سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا انتقال دادن، امیدوارم مبارک همشون باشه اون دوستای عزیزم هم که یا تو سیکل تحریک تخمدان هستن یا دارن درمانهای قبل رو میکنن انشالله که برای همشون همه چیز عالی پیش میره و به آرزوشون میرسن.
اگر بخوام از خودم بگم نگم بهتره، خیلیییی داغونم دیگه، از صبح هی گفتم نرم تاپیک غر نزنم ، بعد گفتم نه بذار برم ، لااقل یکم سبک میشم.
بچه ها من دوباره سیکلو شروع کردم ولی شروع نشده کنسل شد، فولیکول داشتم ولی رشد خوبی نداشتن منم به دکتر گفتم بیخیال کنسل کن.
من اصلااااا فکر نمیکردم بخواد اینجوری برام پیش بیاد، اعداد و ارقام همش کشک بچه ها ، بخواد بشه میشه ، نخواد بشه نمیشه، نمیخوام از شرایطی که پیش اومد براتون بگم چون به اندازه کافی استرس دارین و کلا میگم حتی شرایط یکسان روی کاغذ هم نمیشه با هم مقایسه کرد چون سلولها و فیزولوژی هر کس با فرد دیگه متفاوت.
بهار عزیزم،آنا جون، رز سفید ، آزیتا جون، لی لا عزیزم ، پرپر ی خوشگلم، دوقلو جون ،بارانبهاری ، نفس ،مامان محمد، مامان سبحان عزیزم، مامان کتایون ، افسون، عطی جون، لاله جون، انتظار عزیز، yasealmase ،خوشبختم ، مامان مرلین، ثمین جون ، و بقیه دوستای عزیزم ببخشید اگر اسم کسی رو از قلم انداختم، برای همتون آرزوی سلامتی میکنم.ایشالله همتون به آرزوهاتون برسین.
منم تروخدا دعا کنین ، خیلی خیلی محتاج دعا هستم.