک یادم میاد ...

ماهی ناز،عزیزم مبارکه انشالله با ی بتای عالی میای و دیگه ته دلت قرصه قرص میشه 😍😍😍

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
فدات بشم قربون نفست بشم..... از خدا ممنون که شمارو دارم.... عزیزم من همیشه ۴-۵ سانت با فاصله از نا ...

ممنونم آناجون. فقط یه چیزی که خیلی برام مشکل ساز شده اینه که همه جا میگن آنوکساپارین آمپول آماده ست و نیاز به هواگیری نداره اما این سرنگهایی که ما استفاده میکنیم خیلی هوا داره. همسرم میگه باید هواگیری بشه. دیشب گفتم نیدل رو بسمت پایین بگیری هواش میره بالا وایمسته و اینجوری هواگیری لازم نداره. اونم گفت جالا امشب رو اینجوری میزنم. زد و دیدیم که بخاطر اینکه هواگیری نکرده بودیم کمی از دارو به هدر رفت. چون بعد از تزریق هواشو خالی کردنی، همراه با هوا کمی دارو هم خارج شد! نظر شما در مورد هواگیری چیه؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام خدمت دوستان من نهم همین ماه انتقال داشتم همه چیز خوب تا روز دهم ک رفتم دستشویی با دستمال ک تمیز کردم خونی شد و بعد دیگه تموم تا روز بعد ک لکه های قهوه ای تیره دیدم کم کم لکه ها تبدیل ب خون شد و تا امروز ک روز سیزده انتقاله ادامه داره زنگ زدم ب مامای دکترم گفت شیافا رو مقعدی استفاده کن همین کارو کردم ولی خونریزی بیشتر شده یعنی پری شدم

سلام دوستای عزیزم .منو هم به جمعتون اضافه کنید خیلی وقته خواننده خاموش بودم ولی امروز بالاخره عضوشدم .منم ۵سالی هست منتظرم . بایدمیکرو کنیم ولی هزینه اش بالاس وترس از جواب نگرفتن .

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

سلام دوستان عزیز وآنا جان،کدوم یکی از دوستان اینجا آندومتریوزداشتندو با دکترآصف جاه عمل کردند نمیدونم اسم کاربریشون پرپر بود یا مرمر؟

ثمین خوشگلم من ۱۰۰۰تا صلوات برای شنیدن قلب نی نیت فرستادم 

مهینازعزیزم تبریک میگم شما مشکلت چی بود بار اولتون بود؟و دکترتون کی بود؟واینکه استرس داشتید؟

سلام دوستای عزیزم .منو هم به جمعتون اضافه کنید خیلی وقته خواننده خاموش بودم ولی امروز بالاخره عضوشدم ...

سلام خانمی. اصلا ترس نداشته باش و تو این راه مطمئن به یاری خداوند قدم بزار. 

در مورد هزینه هم الان مراکز دولتی مناسب تر هستند واگه شرایطتون بخوره حتی بیشتر هم تخفیف میدن. کدوم شهر هستید؟اگه اصفهان هستید یه سر به بیمارستان شهید بهشتی بزن

سلام دوستان عزیز وآنا جان،کدوم یکی از دوستان اینجا آندومتریوزداشتندو با دکترآصف جاه عمل کردند نمیدون ...

مرسی ریرایه مهربونم .خیلی لطف کردی امیدوارم خدا بزودی دامنتو سبز کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانمی. اصلا ترس نداشته باش و تو این راه مطمئن به یاری خداوند قدم بزار.  در مورد هزینه هم ...

سلام عزیزم .بله اصفهان هستم درمورد بیمارستان بهشتی هم مطمئن نیستم اخه شنیدم میگن مثل مرکز ناباروری مشتاق جواب نمیده .

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

سلام من فردا عمل پانکچر دارم امروز برای تشکیل پرونده رفتم ولی اصلا در مورد شام امشب و صبحانه فردا چیزی نگفتن . 

من امشب میتونم شام بخورم ؟چکار کنم؟ 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین