2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
نه.فقط آزمایش اسپرم.مشکل نهان بیضگی داشته.و مشکل نهان بیضگی دیگه تعداد اسپرمشون بالا نمیره.

ان شالله بزودی خدا دلتونو شاد میکنه عزیزم. بازم پیگیر باشین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سها جون ممكنه جز موردهاي امنوره ثانويه باشي عزيزم

یعنی چی این آمنوره؟ثانویه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
هیچیم مثل ی آدم نرمال نیست که.این از رشد جنینم اینم از تهوع

عزيزم اول دعا ميكنم سال ديگه همين زمان وروجكت تو بغلت باشه، يه پيشنهاد بهت ميدم، البته من تجربه ندارم و فقط تجربه دوستم رو برات ميگم، دوست من از اول بارداريش ساك حاملگيش كم رشد كرد، وقتي هم قلب ني ني ديده شد بازهم سن حاملگي با جنين يكي نبود و دكترش گفت بايد ختم حاملگي اعلام بشه، دوستم مثل تو مامان قويه، با اون وضعيتش شايد ده تا دكتر مختلف رفت تا يكي از دكترها متوجه شد يكي از شريانهاي جفت به جنين بسته است و خوب خونرساني نميكنه به همين دليل جنين سن واقعيش رو نداره، هپارين و چندتا آمپول ديگه زد، هفته سي دچار زايمان زودرس شد ولي ني ني چون مقاومت مامانش رو ديد، موند و الان شش ماهشه. پس محكم باش ثمين جان، البته بازهم ميگم نميدونم شرايط شما و دوستم شبيه هست و يا نه ولي پيش چندتا دكتر برو و مقاومتت رو نشون ني ني جان بده

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
الهی آمین.ممنون بابت دعاتون خیلی خوبید همتون

عزیزممممم خیلی خوشحال شدم،،،،اسم نی نی ثمین از امروز جوجه مبارزه،،،،،هممون یه عالمه انرژی مثبت میفرستیم براش جیگر طلا روو،،،  

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من فردا سونو روز هفت سیکل دارم،،،خدا کنه اوضاع فولی هام خوب باشه،، ،بگم نگرانم،،،،دو ملیون و چهارصد فقط پول آمپول این هفت روزم شده،،،،پولش به کنار دلم برای امیدواری شوهرم میسوزه،،،،همش داره نقشه میکشه،، میگه اتاقشو اینجوری کنیم،،،،لباس اون جوری بخریم،،،هر چی هم میگم زیاد امیدوار نباش گوش نمیده،،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام به همگی

آنا جون من بازم سوال دارم. کلی استرس دارم. 

یادته که بعد از تزریق گونال اف و اون اسپری suprecur، تخمک ها خیلی رشد نکرد و سیکل کنسل شد! حالا من دو ماه هست که پریود نمیشم🙁🙁🙁. خیلی حالم بده. تو اینترنت سرچ کردم میگه که از عوارض جانبیه بوسریلین یکی حالت شبه یائسگی هست.... خدایا !!!!! یعنی حالا چی میشه؟؟؟؟ ممکنه دوباره نرمال بشه اوضاع؟

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
لی لی جان خیلی ممنونم از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتی و خدارو سپاس که به سلامتی خودت تخمک های خوب ...

عزیزم من ادامه درمانم رو اهواز انجام دادم....از دوستانی که تجربه با این پزشکها دارند کمک بگیرین

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
آره لاله جون از این مکمک خارجیها اسمش درست یادم نیست انگار فرتیل آید بود و یکی دیگه روزی 2 تا 3 تا م ...

عزیزم درست میگی
من دکترم از زمان شروع داروها و امپول ها ، اسپرین رو شروع میکنه عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من دکترم دوجا بهم معرفی کرده یکی بیمارستان زینبیه شیراز که واسه اولین بار هزینه ها رو تحت پوشش میده ...

عزیزم یکی از بچه های اینجا مرکز مادر و کودک میرفت
انگار یه بار تو پست هاش خوندم اگه کسی زیر 40 سال باشه و بچه نداشته باشه، هزینه پانکچر براش حدودا 1500 میشه

حالا اگه اون دستمون ببینه حتما میاد و بیشتر برات توضیح میده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من فردا سونو روز هفت سیکل دارم،،،خدا کنه اوضاع فولی هام خوب باشه،، ،بگم نگرانم،،،،دو ملیون و چهارصد ...

عزیزم ان شالله همون میشه که همسرت میگن. منم اون لحظه که بی بی چک میزدم  بهمسرم گفتم امیدوار نباش منفیه. اما اون گفت مطمئنم مثبته! وقتی بی بی چک هاله انداخت فکر کردم چشمام البالوگیلاس میچینه! خدا بخواد بهت میده. خودتو بسپار بخدا.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من فردا سونو روز هفت سیکل دارم،،،خدا کنه اوضاع فولی هام خوب باشه،، ،بگم نگرانم،،،،دو ملیون و چهارصد ...

امیدوارم نقشه های شوهرت عملی بشه.الان نگرانیو از خودت دور کن.اصلن مطمئن باش که میشه.شما مشکلتون چی بود؟

دوستان من مطالب چند صفخه پیج خوندم دلم نیومد این مسئله رو عنوان نکنم...من قبل شروع سیکلم رفتم پیش دک ...

لیلی جون چقدر خوشحالم که 11 تا تخمک  داشتی فدات شم
البته دکتر نصر دکتر کاملا به روزی هست و همیشه هم چند تا از جدیدترین مقاله ها رو تو مطبش داره و اگه کسی سوالی بپرسه و قانع نشه با همون مقاله های به روز جواب میده به بیمار تا قانعش کنه

فقط نمیدونم چرا به شما گفت اهدایی!!
دکتر نصر کلا بیماراش اکثرا افرادی هستن که عدد ذخیره کم دارن!!
من دوستی دارم که عدد ذخیره 0.4 داشت ، یا 0.7
ولی نگفت برین اهدایی!
شما مگه عدد ذخیره ات چند بوده فدات شم؟

عزیزم یکی از بچه های اینجا مرکز مادر و کودک میرفت انگار یه بار تو پست هاش خوندم اگه کسی زیر 40 سال ...

مادر کودک شیراز؟آخه دکتره بهم گفت رو ۸ملیون حساب کن.میگم این به امید خدا تا حامله شدنه بعدش دوباره ایشالا هزارتا خرجه