روند درمانی تورک آنا ادامه:
خلاصه بعد عمل لاپرا که با هیسترو و خراش همراه بود وارد سیکل شدم و به لطف خدا و دعای دوستان جواب گرفتم.....
و اما داروهای سیکل......
چند ماه قبل شروع سیکل و لاپرا به خاطر داشتن ژن غلظت خون روزانه 1 قرص ب6 و هفتگی 1 آمپول ب12 و روزانه 1 فولیک اسید 5 و یه سری مکمل دیگه داشتم.....
بعد چند ماه چون هنوز وارد سیکل نشده بودم ب6 و ب12 با مولتی دیلی جایگزین شد!!!!!
خلاصه بعد لاپراهیسترو سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست همراه با ال دی شروع شد.....
راستی من چون همیشه خلط پشت حلق دارم گفتم حالا من با این سرم و پردنیزولون ایمنیم پایین نیاد و مشکل پیدا کنم که گفت اولا اینو بدون آی وی آی جی ایمنیو پایین نمیاره بلکه تنظیم میکنه، در مورد پردنیزولون هم گفت که این دزی که شما استفاده می کنین ایمنیو پایین نمیاره و برای پایین اومدن ایمنی دز خیلی بالایی لازمه و با این دزی که برای درمان داری فقط ایمنی کنترل میشه!!!
نظر متخصص حلق و گوش و بینی این بود که با توجه به سابقه رفلاکسم این خلط پشت حلق از همونه و برام پردنیزولون خوب نیست، برای اینکه بتونم پردنیزولون مصرف کنم بهم پنتاپرازول و یه داروی آلرژی تجویز کرد که دکتر زنانم گفت مشکلی نداره استفاده کنی.
دی ۹۴ شروع سیکل میکرو با ال دی و پردنیزولون و یه سری مکملا از قبیل {سلن پلاس (بابت تبخالم داد)، کیوتن، کلسی کر (به خاطر مصرف پردنیزولون)، فولیک اسید، ویتامین ای، مولتی دیلی (برای مشکل انعقادی)، آسپرینم چون سیکل قبل حین پری لک بینی داشتم تجویز نکرد، ال دی و استروژن (در صورت لک بینی استفاده کنم)}. خلاصه سیکل کوتاه با ال دی برای سومین میکرو شروع شد.
شروع پری، شروع تزریق آمپولای تحریک تخمکگذاری، از روز 2 پری تا سه روز روزی 1 عدد پردنیزولون، بعد تا 3 روز یه روز در میان 1 پردنیزولون، بعد قطع پردنیزولون، تجویز 36 عدد مریونال، 18 عدد فوستیمون، 4 عدد ستروتاید، 6 عدد آزیترومایسن، روزی 2 عدد استرادیول از روز 3 پری، (4پودر+2آب) مریونال از روز 3 تا 7 سیکل، (2پودر+1آب) فوستیمون از روز 3 تا 7 سیکل، ویزیت بعدی اضافه شدن مریونالها (5 پودر+3آب)، ادامه فوستیمون به روال قبلی، سونوی مجدد، تعیین وقت عمل، تزریق 2 عدد هاش سی جی مارک کوریومون (2 پودر+1آب)، پانکچر، 11 تخمک (10 تا عالی و 1 تخمک بی کیفیت)، به دلیل شرایط ضعیف اسپرم 6 جنین، 5 جنین عالی پرسلولی 4 روزه، 1 جنین بی کیفیت، تزریق 4 عدد سرم آی وی آی جی در بیمارستان آبان دو روز قبل انتقال، نیم ساعت قبل از انتقال جنین تزریق آمپول gcsf زیر جلدی و از بازو، انتقال 3 جنین 4 روزه پرسلولی بهمن ۹۴، فریز 2 جنین، بعد از ظهر روز انتقال از ساعت ۳ بعد از ظهر تا فردا صبح روز انتقال درد شدید استخوان، احتمالا از عوارض آمپول gcsf بود، داروهای بعد انتقال (روز ۲ و ۵ انتقال هاش سی جی، هر روز ۲ عدد آمپول پروژسترون و در صورت لک بینی شیاف سیکلوژست، ۱ عدد سلکسان، ۲ عدد استرادیول، فولیک، کلسی کر، مولتی دیلی، یک هفته بعد انتقال شروع روزی ۲ عدد پردنیزولون)، روز آز بتای اول ۱۴ انتقال، شکر خدا با بتای ۶۰۰ نتیجه +، بتای دوم ۱۳۰۰، بتای سوم ۳۴۰۰، تزریق دومین سری سرم ای وی آی جی (۳ عدد سرم)، سونوی قلب روز ۳۰ انتقال، شکر خدا قلب تشکیل شده بود و دردونم یکی یدونه بود، تجویز ویتامین بارداری و تجدید بقیه داروها، ......
بعد سونوی قلب به خاطر هماتون به خونریزی افتادم، دو شیاف سیکلوژست اضافه شده و سلکسان تا رفع لک قطع شد، خونریزی تبدیل به لک و لک بعد چند روز قطع، مجدد شروع سلکسان، شروع مجدد لک، قطع مجدد سلکسان، تکرار قطع و وصل لک، نهایتا قطع کامل سلکسان تا رفع هماتوم، رفع هماتوم در غربالگری اول و بعد غربالگری اول شروع مجدد سلکسان و جایگزینی پرولوتون هفتگی ۲۵۰ با آمپولهای پروژسترون در هفته ۱۲، قطع استرادیول در هفته ۱۳-۱۴، قطع شیاف سیکلو حدودا هفته ۱۵-۱۶، تزریق ۶ عدد بتامتازون در هفته ۲۹، قطع پرولوتون هفته ۳۱، ادامه سلکسان تا یه روز قبل عمل و شروع مجدد آن بعد از تایید دکتر زنان بابت بهبود زخم به مدت ۶ هفته بعد زایمان از زمان شروع اولین سلکسان.