2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا انتقال دادن، امیدوارم مبارک همشون باشه اون دوستای عزیزم هم که یا تو سیکل تحریک تخمدان هستن یا دارن درمانهای قبل رو میکنن انشالله که برای همشون همه چیز عالی پیش میره و به آرزوشون میرسن.

اگر بخوام از خودم بگم نگم بهتره، خیلیییی داغونم دیگه، از صبح هی گفتم نرم تاپیک غر نزنم ، بعد گفتم نه بذار برم ، لااقل یکم سبک میشم.

بچه ها من دوباره سیکلو شروع کردم ولی شروع نشده کنسل شد، فولیکول داشتم ولی رشد خوبی نداشتن منم به دکتر گفتم بیخیال کنسل کن. 

من اصلااااا فکر نمیکردم بخواد اینجوری برام پیش بیاد، اعداد و ارقام همش کشک بچه ها ، بخواد بشه میشه ، نخواد بشه نمیشه، نمیخوام از شرایطی که پیش اومد براتون بگم چون به اندازه کافی استرس دارین و کلا میگم حتی شرایط یکسان روی کاغذ هم نمیشه با هم مقایسه کرد چون سلولها و فیزولوژی هر کس با فرد دیگه متفاوت. 

بهار عزیزم،آنا جون، رز سفید ، آزیتا جون، لی لا عزیزم ، پرپر ی خوشگلم، دوقلو جون ،بارانبهاری ، نفس ،مامان محمد، مامان سبحان عزیزم، مامان کتایون ، افسون، عطی جون، لاله جون، انتظار عزیز، yasealmase ،خوشبختم ، مامان مرلین، ثمین جون ، و بقیه دوستای عزیزم ببخشید اگر اسم کسی رو از قلم انداختم، برای همتون آرزوی سلامتی میکنم.ایشالله همتون به آرزوهاتون برسین. 

منم تروخدا دعا کنین ، خیلی خیلی محتاج دعا هستم. 

می شه دوباره سوییچ کنم رو شیاف من اندازه دوتا گردو گودی افتاده رو آبسه های قبلی. دیگه اعصاب ندارم تک ...

فدات بشم میدونم چی میگی.......

عزیزم پرولوتونات چقدری بودن؟

هر موقع نوبت تزریقته اگه دکترت صلاح بدونه اون موقع میتونی جاش معادلش شیاف بذاری.......

باید با دکترت مشورت کنی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آتریسا جان دکتر نصر یکی از بهترین دکترهاست من تعریفشو زیاد شنیدم آمار مثبت شدنش هم بالاست انشالا به ...

ازی جون اگه بخوای سرم بزنی دیگه واقعا پرد نیاز نیست
مگر کسی که مشکلات التهابی خاص داره و انا و پی آر سی و اینا بالاست همه اش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
امروز روز نهم سیکلمه وبرای باردوم سونو شدم خوشبختانه تخمدون چپم ک توسونوی قبلی فولی نداشت امروزداشت ...

فدات شم مگه وقتی دارو رو میخری نمیخونی روش رو عزیزم؟
حالا اشکال نداره
مریونال داروی قوی و خوبیه
این سری حتما از همون جایی که گفتن بخر داروهات رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوست جونا چه خبر ؟ نگید بی وفا بود ولی خوب میدونید من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و دیگه نمیدونم ...

مونا جان حالتو درک میکنیم همه
یه کم طول میکشه
باید زمان بدی
هر کسی یه جوری راحته
یکی با بیشتر خوابیدن یکی با مشغول کردن خودش
من خودم رو مشغول کردم
البته من بهمن ماه منفی شدم و مهر سال بعد رفتم سر کار
تا وقتی سر کار نرفته بودم داغون بودم به معنای واقعی

حالا برعکس هیچوقت با مریونال من فولیکول نداشتم اگر تنها مریونال میداد ولی سینال اف و مریونال رو اگر ...

ثمین جون عدد ذخیره ات چند بود فدات شم ؟

جالبه جديدا اين داروها رو تركيبي ميدن من چهار سال پيش فقط گونال اف ميزدم الان گونال اف و پرگوريس كه ...

البته به عدد ذخیره هم مربوطه
مثلا کسی که عدد ذخیره بالای 4 داره پرگورویس نمیشه براش استفاده کرد چون تعداد فولی ها خیلی زیاد میشه

واقعا دیگه خسته شدم . هر روز آمپول هر روز استرس. اصلا یاد آبسه جا امپول  می افتم تن و بدنم می ل ...

عزیزم احتمالا حساسیت نیست
حساسیت این طوری خودشو نشون نمیده
مواظب باش ابسه نشه

می شه دوباره سوییچ کنم رو شیاف من اندازه دوتا گردو گودی افتاده رو آبسه های قبلی. دیگه اعصاب ندارم تک ...

سوگل جان فکر کنم میتونی از دکترت بخوای به جای امپول شیاف استفاده کنی
شکر خدا الان بازم شیاف سیکلوژست هست تو بازار
یادمه دو سال قبل که با هم میکرو کرده بودیم سیکلو نبود !! یا خیلی کم بود

فقط احتمالا یه دونه بیشتر کنه نسبت به امپولات

مرسی مهربون،،،، بچه ها من فردا میرم دکتر برای دادن دارو که وارد سیکل میکرو شم به امید خدا،من اصلا ا ...

پریا جان دارو ایرانی هم داریم
سینال اف ایرانیه
سینا فکت ایرانیه
حواست باشه اینا رو بهت ندن
حتما خودت اول بپرس چه دارویی داره میده دکترت
اگه اینا بود ازش بخواه برات داروی خارجی بده

لاله جون عزیزم میشه راهنمایی کنی من امروز صب ترشح قهوه ای داشتم کم بود و ادامه دار نبود ولی از ترسم ...

عزیزم نگران نباش
هر چند میدونم نمیشه

دو تا امپول و یه شیاف زیاد نیست نگران نباش
اما فردا به دکترت زمگ بزن ازش بپرس شاید موافق نباشه شیاف استفاده کنی

سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

لیلا جون خیلی ناراحت شدم عزیزم
گاهی ادم خیلی تو بد شرایطی قرار میگیره
نمیدونه چرا و حکمت خدا رو درک نمیکنه
همه ما تو ظرایطی مشابه بودیم حتما کم و بیش

امیدوارم دکتر راه حل بهتری برای اینکه پاسخ بهتر بدی پیدا کنه عزیزم
و سری بعد جواب عالی بگیری

پریا جان دارو ایرانی هم داریم سینال اف ایرانیه سینا فکت ایرانیه حواست باشه اینا رو بهت ندن حتما ...

مرسی عزیزم،،،،آمپول ها چی؟؟؟؟اون ها هم خارجی و ایرانیش فرق داره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،