2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
آخ جون یکی پیدا شد منو درک کنه و بهم پیشنهاد شیرینی بده.به پژمان میگم شیرینی خامه ای بخر میگه دوستات ...

ثمین جون دور از شوخی واقعا برات خوب نیست خصوصا با توجه به آز تیروئیدت....

خدای نکرده بچه مشکل دار نمیخوایی که.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزا.من الان بیمارستانم.خدا رو شکر حالم خوبه.وقتی به هوش اومدم پرسیدم پرستار گفت چهار تا تخمک ...

خدارو شکر عزیزم.....

ایشالله همشون جنین عالی بشن واست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت Ninitopol عزیز دعا میکنیم

حالا ک اینطور شد من امروز ب همسر جان میگم شیرینی ناپلوئونی میخام ....ثمین ما بیشتر وقتا شیرینی خامه ...

بهار اونجوری که من باید عقده ای بشم برا بقیه ی شیرینی ها.من نسبت به شیرینی خامه ای جنون دارم خواهر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون دور از شوخی واقعا برات خوب نیست خصوصا با توجه به آز تیروئیدت.... خدای نکرده بچه مشکل دار ن ...

سعی میکنم کمش کنم فقط و فقط بخاطر بچم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانوما ی سوال .تویه ایران چیزی به نام pgs رویه جنین موقع میکرو انجام میدن؟یکی از دوستام که ساکن عمان ...

بله عزیزم....

انجام میدن هم پی جی اس هم پی جی دی.....

افسون جون اخیرا انجام داده......

بله عزیزم.... انجام میدن هم پی جی اس هم پی جی دی..... افسون جون اخیرا انجام داده......

مرسی آنا جون

وقتی آدم ی کیک خامه ای جلوشه مگه میتونه کم بخوره؟من نه خودت ؟

اگه جلوت باشه معلومه سخته برا همینه من شخصا برا اینکه اذیت نشم نمیخرم.....

چون باشه تا ذره آخرشو نخورم آروم نمیگیرم......

اگه راهمونم به قنادی بخوره چون همسرم میدونه چه قدر برام سخته دیدن و نخوردن از این جعبه کوچیکا برام میخره تا یه مدت ساپورت کنه....

وگرنه معلومه جلو چشت باشه واقعا سخته.....

هر چند من تو بارداریم و مراقبتهای قبلش میدیدمم نمیخوردم.....

بچه ها زیر گردنم روی سینه چند تا لک قرمز خارش دار افتاده مثل اگزما....ب خاطر داروهاست ب نظرتون؟

احتمال داره....

انا جان ...همون دکتر زنان ابن سینا گفتش ای یوای....البته گفت تا سه بار ای یو ای کنیم اگه نشد ای وی ا ...

اگه شرایط این باشه من شخصا توصیه نمیکنم.....

حالا یه بار جا داره اما سه بار من بودم نمیکردم.....

حالا ک اینطور شد من امروز ب همسر جان میگم شیرینی ناپلوئونی میخام ....ثمین ما بیشتر وقتا شیرینی خامه ...

مام دقیق اینکارو میکنیم دونه ای میخریم چون زیاد باشه من نمیتونم مقاومت کنم.....

من قول گرفتم امشب برا آخرین بار برام کیک خامه ای بخره .پژمانه خسیس میگه این یکبار رو میگیرم ولی دیگه تا عید حق نداری اسم کیک خامه ای رو بیاری.منم قبول کردم خخخخخ

سلام نازی جون عزیزم دکتر چوبسازو اگه بش بگی برا آی وی اف میری همون موقه بهت نوبت میده

سلام نیوا جون جدی میگی شما پیشش رفتین تاحالا من سه سال پیش ازش وقت گرفتم بهم نوبت سه ماهه دادچون مطبش خیلی شلوغه همسرم قبول نکرد برم پیشش الان خیلی پشیمونم هرچندالانم دکترم دکترخوبیه ولی ازمرکز مطمعن نیستم هرچی اونجامیام ومیرم یه نفروندیدم تاحالا مثبت شده باشه یه کم آدم روحیه بگیره

من قول گرفتم امشب برا آخرین بار برام کیک خامه ای بخره .پژمانه خسیس میگه این یکبار رو میگیرم ولی دیگه ...

عزیزمممممممم امشب بخور دیگه نخور تا روز تولد من و شیرینی نی نیم با کیک تولدم یجا میدم بهت نوش جان کنی😂😍

عزیزمممممممم امشب بخور دیگه نخور تا روز تولد من و شیرینی نی نیم با کیک تولدم یجا میدم بهت😂😍

وااااااااااااااااااااااااااای چشم.ای خدا ای خدا میشنوی قول دادا شیرینیه نینی و تولد رو باهم میخواد بده ها