2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
سلام به همه دوستان و آنا جان عزیزم  ،من وقتی رفتم پیش دکتر گفت برای سیکل انتقال جنین فریز برای ...

عزیزم اصولا باید بدن چون آندومتریوز رو یه کم غیر فعال میکنه اما برا من دکتر زنانم توصیه کرد ندن چون ذخیرم پایین بود.....

حالا نمیدونم استدلالش درست بود با نه ولی خوشبختانه چکاپ آخری که برا آندومتریوز داشتم شکر خدا هنوز عود نکرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي خوبم انشالله بهترينها براي تك تك تون پيش بياد العي دل هممون شاد بشه منم بخاطر ميگرن شديد ...

عزیزم دیگه چیزی نمونده..

خدایا شکرت که دوستامو یکی یکی مامان میکنی و دردونه هاشونو صحیح و سالم میدی بغلشون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوره اول منوگان و گونال و ستروتاید بود, دوره دوم پرگووریس که دکترم میگفت این قویترین داروه اما بازم ...

عزیزم شرایط همسرت چطوره؟

دی اف آی و کاریوتایپش چی؟

دکتر تهرانم پیورگان بهم داد,نی نی ام سقط نشد به توی 31 هفته اورژانسی چون انسداد مامل داشتم و ضربان ق ...

منم میخواستم اینو بگم که باید تو بارداریت داروی ضد انعقاد میداشتی چون بحث شریانها بیشتر به همون بحث خونرسانی مربوطه......

بعد سزارینت رحمت بررسی شده؟

چون بعضا سزارین بد میتونه علت ناباروری بشه......

حتما یه هیسترو انجام بده اگه ندادی!!!!!

راستش هر روز که میگذره بیشتر از این دکتر بدم میاد و احساس میکنم نظرم و حسم درست بوده نسبت بهش!! انا ...

دقیقا.......

خداییش دکتر منم از این نظر خیلی خوبه......

نمیگم بی قصوره.....

یا ممکن نیست به بد خلقیش بخوری.....

اما لااقل اکثر مواقع با آرامش و حوصله به حرفم گوش میکرد.....

وقت میذاشت.....

دقت میکرد.....

همه نکاتو یادداشت میکرد.....

آره بود زمانی که حالا به هر دلیلی یا خستگی یا ناراحتی یه روز حالش خوب نباشه و بی حوصله باشه اما اخلاق عمومیش خیلی خوب بود و مهربون و با حوصله بود......

لااقل از دید خودش سعی میکرد همه کار واست بکنه....

بروزتر بود اما مهمترین چیز یعنی روانشناسی بیمارو از خیلی از دکترا بیشتر میدونست......

تو بدترین شرایطم بهم آرامش داد.....

هیچ وقت اون شبو یادم نمیره که خونریزی کردم و زنگ زدم بیمارستان و بهش زنگ زدن و رو پخش گذاشتن و خودش با صدای خودش همه چیو بهم توضیح داد و آرومم کرد....

مگه دکتر میتونه به این راحتی به یه باردار ختم بارداریو اعلام کنه؟

اونم برا امثال ماها که جونمونو پای این قضیه گذاشتیم؟

سلام بچه ها من فرداساعت ده صبح انتقالمه دیروز و پریروز ساعت 8شب آمپول پروژسترونموزدم امروزم باید ساع ...

عزیزم به سلامتی باشه انتقالت و به زودی جشن مامان شدنت رو بگیریم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دقیقا....... خداییش دکتر منم از این نظر خیلی خوبه...... نمیگم بی قصوره..... یا ممکن نیست به بد خل ...

والا آنا جون میدونی کهچقدر این پروسه درمانمون چقدر دردناک و سخته و آدم ناخوداگاه دل نازکم میشه نمیدونم انصافش کجا بود این دکتر جان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بالاخره نامه اعمالمو گرفتم امروز و حسابی غمگین شدم..روز برفی با این شرایط رفت و آمد که چقدر سخت ...

عزیزم 6 تا خوبه که فدات شم
عدد ذخیره ات جند بود؟
داروهاتم تا جایی که یادمه منوپیور و ستروتاید بودن که اونا هم خوبن که

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من پنج روزه انتقال دادم دعاکنید برام

عزیزم ایشالله ده روز دیگه سند مامان شدنت مهر تایید بخوره با یه بتای تپل مپل......

مرسی عزیزم ازراهنماییت چشم حتما میگم/اتفاقا دوستام تویه ی تاپیک دیگه ختم یا علی رو برام برداشتن تا ب ...

عزیزم دز آمپول و شیاف رو با هم مقایسه نکن اصلا.....

عزیزم نه نمیدونم چیه من ایزوپرین داشتم شاید یه چیزی معادل اونه لاله بیاد بهتر میتونه کمکت کنه..... ...

برا اونایی که انقباض دارن میدن
البته معادل ایزوپرین نیست اما شبیه همون عمل میکنه

عزیزم دز آمپول و شیاف رو با هم مقایسه نکن اصلا.....

یعنی همین وضعیت خوبه؟2تا شیاف +2تا امپول؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برا اونایی که انقباض دارن میدن البته معادل ایزوپرین نیست اما شبیه همون عمل میکنه

ولی من هیچ انقباض و دردی ندارم

منم امروز روز 14 اناقالم بود آزمایش بتا دادم منفی شد عددش زیر 1 بود,اما به دکترم که اطلاع دادم گفت د ...

عزیزم متاسفم واقعا
خیلی سخته درک میکنم

گلم داروهات چی بودن؟ تخمک چند تا گرفتن که فقط یه دونه جنین شد ؟

یعنی همین وضعیت خوبه؟2تا شیاف +2تا امپول؟

آره خوبه......

۲ تا آمپولو با هم بزن مثل من شیافارم جدا هر ۸ ساعت قبل و بعد آمپولت استفاده کن.....