2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم من چند دوره پیشش رفتم.آره خیلی شلوغه ولی من هر بار ک میرم الکی میگم برا آی یو آی اومدم همون مو ...

خیلی شلوغه ولی خیلی باهوش بودی اینویادم می مونه اگه رفتم منم همینومیگم ببخشیدشنامشکلتون چیه 

به خدا لاله....اشکام بند نمیومد...هی میگفتن عیب نداره.گفتم هیچ کدومتون جای ماها نیستید...گفتم من هفت ...

عزیزم الهی بمیرم حق داری
واقعا کاش یه لحظه خودشون رو جای ما میذاشتن

عزیزم تا نیم ساعت واقعا مشکلی پیش نمیاد
اما همین که بهت استرس و نگرانی دادن خیلی بده

ان شاء ا... همه ی تخمک هات جنین عالی میشن فدات شم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه نیاز بود دوباره نمونه میگرفتن ..... راستی قابل توجه دوستانی که مشکل اسپرمشون حاده..... د ...

اتفاقا پرستاره گفت اگه خوب نباشه دوباره میگیرن.من گفتم مگه من بیسوادم.به ما کفتن سه شب نزدیکی نداشته باشید حالا به فاصله یک ساعت نمونه بده...خلاصه خیای اعصابم قبل از عمل خراب شد...من شوهرم یکم تحرک کلاس آ از نرمال پایین تر هست ولی دی اف ای عالی بود....تعدادشم از نرمال بالاتره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خوده بیمارستان که خیلی شلوغه ولی میتونی بری مطبش اونجا زیره نظر خودشی تا آخر،یا برو جهاد دانشگاهی وا ...

انتظارجون من معتضدی میرم این جهاددانشگاهی کجاس چرادکترازاول به من نگفت که اونجابرم من تمام هزینه هام آزاده چون یه بچه دارم پس چرا اونجاروبهم معرفی نکرده اون مرکزخصوصیه ؟

عزیزم الهی بمیرم حق داری واقعا کاش یه لحظه خودشون رو جای ما میذاشتن عزیزم تا نیم ساعت واقعا مشکلی ...

مرسی مهربون....فقط از خدا دعام مادر شدن همه منتظراست به خصوص بچه های گل تاپیک خوبمون.به خدا اینجا میام آروم میشم.انقدر که ههه دلسوز و مهربونین💞💞💞💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی مهربون....فقط از خدا دعام مادر شدن همه منتظراست به خصوص بچه های گل تاپیک خوبمون.به خدا اینجا می ...

عزیزم دیگه خودت رو ناراحت نکن ایشالا که جنین با کیفیت میشن و انتقال میدی عید رو سه یا چهار نفره خوش میگذرونید 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انتظارجون من معتضدی میرم این جهاددانشگاهی کجاس چرادکترازاول به من نگفت که اونجابرم من تمام هزینه هام ...

آره خصوصیه،سه راه ۲۲ بهمن خیابان دانشگاه آزاد هست،سره خیابان تابلو نارنجی رنگی داره،وابسته به رویانه کارشون خوبه من چند سری اونجا ویزیت شدم منظم هستن خیلیم شلوغ نیست

دوستان یه سوال ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید . 

من از اول بارداری تا الان ۳ باری لرز شدید گرفتم همش تو خواب بوده مثلا یهو بیدار شدم خیس عرق و لرز شدید که دو تا پتو مینداختم بهتر میشدم . همش نگران نی نی هستم خدایاااا یعنی تو این مدت رشد کرده اخه هیچ طوری نمیشه فهمید ده روز دیگه سونو دارم . کلا گرمم میشه سردم میشه که میدونم مال پروژسترون هایی هست که مصرف میکنم ولی این لرز رو نمیدونم چیه . ازمایش ادرارم از لحاظ عفونت مشکلی نداشت

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم دیگه خودت رو ناراحت نکن ایشالا که جنین با کیفیت میشن و انتقال میدی عید رو سه یا چهار نفره خوش ...

مرسی عزیزم...خدا دردونه شما رو هم حفظ کنه...

دوستان یه سوال ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید .  من از اول بارداری تا الان ۳ باری لرز شدید گ ...

عزیزم نگران نباش...بارداری هزار مدل علایم جور وا جور داره....ایشالا اینا هم از رشد نی نی هست....فقط ارامش داشته باش

سلام دوستان من دیروز هیستروسکوپی کردم 

دیروز که خونریزی داشتم الان لک بینی دارم وکمرم هم درد می‌کنه 

ازدوستانی که در این خصوص تجربه دارن سوال داشتم 

۱_اینکه پریودم سرموقع میشه؟

۲_تا کی نزدیکی نداشته باشم( البته ببخشید)   

اتفاقا پرستاره گفت اگه خوب نباشه دوباره میگیرن.من گفتم مگه من بیسوادم.به ما کفتن سه شب نزدیکی نداشته ...

عزیزم واقعا میتونستن مجدد نمونه بگیرن.....

حتی بعضا دوبار نمونه گیری برا بعضیا بهتر جواب میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوال ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید .  من از اول بارداری تا الان ۳ باری لرز شدید گ ...

عزیزم بعضا پیش میاد نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com