2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047725 بازدید | 684622 پست
لاله سرخ عزیزم بقدری داغونم حد نداره اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم براتون.رفتم امروز مطب دکتر بعد کلی ...

عزیزم سری قبلم یادته بهت چی گفته بودن؟

خارجی رحمی؟

عزیزم به این چرندیات گوش نکن تا آخرین لحظه امیدت به خدا باشه......

عزیز دلم میفهمم چه حالی داری اما خوب دکترتم درست حرف نزده......

گفتن ختم بارداریم اصولی داره.....

عزیز دلم من به شخصه تا وقتی که خدا نه نگه به نه هیچ کسی اعتقاد ندارم......

پس عزیزم تا میتونی امیدتو حفظ کن و سعی کن با صبوری سنگ تموم برا دردونت بذاری.....

اینطوری میبینه مامانش چه قدر قویه و دلش نمیاد تناش بذاره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ايشالا همه دوستان خوبم اينجا موفق بشن و دلشون خوش بشه خصوصا ثمين نازنين

آمین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تیروئیدم قبل بارداری نرمال بود.سلکسانم ندارم

عزیزم تیروئید قبل بارداری ملاک نیست ببین مال من تیروئیدم قبل بارداری خوب بود و تی اس هاشم زیر دو ولی بعد بتای مثبت یهویی شد ۵/۵ منم اگه منتظر میموندم دکترم چک کنه شاید دیر میشد ولی بلافاصله بعد بتای + یه چکاپ کامل دادم و تا فهمیدم دکترم گفت سریع با دکتر غدد ویزیت شو و دکترم لووتیروکسینمو دوبرابر کرد سریع جبران شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم. خدا میدونه چقدر دعات کردم. اتفاقا همسرم میگفت خوب شد این آزمایشارو از نت پیدا کردیا! گ ...

خدارو شکر......

عزیزم من کاری نکردم مهم تلاش خودته.....

من روزی چندین بار این توصیه هارو دارم اما نهایتش مهم همت خودتونه......

سلام دوستان تاچن روزقبل ازعکس رنگی نبایدنزدیکی داشته باشیم?

فکر کنم دو سه روز بود اما بپرس.....

ثمین جان عزیزم انشاله خدا معجزشو نشونت بده سری بعد همه چی عالی برات باشه. خانمها من سوپرفکت گیرم نم ...

عزیزم خیلیا سینافکت داشتن من کمتر کسیو دیدم سوپرفکت بزنه.....

فکر نکنم جای نگرانی باشه اما بازم دوستانی که تجربه دارن میان راهنماییت میکنن.....

میگم خانم دکتر شاید لانه گزینیم دیر بوده میگه ما به لانه گزینیت چیکار داریم خانم .ما از اخرین پریودت ...

عجب حرف زدنش بد بوده به خدا من موندم این دکترا اصلا روانشناسی بیمار میدونن چیه؟

ثمین جون از خدا میخوام یه تو دهنی اساسی به دکترت بزنه بفهمه خدا بخواد نشد نداره!!!!!!

یعنی هیچی نیست بخورم کمک کنه به رشدش؟

عزیزم ببین مایعات زیاد بخور......

انار بخور.....

اگه طبعت سرده انار شیرین حتما بخور......

من از قبل بارداریم تا زمانی که انار تونستم پیدا کنم روزی سه چهار تا خوردم اما من انار شیرین میخوردم.....

به پهلوی چپت بخواب......

از رحمت خدام ناامید نشو.......

ایشالله از این به بعد تورو مثال بزنیم بگیم ببینین ثمین جون دکترش بهش اعلام ختم بارداری کرد اما الان وروجکش مدرسه هم میره.....

آناجون هماتوکریت من پایینتر از رنج نرمال بود. ۳۵بود! هموگلوبینم هم ۱۱.۵ بود. الان خیلی احساس سرگیجه ...

عزیزم راستشو بخوایی من تا زایمانم انوکسانو داشتم ولی یادمه بر اساس هماتوکریتو هموگلوبینم دکترم تا وقتی که هموگلوبین و هماتوکریتم بالا بود برام فولیک اسید تجویز میکرد ولی وقتی پایینتر اومد فکر کنم مثلا هموگلوبینم ۱۲ اینا شد دیگه فولیک اسید رو قطع کردن به جاش آهن تجویز کرد......

شاید فرقشون تو این مساله باشه!!!!!

به نظرم با دکترت مشورت کن......

من دقیقا 1ماهه انتقال دادم دقیقا 7دی.اخرین پریودمم 21 آذر بود .روز 17 سیکلم انتقالم بود.اخه چرا اینق ...

عزیزم از دوستامون بودن هفته ۶ قلب رو ندیدن و دو هفته بعد رفتن قلب بوده.....

عزیز دلم دکترت خدا نیست که انقدر قاطع اونم به این زودی نظر بده......

عزیزم سر ۶ هفته اعلام ختم بارداری واقعا حرف مزخرفیه.....

اگه ساک نداشتی همچین چیزی میگفت قابل قبولتر بود اما برا قلب واقعا همچین حقی نداره.....

آنا جون سلام، خوبي عزيزم ؟ من امروز رفتم دكتر ذخيره ام از ٤/١ شده ١/٤ دكتر گفت از پريود بعدي سيكل رو ...

عزیزم والا فقط میتونم بگم برا من که ذخیرم پایین بود یعنی همون حدودای یک دکتر زنانم تاکید داشت زولادکس برا قضیه لاپرا تجویز نشه......

که کارش تو همون مایه های دکا و.... بود.....

آنا جون پس کی به پست من میرسی ؟خیلی داغونم .فکر نکنم از غصه تا صبح زنده بمونم

عزیز دلمی مطمئنم الان پستامو خوندی......

توروخدا ناامید نشو عزیزم.....

میفهمت اما به خدا تا زمانی که نی نی تو دلته حق نداری ناامید بشی......

مامان سبحان اخه چطوری میشه من هفته ی پیش شنبه 4هفتم باشه بعد 7روز بشم 6هفته؟نمیتونم تویه مغز دکترم ا ...

عزیزم تو به این چیزا کاریت نباشه......

کسی که گوشاشو بسته باشه حرفتو نمیشنوه......

ایشالله هفته دیگه یه تو دهنی اساسی دردونت با تالاپ تولوپ قلبش میزنه به دکتره.....