2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربونت آنا جون پس بزارم پای اینکه میخوام مامان بشم😂😂سر خونه تکونی ک کردم خواستم زیر لباسشویی تمیز ...

خخخخخخخخخ.....

ایشاله.....

همه شون فدای سر خودت و همسرت و وروجکات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حال ظاهریم عالیه فقط رگ سینم به شدت باد کرده و درد شدید میکنه .تهوع ندارم اصلا.ولی دائم الضعفم الان ...

منم از اول تا حالا یه ذره علاعم ندارم حتی سینه هام ن دردی ن چیزی.منم فقط حس میکنم زود گرسنم میشه . خدا کنه این روزا زود بگذره منم قراره ۳۰ بهمن برم سونو عزیزم ایشالا نی نی دوتامون رشد کرده باشن واسه این ضعف میکنیم . منکه همش روز شماری میکنم خیلی سخته والا هیچ نمیگذره . دوس دارم یه بار دیگه زودتر برم سونو شوهرم نمیزاره میگه ضرر داره و اینکه سونو غربالگری رو دکتر گفته ۳۰ بهمن انجام بدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت آنا جون پس بزارم پای اینکه میخوام مامان بشم😂😂سر خونه تکونی ک کردم خواستم زیر لباسشویی تمیز ...

به همسرت بگو میخوام آمادگی پیدا کنی برا خرابکاریای وروجکمون....

بهش بگو اینا همش نشونس که بدونی از این به بعد کلی خرج رو دستت خواهیم گذاشت.....

من و وروجکم هی بازی میکنیم و خرابکاری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم...دیشب رفتم دکتر ک ضخامت 7 بود و دکتر گفت عالیه پس چرا تا یک هفته دیگه استرادیول و ا ...

خوب میخواد به ضخامت مطلوب برسی.....

نگران نباش.....

سلام عزیزا.من الان بیمارستانم.خدا رو شکر حالم خوبه.وقتی به هوش اومدم پرسیدم پرستار گفت چهار تا تخمک ...

خداروشکر که خوبی عزیزم.خوب بهت کارت جنین میدن نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم از اول تا حالا یه ذره علاعم ندارم حتی سینه هام ن دردی ن چیزی.منم فقط حس میکنم زود گرسنم میشه . خ ...

الهی آمین خداکنه هیچکس از درگاه خدا ناامید نشه و خدا همیشه پشت و پناهمون باشه..

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خانوما ی سوال .تویه ایران چیزی به نام pgs رویه جنین موقع میکرو انجام میدن؟یکی از دوستام که ساکن عمان هستش اونجا میخواد میکرو انجام بده و بهش گفتن همچین چیزی روی جنینشون براشون انجام میدن

سلام دوستان شوهرمن  مرداد ماه رویان که ازمایش اسپرم داد حرکت آ 6 و حرکت بی 12 بوده و مورفولوژی ...

عزیزم با این شرایط آی یو آی بعیده جواب بده.....

بازم ببینین دکتر چی صلاح میدونه.....

البته خوب غیر ممکن وجود نداره....

😂😂😂😂😂بخور ولی کم بخور ...خسیس هم نیست ب فکر شماست خانوووووووم

وقتی آدم ی کیک خامه ای جلوشه مگه میتونه کم بخوره؟من نه خودت ؟

عزیزم با این شرایط آی یو آی بعیده جواب بده..... بازم ببینین دکتر چی صلاح میدونه..... البته خوب غیر ...

انا جان ...همون دکتر زنان ابن سینا گفتش ای یوای....البته گفت تا سه بار ای یو ای کنیم اگه نشد ای وی اف

به نطرت یه بار شانسمو امتحان کنم؟