2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بله دقیقا شرایط متفاوته...من از یکشنبه سیکلم رو شروع کردم و ویزیت اولم بود..دارو هم منوپیور و ستروتا ...

عزیزم شما هم بدون ال دی هستی؟
چند تا منوپیور داری روزانه ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کلا دکتر من هم میگفت 7 8 ماهه طبق رفرنس های خارجی و مطالعات جدید، سیکل ها تغییر کردن دکتر نصر هم کا ...

دقيقا مشخصه دستورهاي دارويي تغيير كرده

هر بار سوال كردم يا درباره دارويي پرسيدم با توجه به مقاله يا اخرين سمينار جوابمو دادن

بله پرگوويس تحت پوشش بيمه نيست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیشترش رفته و کمش مونده دیگه شمارش معکوسه ان شاء ا... با رعایت تغذیه فشارت هم نرمال میمونه سعی ...

ان شا الله عزيزم ، اتفاقا من هميشه غذاهام كلا در شرايط عادي هم كم نمكه ، يه چند روز بود دلم كشيده بود با غذا كمي خيارشور خورده بودم فكر كنم به همين  خاطر اينطور شدم حالا ديگه اين مدت باقي مونده اينها رو هم رعايت ميكنم ، ممنون از راهنماييت عزيزم . شما هم ان شا الله موفق باشي خانمي . 

ممنون عزيزم ، ان شا الله شما هم اين بار تا وقتي كه پرنسس من به دنيا بياد مامان شده باشي خانمي . 😘😘 ...

وااای چه آرزوی دلچسبی اونم از طرف مامان گلی...امیدوارم واسه تک تک مون این اتفاق شیرین بیفته..آمین..ما هم جشن زایمان تون رو مفثل اینجا برگزار میکنیم🎉🎉🎉🎉👸🌸🌼🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم شما هم بدون ال دی هستی؟ چند تا منوپیور داری روزانه ؟

بله ال دی نداشتم...4 تا پودر و دو تا آب تزریق میشه هر بار

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
شما يكشنبه ويزيت شدي بعدم تو سيكل رفتي مطمئنن مكمل در حال حاضر تاثيري نداره مكمل از چند ماه قبل بايد ...

نه ماه پیش هم گفتم بهشون گفتن نیازی نیست خب شاید واقعاا طبق شرایطم نیازی نبوده..حتی ماه پیش که روز اول سونو شدم گفتن اگه بخواهی همین ماه سیکلتو شروع میکنیم

[QUOTE=52562031]کلا دکتر من هم میگفت 7 8 ماهه طبق رفرنس های خارجی و مطالعات جدید، سیکل ها تغییر کردن دکتر نصر هم کا ...[/

شخصيتي كه از دكتر نصر ديدم به هيچ وجه بيمارشو دارو خانه اي نميفرسته كه داروي تقلبي بگيرن 

جدا از تخت طاووس سيزده ابان محاله داروي تقلبي داشته باشه

نه ماه پیش هم گفتم بهشون گفتن نیازی نیست خب شاید واقعاا طبق شرایطم نیازی نبوده..حتی ماه پیش که روز ا ...

واقعا من سر از كار اين دكترا  در نميارم .از اولم خودم مكمل گرفتم خوردم و برام تجويز نكردن 

هر كسي يه تجويزي داره منم نميدونم ديگه چي درسته چي غلطه تو پزشكي كه علم بروزيه اين همه تناقض نميدونم از كجا مياد

من حتي ازهاي ايمني رو چون اعتقاد ندارن جداگانه خودم انجام دادم كه خيالم راحت باشه

نگران نباش اون روزو میبینم میایی و میگی بالاخره بغلش گرفتم و دارم بهش شیر میدم........

واي انشالله خدا كنه منم اونروز رو ببينم همش توخونه دراز كشيدم يا خونه بابامم يا خودم سخته ولي خداكنه بخير بگذره اين ٤ماه هم 

راستي از خودم هم بگم كه از دوشنبه تا چهارشنبه توي بيمارستان بستري بودم دوشنبه كه رفتم مطب دكترم البت ...

دوست خوبم خداروشكر بخير گذشت سعي كن استراحت كني تا اين چندهفته هم بخير بگذره خداروشكر اخراشي چيزي نمونده وارد ماه ٩بشي منم ازروزي كه فهميدم سرويكس كوتاهه همش توهم دارم يه چيزي تو واژن موقع دراز كشيدن ولي دكتر كفت نع چيزي نيس نميدونم والا

ممنون عزیزم. پیداش میکنم. راستی من قبلا به قرص دیدروژسترون حساسیت داده بودم. پس شیاف همون رکتال میزن ...

یاس جون تبریک میگم عزیزم،انشااا قسمت بقیه منتظرا بشه، طبیعی باردار شدی عزیزم؟ من صفحات پیش نخوندم 

نه علائمي نداشتم فقط به توصيه انا پیش دکتر پادمهر کلینیک آندومتریز ابن سینا ویزیت شدم چون ای وی اف م ...

چه آزمایشهایی دادی  لطفا میگی؟ یا از روی معاینه متوجه شد؟ چطوری پیش دکتر پادمهر نوبت گرفتی؟

وای مبارکه عزیزم به سلامتی پس حتما دو تا تیتر بتا به فاصله 48 ساعت بده عزیزم ان شاء ا... بارداری ...

قربونت برم عزیزم. ان شالله شمام بزودی طبیعی باردار بشی. شما تلاشتونو کنین😉. یه نسخه بتای معمولی دارم. یه نسخه هم تیتر بتا. امروز میخوام بتای معمولی بدم. شنبه یا یکشنبه تیتر بتا. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
راستي از خودم هم بگم كه از دوشنبه تا چهارشنبه توي بيمارستان بستري بودم دوشنبه كه رفتم مطب دكترم البت ...

عزیزم فشار نرمال تو بارداری کمی بالاتر از افراد عادیه. 13 رو 8 برای یه باردار فشار نرمالیه. حتی دکترا میگن 14 روی 9  به بالا مشکل سازه. سعی کنین. نمک به غذا نزنید. دیگه ید رو میشه از هویج و موز و تره هم دریافت کرد. عصبی شدن هم فشارو بالا میبره. من خودم فشارم ماههای 7 به بعد چند بار 15 هم شد! هیچ علامتی هم نداشت!  البته دکتر تو مطب هرسری میگرفت 11 روی 7 بود.فشارسنجو گذاشته بودم بالای تختم مرتب فشار میگرفتم!😀 هر وقت بالا میرفت سریع ماست میخوردم، خوب میشد. شمام تونستید فشارسنج تو خونه حتما داشته باشید.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷