2777
2789

گفت بهش گفتم اگه قصدت جدی بود اینهمه وقت صبر نمیکردی من تا همیشه نمیتونم پای تو بمونم خواستگارش هم شرایط خوبی داره

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون بهتر کات کرد 

کسیکه دنبال پوله لیاقتش همونیه ک هنوز خوب بودن طرف بهش ثابت نشده 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
چه شرایطی

خونه ماشین خانواده خوب اخلاق درست فقط ظاهری یکم از قبلی پایینتر که گفت برام مهم نیس 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
۵سال باهم بودن از ۱۸تا۲۳

وابستش نبود؟

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

کار خوبی کرده من خودم دوسال عمرم گذاشتم پای یه بی لیاقت که همش می گفت برم سربازیم تموم شد میام ولی دروغ می گفت هر ماه دوبار کات می کرد می رفت همون بهتر که آدم ب اینجور پسر ها رو ندع و ولشون کنه که با احساسات یه دختر بازی می‌کنن 

وابستش نبود؟

بود ولی پسره جلو نمی‌رفت دوستم واقعا ازدواج میخواست