2777
2789
عنوان

من حق دارم یا مامانم 🤔🤔

204 بازدید | 11 پست

دوستان آبجی من شوهرش خسیسه ابجیم بهش میگه فلان چیزو بخر نمیخره یا کلی غر میزنه

از طرفی ابجیم آدم حسودیه و همیشه همه چیزشو با بقیه مقایسه می‌کنه 

اونوقت مامان من هر چییی که شوهرم میخره حتی چیزای ساده می‌ره می‌زاره کف دست ابجیم 😶

شاید بگید خوب به مامانت نگو متاسفانه نمیتونم نگم ، عقدیم و من خونه خودمونم هنوز 

حالا بگین حق دارم یا نه ؟ و اینکه راه حل چیه چیکار کنم با این مادر دهن لق 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

خب به مامانت بگو به خواهرت چیزی نگه....

ولی فکر نمیکنم خواهرت به تو هم حسادت کنه خواهر فرق می‌کنه تا آدمای اطراف....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب به مامانت بگو به خواهرت چیزی نگه....ولی فکر نمیکنم خواهرت به تو هم حسادت کنه خواهر فرق می‌کنه تا ...

بخدا مقایسه می‌کنه 

همیشه میگه خوشبحالت مثلا موهات بلنده و سالم برا من فلانع 

یا خوشبحالت درست خوبه 

خوشبحالت مادر شوهرت آدم خوبیه 

و جلو خودم شوهرامون مقایسه می‌کنه 

حالا شوهر من مالی ام نیست ولی تو این مورد از دومادمون بهتره

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
بازم در نهایت میگم باید به مادرت خیلی چیزهارو نگی حتی با وجود اینکه عقدی و هنوز خونه مامانت هزارتا ر ...

چجوری نگم 

مثلا برا تولدم از این باکسای ساعت و کیف و عطر  اینا گرفته بود رفته گفته 

بعد ابجیم گفت خوشبحالت برا تولد من هدیه نگرفته فلانی (شوهرش )

بازم در نهایت میگم باید به مادرت خیلی چیزهارو نگی حتی با وجود اینکه عقدی و هنوز خونه مامانت هزارتا ر ...

چجوری قایم کنم ازش ؟ 

چجوری نگم مثلا برا تولدم از این باکسای ساعت و کیف و عطر اینا گرفته بود رفته گفته بعد ابجیم گفت خوشب ...

قایمش کن

نشونش نده

یه جایی پیش دوستی کسی بزار تا وقتی میری خونه خودت

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بخدا مقایسه می‌کنه همیشه میگه خوشبحالت مثلا موهات بلنده و سالم برا من فلانع یا خوشبحالت درست خوبه خو ...

شاید باورت نشه ولی منم این چیزا رو به خواهرم میگم🤣🤣🤣 

البته خواهر من مجرده 

اونم بمن میگه خوشبحال تو که ازدواج کردی😐🤣 

ببین تنها کاری که میتونی بکنی اینه یا به مامانت نگی 

اگه هم گفتی بهش بگو به خواهرت نگه 

حرف تو کامل بزن بگو دوس ندارم ناراحت بشه 

شوهرش براش کادو نمیگیره شاید  ناراحت بشه از نقطه ضعف مادریش استفاده کن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بخدا مقایسه می‌کنه همیشه میگه خوشبحالت مثلا موهات بلنده و سالم برا من فلانع یا خوشبحالت درست خوبه خو ...

بگو من تازه عقدم انقدر خوشبحالت نگو اتفاقا خوشبحال تو که تو این دوره زندگیت دوام اورده

البته اسی ان شاءالله خوشبخترین باشی اما کلا پیش خواهرت که هستی تا شروع کرد تو هم بکوبش

مادرا که باید دلسوز باشن برا دخترشون... بگید چرا حرصش میدی... میخوای سکته کنه؟ 

شایدم چون از دامادتون خوشش نمیاد میخواد به طلاق بکشونه اون زندگی رو... 

ولی خبر نداره زندگی بعد از طلاق بهتر از این میتونه نباشه... 

چ خاهر رو مخی داری توعقدی و مسلما باید واست خرج کنه اونم میخاست چشاشو وا کنه زن یه ادم خسیس نشه که حالا با خوشبحالت گفتن و هرنیتی که داره گندبزنه به شرایط تو اسپند دود کن برا خودت چشم وزخم چشم فامیل وغریب نمیشناسه 

خیلی رو مخه خاهرت