2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
عزیزم خوب اطلاعات ریز در مورد پی هاش و ..... رو من اشراف ندارم اینارو لاله و بقیه دوستان کمک میکنن.. ...

پ هاش خوبه
فقط یه مقدار تجمع اسپرم دارن (چسبندگی اسپرم) که اونم برای میکرو مشکل ساز نیست
با توجه به اینکه تعداد اسپرما خوبه خیلی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دقیق نمیدونم شاید لاله بهتر بتونه کمک کنه.....

ایزی ایرون برای مشکل فقر اهن تجویز میشه تو بارداری هم خوردنش مشکلی نداره

یاس جون مقدار گلبول سفید نرماله؟

الان چند هست هماتوکریت؟
تو بارداری بالای 33 باشه نرماله
تو بارداری یه مقدار کم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امیدوارم منو یادتون باشه اسفند پارسال تو شریعتی آی وی اف کردم که نشد امسال دکترم رو عوض ...

خیلی متاسفم عزیزم
خیلی سخته

امیدوارم خدا قدرت و صبر بده بهتون و با دقت بیشتر سری بعد مسیر ور ادامه بدین
عزیزم دی اف آی خیلی مهم
حتما و حتما برای سری بعد 6 ماه قبل از شروع سیکل ، تغذیه رو اصلاح کنین و مکمل های مناسب مصرف کنین
قبل از ورود به سیکل هم دوباره دی اف ای رو چک کنین تا مطمئن بشین که اصلاح شده

دی اف ای خیلی رو کیفیت جنین موثره

مادر کودک شیراز؟آخه دکتره بهم گفت رو ۸ملیون حساب کن.میگم این به امید خدا تا حامله شدنه بعدش دوباره ا ...

اره اونجا هزینه اش همینه
اما یکی از بچه ها گفت برای بچه ی اول و سن خانوم زیر 40 سال انگار شرایط ویژه هست
کاش یادم بود کدوم دوستمون بودن که این حرف رو زدن

دی اف ای چیه؟

یه تست هست رو اسپرم انجام میدن تا مقدار شکست دی ان ای اسپرم رو پیدا کنن
اگه زیر 15 باشه نرماله 

اره اونجا هزینه اش همینه اما یکی از بچه ها گفت برای بچه ی اول و سن خانوم زیر 40 سال انگار شرایط ویژ ...

کاش . این شرایطو دارم.اونجا هم واسه۷اسفند نوبت گرفتم اما میخوام یسر زینبیه که دولتی هست هم برم.اگر ۴تومنی هم بشه باز راضیم برم مادرکودک بیشتر سختمه حیفم میاد.هیچوقت فکر نمیکردم کارم به اینجاها بکشه و این خرجا پام باشه

ایزی ایرون برای مشکل فقر اهن تجویز میشه تو بارداری هم خوردنش مشکلی نداره یاس جون مقدار گلبول سفید ...

برای من آزمایشی که انجام دادم مطمئنم قبل از لک لانه گزینی بود. یعنی اونموقع باردار نبودم الان عکس cbc رو میذارم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

من امروز از شدت درد و تهوع زياد براي هايپر شدن رفتم دكتر سونو كرد گفت تخمدان هات خيلي متورم و بزرگن يكماه طول ميكشه تا به حالت اول برگردن. فقط خيلي جالب بود كه گفت نمك غذات رو كم كن.  گفت كي گفته دوغ و غذاي پرنمك بخوري!!؟برگه بيمارستان رو بهش نشون دادم گفت اشتباه گفتن. 

خدايا همه ي مريض ها رو از دست اين دكتر ها و پرستارهاي بي دقت و بي توجه و بي مسووليت نجات بده

یعنی چی این آمنوره؟ثانویه؟ 

امنوره يعني ذخيرت خوبه ولي پريودت نامنظم ميشه  

و هورمونها از هيپوفيز ترشح نميشن و باعث ميشه اف اس اچ ال اچ بره بالا

انشالله كه شما مشكلي نداري دوستم🙏🌹

من امروز از شدت درد و تهوع زياد براي هايپر شدن رفتم دكتر سونو كرد گفت تخمدان هات خيلي متورم و بزرگن ...

ان شاءالله که هرچه زودتر خوب بشی وای من دیگه از دست دکترا کلافه شدم فکر کنم همه سوادشون برمیگرده به همون سالهای دانشگاه

خدایا شکرت😙
بعد چی شد؟موفقیت آمیز بود؟راضی بودی که اونجا رفتی؟خواهشن برام بگو از مراکز آموزشی میترسم.خیلی تو نوب ...

نوبت؟نه بابا دکتر نامه داد بردم فرداش پانکچر شدم .اره عزیزم این نینیه توی دلی رو از همون مرکز آموزشی اوردم خونه.بخدا ترس نداره اتفاقا مراکز خصوصی چون بیشتر پول حرف اصلی رو میزنه درصد مثبت کمتره به نظرم حداقل بار اول و دوم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم اول دعا ميكنم سال ديگه همين زمان وروجكت تو بغلت باشه، يه پيشنهاد بهت ميدم، البته من تجربه ندار ...

ممنونم سوگلی عزیزم بابت توضیحاتت.یعنی امیدوار باشم قلبش میتپه دیگه تموم دنیا هم شده میرم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزممممم خیلی خوشحال شدم،،،،اسم نی نی ثمین از امروز جوجه مبارزه،،،،،هممون یه عالمه انرژی مثبت میفرس ...

الهی من فدایه تک تکتون بشم.جوجه ی مبارز دست بوس تک تکتونه