2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ولي به استناد حرف ديگران نبايد حرفي رو باور كرد من قبل دكتر نصر بيمار دكتر اقصي بود قبل از اينكه پيش ...

در ضمن خط آخر پست شما که تاکید حرف منه !!
خرید داروی تقبلی ، همون چیزی که دکتر نصر روش تاکید داره .

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ازهاي تكميلي رو خود پزشكهاي ايمني هم صد درصد قبول ندارن چون ميگن هنوز بطور كامل اثبات نشده مكمل الا ...

خب به من که همون فولیک و ویتامین دی رو هم نگفتن مصرف کنم واسه پانکچر..پرسیدم درباره مصرف مکمل اما گفتن نیازی نیست

البته که 13 آبان اوکی هست فقط مشکل اینجاست که گاهی دارو رو موجود ندارن و باید از جای دیگه تهیه کرد من از داروخانه فتح گرفتم منوپیور رو..پس چرا پرگویس رو تجویز نمیکنن.(.خب اینم هست که شاید دارو واسه شرایط هرکسی متفاوته  )اگه بقیه ممکنه تقلبی باشه...حالا یکشنبه برم میپرسم ازشون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستي از خودم هم بگم كه از دوشنبه تا چهارشنبه توي بيمارستان بستري بودم دوشنبه كه رفتم مطب دكترم البته دكتر تهرانم چون اين دكتر كرج كه يه چيزهايي اصلا براش مهم نيست و حتي يه فشار ساده رو هم هيچ وقت اندازه نميگيره ، فشار min بالا بود كلا فشارم ١٢ روي ٩ بود كه دكتر گفت نبايد فشار حداقلم بالاي ٨ باشه .

ديگه گفت بايد برم بيمارستان تحت نظر باشم و همونجا هر دو ساعت فشارم رو چك كردن و آزمايش هم دادم و خدا رو شكر آزمايشهام مشكلي نداشت و فشارم هم كنترل شد و دكتر غدد هم اومد براي قندم و قندم هم ناشتا و بعد از هر وعده غذايي چك ميشد ، همه چيز كنترل شده بود ولي خوب هم بايد رژيم غذاييم رو كنترل كنم و هم خودم هم توي خونه قند و فشارم رو چك كنم و حتي دكتر گفته آشپزي هم نكنم كه ممكنه خود اون فعاليت فشارم رو بالا ببره .

ديگه اين هم از شرح حال بنده ، برام دعا كنيد اين مدت باقي مونده هم به خيري برام بگذره 

عزیزم اگه قرار باشه به استناد حرف دیگران چیزی رو باور نکنیم الان اینجا جمع نبودیم که گلم !! الان ای ...

درسته بيشتر عزيزان صداقت دارن ولي در اين بين خيلي ها هم صادق نيستند

باور نميكني من دوسال پيش از ترس هزينه ها ميترسيدم برم مطب اقصي!

بحث شما ثمين جون و ديگران جداست

سلام به همه دوستان گلم ، من يه چند روزي نبودم تعداد صفحات خيلي زياد بود خوندم ولي نه خيلي با دقت . ...

ان شاء ا... عزیزم ان شاء ا... هر دو سال یکی دو تا انتقال بدی 😘😘😘😘
شایدم خدا خواست و دومی و سومی رو خودش داد طبیعی

راستش الان چند روزه دارم به همین فکر میکنم که ادم نباید هیچی بدونه
هر چند در نهایت اکثر مواقع به ضرر ادم تموم میشه ها
اما خب این جوری هم ادم استرس داره نسبت به اونایی که هیچی نمیدونن و بی خیال هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب به من که همون فولیک و ویتامین دی رو هم نگفتن مصرف کنم واسه پانکچر..پرسیدم درباره مصرف مکمل اما گف ...

فتح دارو خانه مطمئني

دقيقا شرايط بيمارا با هم فرق ميكنه

از كي تحت نظري؟

خب به من که همون فولیک و ویتامین دی رو هم نگفتن مصرف کنم واسه پانکچر..پرسیدم درباره مصرف مکمل اما گف ...

پرگووریس خیلی قوی هست
اصولا برای کسانی که عدد ذخیره پایین تر دارن استفاده میشه

راستي از خودم هم بگم كه از دوشنبه تا چهارشنبه توي بيمارستان بستري بودم دوشنبه كه رفتم مطب دكترم البت ...

سلام به مامان یه پرنسس کوچولوی دوست داشتنی..باور کنید امروز میخواستم جویای حالتون بشم بگم چه خبر از مامان دو قدم مونده به پا به ماهمون☺☺الهی که این روزهای باقیمانده رو در کمال آرامش و سلامتی سپری کنید و به سلامتی و دلخوشی دردونه تون رو در آغوش بگیرید...از دعای زیباتون هم ممنونم مامان گلی ..مراقب خودتون باشید...خدارو شکر که دکترتون مراقب همه چیز هست..و البته خدای مهربان 🌸🌼🌹😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
راستي از خودم هم بگم كه از دوشنبه تا چهارشنبه توي بيمارستان بستري بودم دوشنبه كه رفتم مطب دكترم البت ...

عزیزم بیشترش رفته و کمش مونده
دیگه شمارش معکوسه
ان شاء ا... با رعایت تغذیه فشارت هم نرمال میمونه
سعی کن نمک تو غذا کمتر بریزی مایعات هم زیاد تر بخور

اگه آب مرکبات میخوری، هر روز توش یه دونه نارنج هم اب بگیر که فشارت رو تنظیم کنه

من پارسال تو سيكل رفتم والا اين همه دارو نگرفتم يا گونال ميدادن به بيمارا يا فوستيمون با الگولتران،البته منظورم  اقصي و نصره 

اما امسال جدا از پرگووويس منوپيور هم دارم با الگولتران .ستروتايد پيدا نكردم  جاش الگولتران گرفتم

تحويزشون امسال تغيير كرده!

فتح دارو خانه مطمئني دقيقا شرايط بيمارا با هم فرق ميكنه از كي تحت نظري؟

بله دقیقا شرایط متفاوته...من از یکشنبه سیکلم رو شروع کردم و ویزیت اولم بود..دارو هم منوپیور و ستروتاید دارم..البته ماه پیش سونو شدم با دکتر انشاا...که موفق باشید 

درسته بيشتر عزيزان صداقت دارن ولي در اين بين خيلي ها هم صادق نيستند باور نميكني من دوسال پيش ا ...

خب بله حرف هر کسی رو نمیشه باور کرد
من هم کسانی که میگم کاملا در جریان روال کارشون و درمانشون هستم
وگرنه خیلی ها اطلاعات غلط میدن

من پارسال تو سيكل رفتم والا اين همه دارو نگرفتم يا گونال ميدادن به بيمارا يا فوستيمون با الگولتران،ا ...

کلا دکتر من هم میگفت 7 8 ماهه طبق رفرنس های خارجی و مطالعات جدید، سیکل ها تغییر کردن
دکتر نصر هم کاملا به روزه و اصولا همیشه چند تا از جدید ترین مقاله ها رو تو هر موضوعی داره تو اتاق کارش
و کارش رو به روز انجام میده

پرگووریس هم متاسفانه بیمه نیست انگار

سلام به مامان یه پرنسس کوچولوی دوست داشتنی..باور کنید امروز میخواستم جویای حالتون بشم بگم چه خبر از ...

ممنون عزيزم ، ان شا الله شما هم اين بار تا وقتي كه پرنسس من به دنيا بياد مامان شده باشي خانمي . 😘😘😘

بله دقیقا شرایط متفاوته...من از یکشنبه سیکلم رو شروع کردم و ویزیت اولم بود....البته ماه پیش سونو شدم ...

شما يكشنبه ويزيت شدي بعدم تو سيكل رفتي مطمئنن مكمل در حال حاضر تاثيري نداره مكمل از چند ماه قبل بايد استفاده بشه