2777
2789
عنوان

کیا میرن باشگاه⁉️ بیایید

54 بازدید | 4 پست

برنامه غذایی ام دارین؟

اخه چجوری برنامه غذاییو رعایت میکنین اون موقع بابد کل وعده های غذاییتون با غذای خونه متفاوت باشه ک خرجشم زیاده درسته؟؟

من برنامه غذایی نگرفتم چون ن چاقم ن لاغر 

فقط ناهار. رو پر پرتئین میخورم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرجو ول کن من رژیمم ۳ روز غذا نخوردم وقت نکردم برا خودم چیزی بپزم باید برا بچه یچی بپزی برا شوهر یچی ...

من تابحال رژیم غذایی نداشتم ولی واقعا از نظرم سخته 

خودشم میگن باشگاه بدون رژیم هیچ تاثیری نداره

من تابحال رژیم غذایی نداشتم ولی واقعا از نظرم سخته خودشم میگن باشگاه بدون رژیم هیچ تاثیری نداره

اره دیگه برای لاغری باید دوتاش کنار هم باشه سخت ترین رژیم هم که بگیری اگر ورزش نکنی جواب نمیده نمیخوات رژیم خاصی بگیری کالری شماری کن با برنامه ی زیره معادل غذاهاتو بزن روزانه ۷۰۰ کالری مصرف کن بعد به مرور کمتر کن ۵۰۰ کالری مصرف کن در روز سرخ شده حتی تفت داده هم نخور کبابی و ابپز بخور فقط زرده ی تخم مرغ باعث چاقی میشه نخور اصلا خرما باعث استپ وزنی میشه زیاد نخور صبحا دانه چیا بخور روزی ۱ ساعت ورزش لاغری کل بدن انجام بده تو مایکت یا پلی استور بزن برنامه ورزشی لاغری یکی که نظراتش مثبته دان کن انجام بده برنجو هفته ای یکبار کن ۸ قاشق فقط نون اندازه کف دست هویج بخور زیاد کاهو بخور زیاد فیبر دارن دلتو میگیره آب زیاد بخور من خودم اینجور ۱۰ کیلو تو یک ماه کم کردم