2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها من خیلی سوال دارم تو رو خدا هرکسی بلده کمک کنه استرس گرفتم  من امروز روز دهم پریود ...

عزیزم احتمالا جا داره برا بزرگتر شدن چون اکثرشون تو یه رنجن.....

فعلا ۳ تاشون هوبن احتمالا بقیه هم برسن باز باید زمان بدی تا تکلیف مشخصتر بشه.....

کیستم موقع پانکچر احتمالا واست تخلیه کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احتمالا جا داره برا بزرگتر شدن چون اکثرشون تو یه رنجن..... فعلا ۳ تاشون هوبن احتمالا بقیه هم ...

مرسی میگما اگه زمان میبره چرا پس این دکتره گف فردا دوباره بیا خب بهتر نبود میذاشت هفته ی اینده یعنی میخوان فقط همین سه تارا برای میکرو استفاده کنن خیلی کمه که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاش دکتر خودم بود 

کسی شرایط منو داشته ؟ صبر کردن تا این کوچولو ها بزرگ بشن ؟ یا نه ؟

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
عزیزم خیلی ناراحت شدم..... خوب بررسی کردی؟ آخرین سونوت کی بود شاید زود سونوی قلب رفتی..... ایشالل ...

ممنونم آنا جون رشدش تو شش هفته مونده بود در صورتیکه بر اساس پریود باید هشت هفته بودم  

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
ممنونم ،به امید پروردگار به خواسته دلت برسی،بازم اگه سوالی بود درخدمتم 

فداتم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها من خیلی سوال دارم تو رو خدا هرکسی بلده کمک کنه استرس گرفتم  من امروز روز دهم پریود ...

فرشته جان وضعیتت خوبه, راضی نبودن دکتر سونو به خاطر کیست و نا هماهنگ رشد کردن فولیکولها بوده, الان 3 تاش خوبه ولی اونای دیگه حتما تا چند روز دیگه رشد میکنن و سایزشون مناسب میشه, قانون میکرو اینه که یک روز درمیون سونو بشی یه هفته ای که نیست! تو یک هفته به خاطر مصرف دارو خیلی اتفاقا می افته و باید حتما زود به زود بررسی بشی. من تجربه کیست رو نداشتم اما حتما روز پانکچر خارجش میکنن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

سلام خانووم ها.یه سوال مهم

نمونه اسپرم تا چند دقیقه تو دمای محیط زنده میتونه بمونه .اگه دقیق میدونید بگید ممنون میشم

آخه دیروز شوهرم نمونه رو که گذاشته بود بیرون اتاق تو قفسه ایی که باید میومدن میبردن یادشون رفته بود.خودم یهو دیدم.بعد منم عصبی شدم گفتم این دیگه به درد نمیخوره.چرا یادتون رفته و اینا که پرستاره گفت نه عیب نداره ما خودمون هم اول تو دمای محیط میزاریم تا مایع بشه.دکتر جنین شناس هم تو ریکاوری اومد بالا سرم  گفت نگران اسپرم بودی؟؟؟گفتم بله بیست دقیقه تو دمای محیط بوده.گفت عیبی نداره و اینا...میگم اینکه اومد توضیح داد نکنه واقعا عیب داشته اومده رفع و رجوع.نگران شدم حسابی

زنگ هم الان زدم بیمارستان گفتن نمیتونیم بگیم وضعیت جنین ها رو چون هنوز دقیق نیست

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

عزیزم من روز هفتم دو تا سایز ده داشتم....روز دوازده شد پنج تا.سایز های ۱۲ ۱۵ ۱۷ ۱۸ ۱۹ دیروز هم پانکچر داشتم چهار تا تخمک بالغ گرفتن ازم.یعنی اون پانزدهه هم تو سه روز بالای هجده شده.پس اصلا اصلا نگران نباش.هزار ملشالا تعدادش خوبه...کیستت هم اصلا جای نگرانی نداره.به خاطر داروه.زود رفع میشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی میگما اگه زمان میبره چرا پس این دکتره گف فردا دوباره بیا خب بهتر نبود میذاشت هفته ی اینده یعنی ...

خوب باید فواصل سونوهات کم باشه چون ممکنه بزرگها آزاد بشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون ممنون از راهنمایی خوبت اگر یه دست نباشه احتمال بارداری خیلی ضعیف می شه؟مثلاضخامت آندومتر ...

کلا یه دست بودن اندومتر نشونه ی پاکی رحم از وجود هر نوع پولیپ و میوم و .... هست
وقتی کسی اندومترش نا همواره اصولا یکی دو ماه بهش فرصت میدن
اگه اندومتر با کمک داروها یک دست شد که خب نشونه ی خوبیه
اگه نشد اصولا هیسترو میکنن تا اگه پولیپ و این مشکلات هست درمان بشه

با سونو میتونه در بهترین جا انتقال بده ، اما خود یه دست بودن اندومتر شاخصه ی مهمی هست
اصولا ازش نمیگذرن
مگر اینکه کسی هیسترو هم بشه و مشکلی نباشه ، در عین حال اندومترش هم غیر یکنواخت باشه
اینو انتقال بدن براش اما بهترین جای ممکن میذارن
هر چند اکثر دکترا انتقال رو بدون سونو انجام میدن

دارو برای نرمال کردنش همون استرادیول هست و پروژسترون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو