2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست
آنا جون من tsh 3 هست دکتر زنانم گفت مشکلی نیست به نظرت برم پیش دکتر غدد

عزیزم ۳ برا اقدام برا بارداری زیاده.....

قبلا میگفتن زیر دو الان حتی میگن زیر ۱/۵ باشه قبلش، چون بعد بارداری یهویی ممکنه بالا بره مثل مال من......

چون جنین چند ماه اول غده تیروئید نداره و جورشو مادر میکشه و احتمال بدتر شدن کم کاری هست......

این تلرانس باید باشه که جا برا بالا رفتن داشته باشه و یهویی سر به فلک نکشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخش ناراحتت کردم والا نمیدونم دقیقا 1ماهه انتقال دادم خوب 30روز میشه چند هفته مگه.گیر داده 6هفته ای ...

خوب عزیزم سی روز میشه۴ هفته و دو روز بعلاوه دو هفته و سن جنین همون ۶ هفته و خورده ای میشه.....

تو با ین جنین کاریت نباشه ایشالله دو هفته دیگه قلبش تشکیل میشه و خستگی از تنت در میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بهار نازنینم.خدا از دهنت بشنوه فقط خدا این نینی رو بهم ببخشه دیگه هیچی ازش نمیخوام  

قربونت برم عزیزم اصلا دوست ندارم ناراحتیتو ببینم با نینی حرف بزن ی اسمی همینجوری براش انتخاب کن و باهاش حرف بزن از کارای روزانه ت براش بگو از نقشه هایی ک بدنیا بیاد براش بگو از برفی ک امروز اومده براش تعریف کن😊فقط ب چیزای خوب فکر کن ب خدا انرژی مثبت داشته باشی هم حال خودت خوب میشه هم نی نی بزرگ و بزرگتر میشه...ورود استرس مطلقا ممنوع

عزیزم تیروئید قبل بارداری ملاک نیست ببین مال من تیروئیدم قبل بارداری خوب بود و تی اس هاشم زیر دو ولی ...

امروز میگم ی دکتر برام بنویسه و سریع برم آز بدم.ممکنه از تیروئید باشه ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم از دوستامون بودن هفته ۶ قلب رو ندیدن و دو هفته بعد رفتن قلب بوده..... عزیز دلم دکترت خدا نیست ...

آنا جون از دیروز ساعت 5بعدظهر تا خود الان که پیامتو ببینم یک لحظه اشکم بند نیومده .من نمیدونم چرا اصلا به فکر روحیه ی من نیست همش استرس استرس استرس.هفته ی پیش گفت خارج رحمی این هفته گفت ختم بارداری.امید ندارم به جنینت.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تو به این چیزا کاریت نباشه...... کسی که گوشاشو بسته باشه حرفتو نمیشنوه...... ایشالله هفته دی ...

انشالله 

خوب عزیزم سی روز میشه۴ هفته و دو روز بعلاوه دو هفته و سن جنین همون ۶ هفته و خورده ای میشه..... تو ب ...

پس درست گفته و الان من 6هفتمه.پس چرا سونوی هفته ی قبل شنبه گفت 4هفته.بعد تویه 7روز میگه 6هفته.من اگر 6هفتمه پس ساکم کوچیکه درسته؟

آنا جون عزیزم تو سونوی من نوشته جفت citrocular و گرید صفر یعنی چی؟ البته اگه درست نوشته باشم

عزیزم سیرکولار که یعنی دایره ای و کاملاطبیعیه!!!!

در مورد پوزیشن و لوکاسین نگفته؟

عزیزم گریدم عالیه باید صفر باشه یعنی جفت جوونه......

آخراش بالاتر میره.....

مال من آخرا شد یک و فکر کنم دو بشه دیگه زایمان وقتش میرسه.....

مرسی آناجون من فکر میکردم فقط خودم اینجوریم  یکم آروم شدم

عزیزم به هر حال هر چه استرسمون و فشار و خستگی راه کمتر بشه برامون بهتره.....

آنا جون حالا نمی دونم یبار دیگه آی یو آی کنم یا یراست برم واسه میکرو دودلم چون احساس می کنم میکرو بخ ...

والا نمیدونم چی بگم.....

ممنون گلم.چجوری طبعم رو بفهمم؟؟

عزیزم یا برو دکتر طب سنتی یا به سر به این سایت بزن ببین خودت میتونی بفهمی.....

طبایع دات آی آر.....

tabaye.ir

عزیزم ۳ برا اقدام برا بارداری زیاده..... قبلا میگفتن زیر دو الان حتی میگن زیر ۱/۵ باشه قبلش، چون بع ...

آناجون واسه من3.7بود تو آزهای روتین که قبل میکرو میدن وبا توجه به رنج آزمایشگاه یعنی نرمال وبهم هیچ دارویی ندادن واسه پایین آوردنش ولی بنا به گفته ی شما قبل بارداری باید زیر دو باشه ،شاید هم دلیل پایین اومدن بتام هم همین بوده که جنین نتونسته رشد کنه،این سری حتما ازدکترم میخوام که واسه قبل وبعد انتقالم تیروئیدمو چک کنه ،خدا دختر یکی یدونه تو حفظ کنه ❤❤💕

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
آنا جون ESR رو پیگیری کردی،چون دکتر زرنانی به من گفت یا بدن عفونت داره یا یه جای بدن ملتهب شده می ...

والا من بعد زایمان فرصت نکردم برا کنترل برم پیش روماتولوژم باید حتما پیگیری کنم ولی واقعا با بچه سخته......

با بچه و دست تنهایی دکتر رفتن خیلی سخته طفلک همسرم باید از کارش بزنه با من بیاد که وقتی دارم ویزیت میشم دخترمو نگه داره.....

الان خیلی وقته میخوام برا چکاپ آندومتریوزم برم نشده.....

الان يه برگه به من دادن نوشته ٢١ تخمك و ١١ 2pm گفت يعني ١١ تا جنين ولي اون ٢pm يعني چي؟ تازه گفتن ...

به نظرم برا انتقال اصرار نکن چون ممکنه بعد انتقال علایم هایپریت تشدید بشه.....

امروز میگم ی دکتر برام بنویسه و سریع برم آز بدم.ممکنه از تیروئید باشه ؟

عزیزم بعید نیست فقط بدون نباید از رحمت خدا ناامید بشی......

عزیز دلم ببین دکتر خدا نیست......

تا وقتی خدا دست رد به سینت نزده حق نداری ازش ناامید بشی.....

خدا بهت بله رو گفته ایشالله تا آخرشم خودش نگهدار دردونته!!!!!!