2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
من فردا سونو روز هفت سیکل دارم،،،خدا کنه اوضاع فولی هام خوب باشه،، ،بگم نگرانم،،،،دو ملیون و چهارصد ...

چرا امیدوار نشه انسان با امید زندست.انشالله فردا کلی فولی تپل داری خدا بزرگه انشالله سریع ننه میشی شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز از شدت درد و تهوع زياد براي هايپر شدن رفتم دكتر سونو كرد گفت تخمدان هات خيلي متورم و بزرگن ...

البته تا جایی که من میدونم و بقیه بچه های هایپری هم تجربه اش رو داشتن پر نمک باید باشه !!
علتش رو قبلا توضیح دادم

اما اگه از سدیم پتاسیم دادین و نرمال بود شاید لازم نباشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چرا امیدوار نشه انسان با امید زندست.انشالله فردا کلی فولی تپل داری خدا بزرگه انشالله سریع ننه میشی ش ...

مرسی مامان ثمین جون💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
امیدوارم نقشه های شوهرت عملی بشه.الان نگرانیو از خودت دور کن.اصلن مطمئن باش که میشه.شما مشکلتون چی ب ...

مرسی عزیزم،،،،من تقریبا سه ساله در اقدامم،،،والا مشکل خاصی نداریم،دو بار ای یو ای کردم،بار دوم تو هفته شش سقط شد،،،البته رشدش کم بود بتام هفتاد بیشتر نشد،،،،دکتر میگه بی علت،،،البته اندومترم هم لب مرزه،شش بیشتر نشده که دکتر قبلیم میگفت خوبه ولی این دکترم گفت برای لانه گزینی کمه،،،،خلاصه خودمو سپردم به خدا،،،، 

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
امنوره يعني ذخيرت خوبه ولي پريودت نامنظم ميشه   و هورمونها از هيپوفيز ترشح نميشن و باعث م ...

بعد درمانش جی هست. باید چکار کنم؟ آیا ای وی اف جواب ميده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

آزی جون عزیزم منکه با تخمک زیاد خداروشکر مشکلی واسم پیش نیومد قبل و بعدش کلی دوغ و سفیده تخم مرغ خوردم البته سینه مرغ هم خیلی خوبه . من چون مشکوک به هایپری بودم از چند روز قبل پانکچر شروع کردم به خوردن این چیزایی که گفتم ایشالا واسه شما هم مشکلی پیش نیاد خب چرا واست سرم نمیزنن که حالت بهتر بشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من نمیدونم این دکتری که من میرم چرا هیچ داروی مکملی یا تقویتی بهم نمیده شما از اول بارداری میخوردین؟ شاید دکترم رو عوض کنم و بهش بگم ایزوپرین بهم بده چون من خیلی به خودم کش و قوس میدم که باعث منقبض شدن شکم میشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من فردا سونو روز هفت سیکل دارم،،،خدا کنه اوضاع فولی هام خوب باشه،، ،بگم نگرانم،،،،دو ملیون و چهارصد ...

ایشالله خدا امید همسرتو ناامید نمیکنه و تورو هم یه مامان خوشحال و شاد و امیدوار میکنه که با همسرت کلی نقشه های خوشگل بکشین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی آنا جون من بازم سوال دارم. کلی استرس دارم.  یادته که بعد از تزریق گونال اف و اون ...

عزیزم ممکنه از عوارضش باشه.....

دکترت چک کرده قضیه رو؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دی اف ای چیه؟

عزیزم دی اف آی یا شکست دی ان ای اسپرم تستیه که از نمونه اسپرم میگیرن و میزان تیکه تیکه شدگی دی ان ای اسپرم رو میسنجن.....

اگه شکست بالا باشه کیفیت اسپرم و نهایتا جنینا پایین میاد......

مثل آز اسپرم حتما باید تو مراکز ناباروری انجام بشه!!!!!!

سلام صبحتون بخیر.بچه ها بنظرتون کدوم مرکز  دولتی تو تهران بهتره برا میکرو؟مهدیه خوبه بنظرتون؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من امروز از شدت درد و تهوع زياد براي هايپر شدن رفتم دكتر سونو كرد گفت تخمدان هات خيلي متورم و بزرگن ...

والا آزی جون من تجربه هایپری ندارم اما یادمه وقتی پردنیزولونمو شروع میکردم دکتر تاکید کرد که غذاهام بی نمک نهایتا کم نمک باشه که ورم نکنم.....

برا همین چون بعضیا برا هایپری گفتن پرنمک بعضیا کم نمک من همیشه رو چیزایی تاکید میکنم که شک و شبهه و دوگویی توش نباشه و همه دکترا روش اتحاد نظر داشته باشن.....

ظاهرا من از حرفهای لاله جون فهمیدم تا زمانی که عدم تعادل پتاسیم و سدیم مطرح نباشه بهتره این بحث نمک رو قاطی ماجرا نکنیم......

به همون آب و پروتئین و سفیده تخم مرغ اکتفا کرد چون در هر حال رژیمیه که مناسب هر کسیه.....

ممنونم سوگلی عزیزم بابت توضیحاتت.یعنی امیدوار باشم قلبش میتپه دیگه تموم دنیا هم شده میرم 

ثمین جون این بحث خونرسانیو جدی بگیر.....

یکی از دوستامون چند روز پیش نوشته بود که تو هفت ماهگی به خاطر انسداد شریان دردونسو از دست داده......

در ضمن میگفت ظاهرا قبل بارداری مشکل انعقادی نداشته اما بعد بارداری مشکل انعقادی انگاری پیدا کرده البته بررسی نشده بوده ظاهرا پس به دکترت بگو بررسی کنه که لازم باشه سلکسان بزنی......