2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
ياس جون عزيزم تا اونجا كه من ميدونم قرص فميبيون كه همون مشابه قرصي هست كه دكتر ثمين جون داده توي بار ...

ممنونم عزیزم حتما به دکترم میگم بنویسه. فعلا تهوع ندارم. اما ضعف زیادی دارم! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون من امروز رفتم پیش ی دکتر دیگه.تموم مدارکمو گذاشتم جلوش نگاه کرد گفت شما 6هفته ای ولی ساک بار ...

خب خدا رو شکر که یه دکتر فهمیده ارومت کرده
خدا رو شکر که امیدت رو پر رنگ تر کرده
فدات شم ترو خدا استرس نداشته باش عزیز دلم
برات دعا میکنیم همگی
امیدوارم جنینت پیروز بشه فداش بشم
بعد وقتی دنیا اومد ببر مطبش رو با جیش به گند بکشه :))))))))))))))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون دکتر امروزی بهم گفت دو تا شیاف بزن دوتا امپول پروژسترون.گفت آمپول پروزسترون به رشد جنین کمک ...

ثمین جون دکتر مهر افزا هم همین بود اعتقادش
میگفت امپول جذبش قوی تره و به موندن جنین کمک میکنه

من تصمیم داشتم در کنار دکتر ظهری یکی از دکترای مرکز مهر که تو شهر خودمون هست رو هم داشته باشم و اگه دکتر ظهیری برام هپارین و امپول پروژ نداد اون برام تجویز کنه

الان دیگه تو تصمیمم مصمم شدم

خیل خوشحالم که رفتی پیش یه دکتر دیگه
توکل به خدا
ان شاء ا... میبینی قلب فرشته ات رو عزیز دلم

ثمین جان ببین روزی 12000 ذکر یا علی بگو به 4 روز نرسیده حاجت روا میشی اگه صلاحت باشه و خواست خدا باشه
درسته که باید تو مسجد باشه اما تو تو خونه بگو
حدودای 2 ساعت وقت میبره
کند تر بگی حدودا 3 ساعت
خیلی مجربه فدات شم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
راستش هر روز که میگذره بیشتر از این دکتر بدم میاد و احساس میکنم نظرم و حسم درست بوده نسبت بهش!! انا ...

لاله جون خدا میدونه من از شنبه ساعت 6تا یکشنبه ساعت 3بعدظهر چی کشیدم حتی 1 ثانیه هم اشکم بند نیومد.پژمان قاطی کرده بود حرف نمیزد نفهمیدم چطور دلش اومد اونقدر انرژی منفی رو یکباره بهم بده.اصلا برفرض خوب نیست بهتر نیست سعیتو بکنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون لکه بینی نداشتم پس الان شیاف رو استفاده کنم؟؟؟ دکترم گفت از 10 هفته شیاف بزن ولی من برا ...

عزیزم بله شیافتو بزن اگه بدنت خوب پیش رفت ادامه میدی نه که لازم شد آمپول میزنی.....

عزیزم حداقلش نیم ساعته اما هر چه قدر بمونی بهتره من بعضا تا دو ساعتم میموندم اما نیم ساعتم کافیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب خدا رو شکر که یه دکتر فهمیده ارومت کرده خدا رو شکر که امیدت رو پر رنگ تر کرده فدات شم ترو خدا ا ...

الهی آمین.ممنون بابت دعاتون خیلی خوبید همتون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آفرین ثمین جونم. ان شالله با مولتی ویتامینی که دکتر داده حالت بهتر میشه. راستی اگه ضرر نداره منم است ...

عزیزم اگه کمتر بشه احتمالا دکترت با تجویز آهن جبران کنه.....

دکتر من ایزی آیرن تجویز کرد که عوارض یبوستم نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جون دکتر مهر افزا هم همین بود اعتقادش میگفت امپول جذبش قوی تره و به موندن جنین کمک میکنه من ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت چشم حتما میگم/اتفاقا دوستام تویه ی تاپیک دیگه ختم یا علی رو برام برداشتن تا برم دکتر دومی و برگردم و خداروشکر امیدوارم کرد.فقط ی چیز من روزی 3تا شیاف 400میزدم که میشه 1200تا و ی امپول 50که جمعا میشد 1250 .حالا دوتا امپول میشه 100 +2تا شیافم میشه 800 که دوزش شد 900 نظرت چیه در مورد کم شدن دوز پروژسترون.چه کنم.لک بینی نداشتم ولی امروز ی کم بود ولی خیلی کم دردم ندارم

انا جون تو این سیکل که ده تا تخمک داشتی چه داروهایی داشتی ؟و اگه زحمت نیست دوزشون رو بگو 

عزیزم من سونوی روز اول که رفتم برام از روز سوم ۴ تا مریونال و دو تا فوستیمون تجویز کرد.....

سونوی بعدی فکر کنم روز ۸ بود از اون به بعد شدن پنج تا مریونال و ۲ تا فوستیمون.....

ستروتایدمم فکر کنم از همین روز شروع شد....

دقیق الان یادم نیست.....

ولی ستروتاید سه تا داشتم.....

بذار مراحل درمانمو چک کنم قسمت داروهارو برات بذارم.....

روند درمانی تورک آنا ادامه:

خلاصه بعد عمل لاپرا که با هیسترو و خراش همراه بود وارد سیکل شدم و به لطف خدا و دعای دوستان جواب گرفتم.....

و اما داروهای سیکل......

چند ماه قبل شروع سیکل و لاپرا به خاطر داشتن ژن غلظت خون روزانه 1 قرص ب6 و هفتگی 1 آمپول ب12 و روزانه 1 فولیک اسید 5 و یه سری مکمل دیگه داشتم.....

بعد چند ماه چون هنوز وارد سیکل نشده بودم ب6 و ب12 با مولتی دیلی جایگزین شد!!!!!

خلاصه بعد لاپراهیسترو سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست همراه با ال دی شروع شد.....

راستی من چون همیشه خلط پشت حلق دارم گفتم حالا من با این سرم و پردنیزولون ایمنیم پایین نیاد و مشکل پیدا کنم که گفت اولا اینو بدون آی وی آی جی ایمنیو پایین نمیاره بلکه تنظیم میکنه، در مورد پردنیزولون هم گفت که این دزی که شما استفاده می کنین ایمنیو پایین نمیاره و برای پایین اومدن ایمنی دز خیلی بالایی لازمه و با این دزی که برای درمان داری فقط ایمنی کنترل میشه!!! 

نظر متخصص حلق و گوش و بینی این بود که با توجه به سابقه رفلاکسم این خلط پشت حلق از همونه و برام پردنیزولون خوب نیست، برای اینکه بتونم پردنیزولون مصرف کنم بهم پنتاپرازول و یه داروی آلرژی تجویز کرد که دکتر زنانم گفت مشکلی نداره استفاده کنی. 

دی ۹۴ شروع سیکل میکرو با ال دی و پردنیزولون و یه سری مکملا از قبیل {سلن پلاس (بابت تبخالم داد)، کیوتن، کلسی کر (به خاطر مصرف پردنیزولون)، فولیک اسید، ویتامین ای، مولتی دیلی (برای مشکل انعقادی)، آسپرینم چون سیکل قبل حین پری لک بینی داشتم تجویز نکرد، ال دی و استروژن (در صورت لک بینی استفاده کنم)}. خلاصه سیکل کوتاه با ال دی برای سومین میکرو شروع شد. 

شروع پری، شروع تزریق آمپولای تحریک تخمکگذاری، از روز 2 پری تا سه روز روزی 1 عدد پردنیزولون، بعد تا 3 روز یه روز در میان 1 پردنیزولون، بعد قطع پردنیزولون، تجویز 36 عدد مریونال، 18 عدد فوستیمون، 4 عدد ستروتاید، 6 عدد آزیترومایسن، روزی 2 عدد استرادیول از روز 3 پری، (4پودر+2آب) مریونال از روز 3 تا 7 سیکل، (2پودر+1آب) فوستیمون از روز 3 تا 7 سیکل، ویزیت بعدی اضافه شدن مریونالها (5 پودر+3آب)، ادامه فوستیمون به روال قبلی، سونوی مجدد، تعیین وقت عمل، تزریق 2 عدد هاش سی جی مارک کوریومون (2 پودر+1آب)، پانکچر، 11 تخمک (10 تا عالی و 1 تخمک بی کیفیت)، به دلیل شرایط ضعیف اسپرم 6 جنین، 5 جنین عالی پرسلولی 4 روزه، 1 جنین بی کیفیت، تزریق 4 عدد سرم آی وی آی جی در بیمارستان آبان دو روز قبل انتقال، نیم ساعت قبل از انتقال جنین تزریق آمپول gcsf زیر جلدی و از بازو، انتقال 3 جنین 4 روزه پرسلولی بهمن ۹۴، فریز 2 جنین، بعد از ظهر روز انتقال از ساعت ۳ بعد از ظهر تا فردا صبح روز انتقال درد شدید استخوان، احتمالا از عوارض آمپول gcsf بود، داروهای بعد انتقال (روز ۲ و ۵ انتقال هاش سی جی، هر روز ۲ عدد آمپول پروژسترون و در صورت لک بینی شیاف سیکلوژست، ۱ عدد سلکسان، ۲ عدد استرادیول، فولیک، کلسی کر، مولتی دیلی، یک هفته بعد انتقال شروع روزی ۲ عدد پردنیزولون)، روز آز بتای اول ۱۴ انتقال، شکر خدا با بتای ۶۰۰ نتیجه +، بتای دوم ۱۳۰۰، بتای سوم ۳۴۰۰، تزریق دومین سری سرم ای وی آی جی (۳ عدد سرم)، سونوی قلب روز ۳۰ انتقال، شکر خدا قلب تشکیل شده بود و دردونم یکی یدونه بود، تجویز ویتامین بارداری و تجدید بقیه داروها، ......

بعد سونوی قلب به خاطر هماتون به خونریزی افتادم، دو شیاف سیکلوژست اضافه شده و سلکسان تا رفع لک قطع شد، خونریزی تبدیل به لک و لک بعد چند روز قطع، مجدد شروع سلکسان، شروع مجدد لک، قطع مجدد سلکسان، تکرار قطع و وصل لک، نهایتا قطع کامل سلکسان تا رفع هماتوم، رفع هماتوم در غربالگری اول و بعد غربالگری اول شروع مجدد سلکسان و جایگزینی پرولوتون هفتگی ۲۵۰ با آمپولهای پروژسترون در هفته ۱۲، قطع استرادیول در هفته ۱۳-۱۴، قطع شیاف سیکلو حدودا هفته ۱۵-۱۶، تزریق ۶ عدد بتامتازون در هفته ۲۹، قطع پرولوتون هفته ۳۱، ادامه سلکسان تا یه روز قبل عمل و شروع مجدد آن بعد از تایید دکتر زنان بابت بهبود زخم به مدت ۶ هفته بعد زایمان از زمان شروع اولین سلکسان.

بچه ها كيا اينجا قبل از شروع سيكل آمپول دكاپپتيل داشتن؟

پر پر جان سیکل میکرو دو نوعه
یکی اگونیست یکی انتاگونیست
اونایی که دکا پپتیل دارن ، سیکلشون اگونیسته
شما چون عدد ذخیره ات کمه دکتر برات اینو در نظر گرفته تا مهار کمتری بشه هورمون ال اچ

سلام دوستان من پنج روزه انتقال دادم دعاکنید برام

انشالله خبر بتای مثبت و تپلتو بیای بدی عزیزم

سلام مجدد،من همین الان دارم میرم برای انتقال براااام دعااااااااااااا کنید لطفا 

به سلامتی عزیزم......

ایشالله دو هفته دیگه برای یه بتای تپل بدرقت کنیم......