2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
مرسی عزیزم،،،،من تقریبا سه ساله در اقدامم،،،والا مشکل خاصی نداریم،دو بار ای یو ای کردم،بار دوم تو هف ...

عزیزم آندومتر کم میتونه علت سقط یاشه.....

یادمه من ویزان میخوردم از دکترم پرسیدم نیازه جلوگیری داشته باشم و بارداری با خوردن ویزان ممکنه؟

گفت چون ویزان ضخامتت رو پایین میاره شانس بارداری پایین میاد ولی غیرممکن نیست اما بهتره باردار نشی چون ریسک سقط بالاست.....

شاید علت سقطت این بوده.....

کاش علت سقطت رو حتما بررسی کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام صبحتون بخیر.بچه ها بنظرتون کدوم مرکز  دولتی تو تهران بهتره برا میکرو؟مهدیه خوبه بنظرتون؟

عزیزم من اطلاعاتی در مورد مراکز دولتی ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی

عزیزم دوستات زیادی هستن که مراکز دولتی میرن بیان حتما راهنماییت میکنن......

عزیزم آندومتر کم میتونه علت سقط یاشه..... یادمه من ویزان میخوردم از دکترم پرسیدم نیازه جلوگیری داشت ...

عزیزم دکتر قبلیم گفت اصلا یک بار سقط نیاز به پیگیری نداره تازه مال تو هم جز بارداری شیمیایی حساب میشه چون بتا تا هفتاد بیشتر نرفته،،،کلا اون دکتره منو خیلی عقب انداخت از همه چی،،،،الان امیدم به این میکروست،اگه خدایی نکرده نگرفت دیگه کل آزمایش های ایمنی انتقادی و میدم،،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

خانم ها امروز سونو روز هفتمه سیکل میکرومه،باید چند تا فولی داشته باشم که اوضاع خوب باشه؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خانم ها امروز سونو روز هفتمه سیکل میکرومه،باید چند تا فولی داشته باشم که اوضاع خوب باشه؟؟؟

پریا جان فک نکنم درست تعدادش مشخص باشه اخه برا من گفتن 7 یا 8 تا ولی روز پانکچر 25 تا گرفتن!

پریا جان فک نکنم درست تعدادش مشخص باشه اخه برا من گفتن 7 یا 8 تا ولی روز پانکچر 25 تا گرفتن!

واقعا،،،،دکترم گفت این سونو مهمترین سونوست،،، احتمالا بر اساس این بقیه دارو ها رو میده،،امیدم به خداست که همه چی خوب باشه،، من ذخیرم  لب مرزه،اضافه وزن هم دارم،، میترسم خیلی

انا جون تو بارداری چجوری میشه فهمید که غلظت خون داریم؟ 

والا نمیدونم احتمالا با تست سی بی سی و هموسیستئین و.....

واقعا،،،،دکترم گفت این سونو مهمترین سونوست،،، احتمالا بر اساس این بقیه دارو ها رو میده،،امیدم به خدا ...

اصلا استرس نداشته باش خدا بزرگه انشاله همه چی عالی پیش میره

اصلا استرس نداشته باش خدا بزرگه انشاله همه چی عالی پیش میره

مرسی عزیزم،ایشالا برای تمام منتظرا و مامانا همه چی عالی پیش بره🙏💖💖💖

ثمین جون این بحث خونرسانیو جدی بگیر..... یکی از دوستامون چند روز پیش نوشته بود که تو هفت ماهگی به خ ...

چطوری جدی بگیرم آنا جون.به دکتر خودم که تا حرف میزنم میگه ختم بارداری و بیا سونو.الان به نظرت قرصی چیزی هست من بخورم کمکم کنه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....