2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ثمین جون اتفاقا اینکه حامله شدی این خیلی هم خوبه نشون میده امادگی بارداری داری بذار هفته ی بعد تکل ...

لاله جون من با 3تا شیاف و 1دونه امپول حس میکنم وضعیتم بهتر بود ولی دکتر دیروز معتقد بود شیاف فقط جلویه سقط رو میگیره و امپول به رشد کمک میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جان عزیزم یعنی سینافکت بدرد نمیخوره؟! وای چیکار کنم دکترم اصلا تلفن جواب نمیده منم داروهامو گرف ...

نه فدات شم نگفتم به درد نمیخوره
اما اصولا دکتری که داروی خارجی مینویسه ، داروی ایرانی رو قبول نداره
از این نظر گفتم بهتر بود هماهنگ کنی قبل از خریدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام مجدد،من همین الان دارم میرم برای انتقال براااام دعااااااااااااا کنید لطفا 

5 صلوات 

به حق مادری که تا قیامت پای گهواره پسرش حضرت علی اصغر علیه السلام اشک می ریزه خدا مامانت کنه آمین.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

انشالله انتقال خوبی داشته باشی و با نینی هات برگردی خونت.تا 9ماه بچسبن به دلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام به همه دوستان و آنا جان عزیزم  ،من وقتی رفتم پیش دکتر گفت برای سیکل انتقال جنین فریز برای کسایی که آندومتریوز دارند دکاپپتیل یا دیفرلین نمیده در حالیکه خیلی از دکتر ها میدن برای آندومتریوز و کم کردن التهابات به نظر شما درسته؟عزیزایی که آندومتریوز دارن میشه کمکم کنید ممنون

نه فدات شم نگفتم به درد نمیخوره اما اصولا دکتری که داروی خارجی مینویسه ، داروی ایرانی رو قبول نداره ...

عزیزم خارجیشو پیدا کردم ولی دکتر داروخانه میگفت من از خدامه شما ازاد سوپر فکت از من بخری ولی هیچ فرقی با سینافکت نداره دوتاشون مثل هم هستن...یجورایی مطمنم میکرد ولی باز دو دلم چیکار کنم..نمیدونم خدا کی جواب دل مارو میده که از این سردرگمی ها خلاص بشیم.دیگه گریم میگیره اشکم در نمیاد

سلام دوستاي خوبم انشالله بهترينها براي تك تك تون پيش بياد العي دل هممون شاد بشه منم بخاطر ميگرن شديدم كمتر سراغ موبايل ميام بيشتر هم بخاطر كوناهي سرويكسم استراحتم التماس دعا🙏🏻

الهم صلی الله محمد و ال محمد.انشاله به بزرگی خانم حضرت فاطمه دامنت سبز بشه.آمین یا رب العالمین

عزیزم نا احت شدم اما احتیاطا آزتو تکرار کن چون مور بوده که آز دوم حتی سوم + شده...... عزیزم نوع دار ...

دوره اول منوگان و گونال و ستروتاید بود, دوره دوم پرگووریس که دکترم میگفت این قویترین داروه اما بازم 4 تا تخمک فعال شد که یکیش جنین شد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
فکر نکنم دکتری قبول کنه تهران دارو بگیری اصفهان پانکچر کنی..... عزیزم خوب داروهای تهرانت چیا بودن؟ ...

دکتر تهرانم پیورگان بهم داد,نی نی ام سقط نشد به توی 31 هفته اورژانسی چون انسداد مامل داشتم و ضربان قلب تی نی بهم ریخته بود با سزارین به دنیاش آوردم ولی رشد نکرده بود و بعد یکماه که تو دستگاه بود منو تنها گذاشت و رفت, علت رشد نکردنش انسداد شریانهای رحمی بود با اینکه آزمایشهای انعقادی سالم بود اما دکترهایی که الان باهاشون مشورت کردم گفتن حتما توی بارداریت باید هپارین بزنی که خوب الان از زمان انتقال دارم این کار رو میکنم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

24.afsoonجون 9 بهمن   

25.efsibi عزیز 10 بهمن   

26 .امید زندگی 11 بهمن

27.مامان سبحان عزیز 12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

«امروز انشاالله به نیت afsoon جون دعا میکنیم»

عزیزم خوب تو چرا وقتی یه بار دیدی حرفش چرته بازم با حرفش به هم میریزی..... ببین من جات باشم ایشالله ...

راستش هر روز که میگذره بیشتر از این دکتر بدم میاد و احساس میکنم نظرم و حسم درست بوده نسبت بهش!!
انا جون راست میگی
من واقعا تاثیر دکتر رو دیدم بارها
دکتر قبلیم که سری قبل پیشش میکرو کردم یه لحظه خنده از لبش نمیوفتاد
قبل از اینکه بیاد بالا سر بیمار اول پرونده اش رو میخوند، بعد با خنده و سلام میومد و اسمت رو صدا میکرد
موقع سونو اروم پارو از ناحیه مچ تا یه مقدار بالاتر نوازش میکرد و این خیلی حس خوبی به ادم میداد
موقع انتقال ایة الکرسی میخوند و با بسم ا... جنین رو انتقال میداد

خیلی مهمه دکتر اول روان شناس باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو