2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان عزیز من یکشنبه سونو دادم و دکتر گفت جنینات رشدنکردن و قلب ندارن و میتونی داروهات رو قطع ...

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی سخته گریهههههه . شما اولین سونو بود واسه قلب میرفتی ؟  کی انتقال داشتی ؟ عزیزم خیلی ها تا هفته ده قلب رو میبینن یه کم صبر میکردی شاید تو محاسبات اشتباه شده بعد انتقال سونو رفته بودی یا اولی بود ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم آنا جون رشدش تو شش هفته مونده بود در صورتیکه بر اساس پریود باید هشت هفته بودم  

به نظرم بازم منتظر بمون ببین چی میشه شاید به رشدش ادامه داد.....

آب زیاد بخور.....

تحرکم تا حد نرمال داشته باش و فعلا قاعده آور نخور.....

یکی دو هفته دیگه اگه دیدی خبری نشد حتما یه سوتوی دیگه انجام بده ببین چی میشه.....

رشدش تو ۶ هفته مونده قلب نداشت؟

بعنی منطورم اینه کلا قلب تشکیل نشده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز من یکشنبه سونو دادم و دکتر گفت جنینات رشدنکردن و قلب ندارن و میتونی داروهات رو قطع ...

خیلی متاسفم عزیزم
ان شاء ا... خیلی زود خدا نی نی های نازت رو بهت بر میگردونه

یه هفته بیشتر صبر کن جانم
شما پروژسترون داشتی و جای جنین ها الان محکمه
تا دو هفته و بیشتر هم میتونی صبر کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنونم آنا جون رشدش تو شش هفته مونده بود در صورتیکه بر اساس پریود باید هشت هفته بودم  

عزیزم طبیعی بود؟

چون گفتی پریود واسه این پرسیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و یه سوال دیگه باید سایزشون چند باشه که برام hcg بنویسن؟ چه سایزی خوبه؟ روزی چقدر رشد میکنن؟

معمولا ۱۸ به بالا برسه.....

بله عزيزم ، معدم هيچ غذايي رو قبول نميكنه

عزیزم سیرابیو امتحان کردی؟

معجزه میکنه ها.....

برا معده مثل آب رو آتیشه......

سلام خانووم ها.یه سوال مهم نمونه اسپرم تا چند دقیقه تو دمای محیط زنده میتونه بمونه .اگه دقیق میدونی ...

عزیزم خوب اسپرمو تو دمای محیط میذارن بمونه درست گفتن.....

نگران نباش بیست دقیقه چیزی نیست....

پس اونایی که تو خونه نمونه میگیرن میبرن چی اینجوری که کلا به درد نمیخوره خوب....

همچنین،دکتر کشاورزی کارش خوبه از چوبساز بهتره،منم دکترم کشاورزیه فعلا که این تیرویید داره بازی درمیا ...

من الان نزدیک به سه ساله پیش دکترکشاورزی میرم اولش که مشکل نبوداسپرم داشتیم یک سالی زول کشید تاتونستیم نمونه بگیریم بعداونم دیگه داروهای خودم وپانکچروهایپرشدن بودن سه ماه بعدش انتقال اولم بودکه منفی شد همین سه ماه پیشم انتقال دومم بودکه بازم منفی شد الان برام آزمایشهای سقط مکررونوشته فعلا انجام ندادم 

سلام خانووم ها.یه سوال مهم نمونه اسپرم تا چند دقیقه تو دمای محیط زنده میتونه بمونه .اگه دقیق میدونی ...

برا سیکل میکرو یادشون رفت نمونه رو بردارن؟ واقعا که !!
تا نیم ساعت مشکلی پیش نمیاد عزیزم
هر چند کوتاهی شون اصلا قابل چشم پوشی نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوب اسپرمو تو دمای محیط میذارن بمونه درست گفتن..... نگران نباش بیست دقیقه چیزی نیست.... پس ا ...

راست میگی؟؟؟آخه ای یو ای که کردیم دکتر میگفت بعد از نمونه گیری سریع بزارین تو دستگاه.یه دستگاه عین ماکروفر  بود بیرون اتاق نمونه گیری...این یکم نگرانم کرد.دیروز تو یه قفسه معمولی مونده بود

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
برا سیکل میکرو یادشون رفت نمونه رو بردارن؟ واقعا که !! تا نیم ساعت مشکلی پیش نمیاد عزیزم هر چند کوت ...

به خدا لاله....اشکام بند نمیومد...هی میگفتن عیب نداره.گفتم هیچ کدومتون جای ماها نیستید...گفتم من هفت ملیون و نیم خرج کردم به درک همش چهار تا فولیکول دارم با این همه دارو....با اشک بیهوش شدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
انتظار جون شما خودت تحت نظر کدوم دکتری؟بنظرت دکتر چوبیاز خوبه برا میکرو یا بریم مراکز ناباروری تهران ...

والا نیواجون من الان بعدسه سال همش به خودم میگم کاش ازاول میرفتم تهران من به خاطر شغل همسرم که اصلا مرخصی نمیدن ومدرسه دخترم واینکه دوربودن مسافت نتونستم برم ولی الان که بهش فکرمیکنم میگم ای کاش کارای آماده سازی قبل پانکچرواینجاانجام میدادم بعدعمل وانتقالمو تهران انجام میدادم کاردکتروقبول دارم یه کم به مرکز بدبینم

راست میگی؟؟؟آخه ای یو ای که کردیم دکتر میگفت بعد از نمونه گیری سریع بزارین تو دستگاه.یه دستگاه عین م ...

عزیزم اگه نیاز بود دوباره نمونه میگرفتن .....

راستی قابل توجه دوستانی که مشکل اسپرمشون حاده.....

دکتر اورولوژ ما گفته بود حتما تاکید کن دکترت روز پانکچر بگه دوبار ازتون نمونه بگیرن فکر کنم فاصلش دو ساعت بود....

منم به دکتر زنان گفتم گفت روز پانکچر بگین من گفتم.....

اونجام دوبار نمونه اسپرم گرفتن.....

گفتم بگم شاید به درد بخوره.....

برا بالا بردن شانس شاید مورد خوبی باشه....