2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزم من هروقت شرایطم جورشه دکترم گفت روز دوم پریودت بیابرای سونو که آی وی اف کنم

پس تازه روز دوم بری سونو نوع سیکلت مشخص میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها خوب هستین.من رفتم دکتر امپولهای قبل از انتقال بهم داد.سوپرفکت که ساعت 9 صبح باید بزنم ول ...

عزیزم شاید سلکسانت از روز انتقال شروع بشه زنگ بزن بپرس.......

برا من از روز انتقال شروع شد......

اما خوب ممکنه زودترم شروع بشه به شرایط بستگیداره.......

تزریقتم جوری تنظیم کن که دو ساعت لااقل فاصله داشته باشن البته فکر کنم فعلا انوکسان یا سلکسان نداری بازم بپرس........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي خوبم منم رفتم دكتر كفت طول سرويكس٢٩سركلاژ نميخاد دوباره نوبت داد برا اخر بهمن كفت همينطور استراحت كن هردوتا دوكتر همينو كفتن ولي هردوشون كفتن ايستادن ممنوع وهمچنان شياف پروژسترون مصرف كن خلاصه اينم از داستان من تا اينجا خيلي نگرانم التماس دعا.

آناجون من بی بی چک گذاشتم هاله انداخته. امروزم میرم آزبتا میدم. دکترم باهمون بی بی چک مثبت منو قبول ...

وای مبارکه عزیزم
به سلامتی
پس حتما دو تا تیتر بتا به فاصله 48 ساعت بده عزیزم

ان شاء ا... بارداریت عالی پیش میره فدات شم
و همه چیز عالیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ایشالا با خبرهای خوب میای فدات دیگه ترشح نداری

دو روز بود نداشتم باز صبح پاشدم گوشت بسته بندی کنم بذارم فریزر ی 10دقیقه سرپا موندم دوباره دستمال کشیدم بود دیگه عادی شده برام 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشالا با خبرهای خوب میای فدات دیگه ترشح نداری

ممنونم عزیزم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستاي خوبم منم رفتم دكتر كفت طول سرويكس٢٩سركلاژ نميخاد دوباره نوبت داد برا اخر بهمن كفت همينطو ...

نگران نباش خواهری انشالله همه چی به خوبی پیش میره و سرموعد نینیتو صحیح و سالم بغل میگیری

انا جانم امروز ترشح قهو ه ای دارم....اینم طبیعیه،باقیمانده اون خون قرمزاست یعنی؟

آره عزیزم بقایاشه.......

من دو ماه تموم لک و ترشح داشتم.......

فقط استراحت کن و به خودت استرس نده.......

آره عزیزم بقایاشه....... من دو ماه تموم لک و ترشح داشتم....... فقط استراحت کن و به خودت استرس نده. ...

آنا جون این ترشحات طبیعیه من از چیه.اخه اصلا قادر نیستم کاری انجام بدم یعنی من؟هرلحظه سرپا واستم روی دستمال حتما ترشح قهوه ای کمرنگ هست.

انا جون سری قبل 10 تا جنین داشتم اما به خاطر کیفیت پایین اسپرما ، گرید جنین هام  پایین بود که ...

عزیزم.ایشالله این دفعه جنینات عالی میشن به نظرم فکرتو واقعا درگیر تعداد نکن......

مهم کیفیت نهاییه که ایشالله این دفعه عالیه......

منم این سری ده تا تخمک.عالی داشتم پنج تا جنین عالی شدن.......

میبینی کار به فریزمم نکشد پس به این فکر کن نیاز به فریز نداری!!!!!!

لاله جون عزیزم همه نسبت به بعضی دکتر ها این حس رو داریم بهتره خودت رو بسپاری به خدا ایشالا هر چی خیر ...

اره باید رو خودم کار کنم که حتی دکتر ها هم کاره ای نیستن در برابر خواست خدا
همه چیز دست خداست و اگه بخواد تعداد تخمک هام و جنین هام عالی خواهد شد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان من ذخیره م ۳/۵ هستش ستروتاید همون کار دکاپپتیل رو می کنه؟؟  من دکاپپتیل داشتم

دکا کار همون ستروتاید رو میکنه اما فرقش اینه که کمتر ال اچ رو مهار میکنه
ستروتاید بیشتر مهار میکنه و نیاز به دوز دارو رو بیشتر میکنه

سلام دوستاي خوبم منم رفتم دكتر كفت طول سرويكس٢٩سركلاژ نميخاد دوباره نوبت داد برا اخر بهمن كفت همينطو ...

نگران نباش اون روزو میبینم میایی و میگی بالاخره بغلش گرفتم و دارم بهش شیر میدم........

نه لاله جان تخمک زیاد داشتن واقعا خوب نیس من چند مورد دیذم خودمم پانکچر اولم ۳۳ تا تخمک داشتم کلا ...

خب 33 تا خیلیه واقعا
کیفیت به شدت افت میکنه
من منظورم از زیاد، بالای ده تاس
مثلا 12 تا یا 14 تا که هایپرم نشم
تا زیر 15 تا کیفیت تغییر نمیکنه و هایپر هم محسوب نمیشی
اما بیشتر که شد کم کم کیفیت افت میکنه